• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende geldim kızlar daha acıklık yokmus nst de bir sorun cıkmadı. catı muayeneside yaptık bir sıkıntı yok dedi normal dogum için ama daha kanala inmemiş bizim kız 1 hafta 10 gun daha birşey beklemiyorum dedi.

Spinal sezeryan olan annişler... Sütünüz ne zaman geldi pompa kullandınız mı kullanıyor musunuz ?? Nasıl bir pompa alaYım??
Canım benım ıkıncı gun geldı, ama hemşireler gelıp gelıp gogsumu sıktılar sutun var dedıler ama cocuk ilk gun açtı.
Cocuk ıyı emıyordu yoksa pompa kullanacaktım pompa cok ışe yarıyor, oncekıdogumdan bılıyorum. Pompa elektrıklı al derım.

bende geldim kızlar daha acıklık yokmus nst de bir sorun cıkmadı. catı muayeneside yaptık bir sıkıntı yok dedi normal dogum için ama daha kanala inmemiş bizim kız 1 hafta 10 gun daha birşey beklemiyorum dedi.

ben daha çatı muayenesi olmadım ama doktorum kemik yapın müsait görünüyor, rahat normal doğum yaparsın demişti. çatıya bakmadan nasıl anladı acaba. bu pazartesi kontrolüm var belki o zaman yapar artık.

Kızlar ben 40+2 deyim dün Dr kontrolm vardı Dr suni sancı ile zor dedi saliya kadar süre verdi hayırlısı artık bebeğim 4 kilo yu geçti :)
bazı hareketler önerdi sizinle paylaşmak istedim belki faydası olur bol bol merdiven in çık de sabah akşam 10 kat çıkıp iniyorum:) bide sandalyede oturur gibi yapıp 10 saniye öyle kal dedi bu hakeretide gün için de aklına geldikce yap dedi cinsel ilişki olayını sordum Dr kesinlikle Hayır dedi çünkü şu an enfeksiyona açık durumdasin spermden virüs yada mikrop kapabilir ciddi sıkıntılara yol açar dedi :)
hepimiz hakkında hayırlısı bekleyip göreceğiz artık inşallah herkes kolay hayırlı ve sağlıklı doğumlar yapar:)
Çok faydalı bilgiler,çok saol cnm,bende evde 15 er dk lık yürüyüşler yapıyodum,yarın biraz da merdiven inip çıkayım bari ;)

Son zamanlar hiç geçmiyor sanki bi can sıkıntısı bi huzursuzluk el işi öğrensemde akşamları örsem bari :KK69:

Çok faydalı bilgiler,çok saol cnm,bende evde 15 er dk lık yürüyüşler yapıyodum,yarın biraz da merdiven inip çıkayım bari :KK66:
Rica ederim canım benim Dr 41 e kadar beklerim dedi sonra suni oda olmadı sezaryen dedi sizinki ne dedi ne kadar bekleyecek biraz tedirginm ben devamli hareket takip ediyorum kaka yapma durumu olabilir diye salı ya kadar nasıl geçecek bilmiyorum dk lar saat gibi geliyor :(

Son zamanlar hiç geçmiyor sanki bi can sıkıntısı bi huzursuzluk el işi öğrensemde akşamları örsem bari :KK69:

Hakikaten vakit hic gecmiyo otursan oturulmuyor yatsan yatilmiyor... elisinide biraktimki yapamiyorum bel agrisi ve kalca agrisi yetiyo

Ben de pazartesi spinal sezeryan olacam .. Bu gece bile uyku tutmuyor o akşam nasıl olurum kimbilir.. Normal doğum yapabilirim, belki sancım gelir ağrım olur suyum gelir ya da Nişan olur filan diyordum .. Ama çatı dar dedi bugün doktor sezeryan olacak .. Kendimİ normsl doğuma adapte etmişim sanırım burdan da öyle güzel normal doğum hikayeleri okuyunca .. Sezeryan olunca sanki kızımı erken alıyorlar benden koparıyorlar gibi hissetmeye başladım ..kilosu 3 kg denildi .. Sanki biraz daha beklese kilo da alırdı sezeryan olduktan sonra .. 4 kg olsa da olurdu .. Kızım normsl başı aşağıda ama sıkıntı annesinde oldu .. İnşallah Hayırlısı böyle olur.. Bebeğimde ben de iyi oluruz..

Şimdi ki dert ettiğimde sütüm hemen gelmezse !! Emziremezsem ve bunun için Mama vermesinler aç kalınca da sarılık oluyorlar ...

Back