2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin tarihin belli en azından,ben her gün bekliyorum!takvimi bitirdim nerdeyse
Önce sen yapicaktin doğumu neredeyse iyi dayandi senin bebek maşallah hayırlı zamanda inşallah hem karsta hastanede tamamen taşınmıştır artık eğer olsaydı ozaman karışıklık içinde olcakti. bu arada kars i da özledik şaka maka yıllar sonra çocuklarımla gelmek nasip olur belki

Merhaba canim.ben dogum yapali 28 gun oldu. Iyiki de spinal olmusum.ilki genel anesteziydi. Ilkinde uyanir uyanmaz agridan olecegim sanmistim.muthis agrilarim vardi. Bnm dogum cok guzel gecti. Ameliyathanedekilerle bol bol sohbet ettik. Ben aslinda genel istemistim.ne gerek var bebegin narkoz yesin dediler.doktorum ve anestezi uzmanim cok iyiydi.beni ikna ettiler. Bakin uyusmadan kesmeyin dedim beni :)) igneyi belimden yaptilat.bi karincalanma oldu.yatirdilar. hissediyorum dedim.iyi ozaman oynat bakalim dediler ayagini. Oynatmak mumkunmu uyusmusum meger:))) beni kestiklerini bnde tepedeki lambadan anladim.diger turlu anlayamazdim. Dokunuslarini bile hissetmedim.cok rahatti.Allah razi olsun onlardan..bebegi iyi silin kanli korkarim dedim.tamam iyi silicez oyle gostercez dediler.silip getirdiler.cok tatliydi....gule oynaya dogum bu olsa gerek.ve 1 saatten az surede uyusuklugum gecti hmn agri kesici yaptilar.agrilarim cok olmadi..iste boyle bizim hikayemizde

Senin tarihin belli en azından,ben her gün bekliyorum!takvimi bitirdim nerdeyse
Benim arkadasim da 26. Haftada erken dogum riski yasadi hastanede falan yatti sonra bir turlu dogmadi cocuk 40. Hafta doldugu gun sezaryanla aldilar. Simdi benim de ayni olur mu diye korkuyorum surekli kanamali sancilu her an dustu dusecek dogdu dogacak diye geldim bu zamana simdi de gelmez de sezaryana kaliriz diye endiseleniyorum

Emziren anneler sizn de goguslernz sizliyo mu ?
Benim çok acıyor krem sürüyorum ama banamısın demiyor... Ayva çekirdeği yapayım dedim jole gibi olmadı... Berbat bir ağrı...

Çok geçmiş olsun , bizde bir gece hastanede yattık 16 ya çıktı sarılığı ... Mavi ışık altında düşürdüler...

Siz yattınızmı? Kaça çıktı?

Bende 29. Haftadan beri yatiyorum erken doğum riskinden,şimdide gelmiyor. Çok Yoruldum ama sezaryen olmak istemiyorum.bakalım haftaya kadar dogmazsa Dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…