• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de YİNE doktordan geliyorumm. Yine sancı var yine inmemiiş kızım. Kafasını yola çevirmiş daha :) nstdr hissetmiştim çevirdiğini ne garip yaa..
nstden sonra daha bi ağrım oldu yaa. Özellikle spl kasığım. Kabızlıkta var o mu bilmiyrm :/ nasıl geçcek bu kabızlık

KIzlarrrr şimdi doktordan geldim .. 3,050 gr olmuş kızım .. 37+5 olduk veeee çatı muayenesi olduk .. Normal doğum için kemik yapım uygun değilmiş sezeryana karar kılındı.. Pazartesi günü spinal sezeryan olacam .. Bunları böyle yazıyorum ama şok içindeyim aslında ... Normal doğum istiyordum ama çatı muayenesinde bile biraz zorlanmadım değil.. 38+2 olacaz pazartesi .. Erken mi dicem ama genelde sezeryanı bu zamana veriyorlar değil mi ! Bi acayip durumdayım
Hayırlısı olsun canım önemli olan ikinizin de sağlıklı olması. 39'da almışlardı benim yeğenimi. Ama çocuktan çocuğa durumdan duruma fark vardır. Doktoruna bir sor istersen yine de...:nazar::KK46:

KIzlarrrr şimdi doktordan geldim .. 3,050 gr olmuş kızım .. 37+5 olduk veeee çatı muayenesi olduk .. Normal doğum için kemik yapım uygun değilmiş sezeryana karar kılındı.. Pazartesi günü spinal sezeryan olacam .. Bunları böyle yazıyorum ama şok içindeyim aslında ... Normal doğum istiyordum ama çatı muayenesinde bile biraz zorlanmadım değil.. 38+2 olacaz pazartesi .. Erken mi dicem ama genelde sezeryanı bu zamana veriyorlar değil mi ! Bi acayip durumdayım
Allah her şeyin hayırlısını versin kemik yapısı anneden genetik geliyomuş annen de zorluk yaşamış mı acaba bazı doktorlar sezaryen için ufak sorunları büyütüyor

Ben de YİNE doktordan geliyorumm. Yine sancı var yine inmemiiş kızım. Kafasını yola çevirmiş daha :) nstdr hissetmiştim çevirdiğini ne garip yaa..
nstden sonra daha bi ağrım oldu yaa. Özellikle spl kasığım. Kabızlıkta var o mu bilmiyrm :/ nasıl geçcek bu kabızlık
Kafayı çevirmiş çocuk en azından :KK9:Gelecek annesi gelecek, merak etme :KK46::nazar::KK46::nazar: Kabızlık için de sabah aç karnına kuru incir ve kuru kayısı ye hemen ardından bir büyük bardak ılık su iç. yarım saat sonra da kahvaltı et. Bana bu formül iyi geliyor canım...

kızlar ya benim adet sancım gibi ağrılarım var bazen kasığım bazen belim ağrıyo , özellikle akşamları bebek alta alta vuruyo sanki çıkacak gibi yürüyemiyorum bunlar normal mi

kızlar ya benim adet sancım gibi ağrılarım var bazen kasığım bazen belim ağrıyo , özellikle akşamları bebek alta alta vuruyo sanki çıkacak gibi yürüyemiyorum bunlar normal mi

Normal canım. Önemli olan düzenli olması imiş ve nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama karından başlayan ağrılar yalancı sancı, belden başlayıp karna yayılan ve düzenli sıklıklarla gelen ağrılar gerçek doğum belirtileriymiş...

Normal canım. Önemli olan düzenli olması imiş ve nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama karından başlayan ağrılar yalancı sancı, belden başlayıp karna yayılan ve düzenli sıklıklarla gelen ağrılar gerçek doğum belirtileriymiş...
Ben de artik dogsun istiyorum ya her seyi inceler oldum son haftalarda zaman hic gecmek bilmiyo :110:

Kızlar bişi sorucam bu bikini bölgesi temizliğiyle ilgili.. ben sire gitmiştim şimdi çok az çıkmış ama sirle fln alıncak durumda değil pztsi de sezeryanım var mapsam bilemedim yaa

Bekleyen arkadaşlar Allah sağ salım kavustursun inşallah.
Beklemek de zor ben iyice yorulmuş ve sıkılmıştım son zamanlar.
Bebis gelince de tatlı yorgunluklar oluyor.
Lohusa psikolojisi ayrı bir durum tabi.

Emziren anneler mama takviyesi yapan var mi?
Ben yapiyorum canim aksamdan sonra yetismiyor sutum 30 cc lik veriyorum gece Rahat uyumasi icin

Bende de var normal herhalde bir gün çok sızladı kasıklarından aşağı korktum doğuruyorum diye

Allah her şeyin hayırlısını versin kemik yapısı anneden genetik geliyomuş annen de zorluk yaşamış mı acaba bazı doktorlar sezaryen için ufak sorunları büyütüyor
Annemin bütün doğumları normal doğum.. İşte kemik yapısı dar ve bu Yapısal bişi değişmez dedi .. Zorlanırsınız ikinizde bu zorlanmayla belki de çıkmazsa bebek o anda yine sezeryana alınabilir dedi .. Iki yerden kesilmiş olma ihtimali var dedi .. Benim ki tüp bebek ondan çok riske girmeye de gerek yok diyerek konuştu ..

Spinal sezeryan olan annişler... Sütünüz ne zaman geldi pompa kullandınız mı kullanıyor musunuz ?? Nasıl bir pompa alaYım??

Bekleyen arkadaşlar Allah sağ salım kavustursun inşallah.
Beklemek de zor ben iyice yorulmuş ve sıkılmıştım son zamanlar.
Bebis gelince de tatlı yorgunluklar oluyor.
Lohusa psikolojisi ayrı bir durum tabi.

Emziren anneler mama takviyesi yapan var mi?
Bn vermiyrm cnm sen naptin ?

Back