- 13 Ekim 2014
- 24
- 28
- 13
- 33
Ayy çok güzel geçmiş inşallah benimkide öyle olur peki bacağınızdaki uyuşukluk sizi rahatsız ediyormu sonuçta oynatamıyorsun falan sinir bozucu olur şimdi.Merhaba canim.ben dogum yapali 28 gun oldu. Iyiki de spinal olmusum.ilki genel anesteziydi. Ilkinde uyanir uyanmaz agridan olecegim sanmistim.muthis agrilarim vardi. Bnm dogum cok guzel gecti. Ameliyathanedekilerle bol bol sohbet ettik. Ben aslinda genel istemistim.ne gerek var bebegin narkoz yesin dediler.doktorum ve anestezi uzmanim cok iyiydi.beni ikna ettiler. Bakin uyusmadan kesmeyin dedim beni :)) igneyi belimden yaptilat.bi karincalanma oldu.yatirdilar. hissediyorum dedim.iyi ozaman oynat bakalim dediler ayagini. Oynatmak mumkunmu uyusmusum meger:))) beni kestiklerini bnde tepedeki lambadan anladim.diger turlu anlayamazdim. Dokunuslarini bile hissetmedim.cok rahatti.Allah razi olsun onlardan..bebegi iyi silin kanli korkarim dedim.tamam iyi silicez oyle gostercez dediler.silip getirdiler.cok tatliydi....gule oynaya dogum bu olsa gerek.ve 1 saatten az surede uyusuklugum gecti hmn agri kesici yaptilar.agrilarim cok olmadi..iste boyle bizim hikayemizde