anladim cnm :)bu çatı muayenesini nst de sancı çıkmadan yapmıyorlar sanırım. çünkü ben 2 hafta önce ben nst deyken yanımda benimle aynı haftalarda biri vardı. onda sancı çıktı ve muayene olması gerektiğini söylediler. açıklık falan varmı ona da bakacaklardı heralde. ben gidip geliyorum hala çatı muayenesi yapıcaz demediler.
ne kusuru cnm muz ve leblebi yiyebilirsin haslanmis patateste iyi olur :<Kusura bakmayin ishal olmusum ne yapmaliyim
Çatımın dar olduğunu ve 3500 üstünü normal doğum ile yprsam koly bir doğum olmayacağını söylediKasiklarina masaj yapmak yararli oluyormus sekerin yoksa bebegin kilosu su an bi hafta onde sadece benimki de 3250neden normal kolay olmuyormus anlamadım
ayy cnm gozun aydin ne guzel darisi biz dogurmayanlara :) sezeryan zor mu acabaCanlarim bebegimi bugun kucagima aldim oglen sezeryanla tam 38 haftalik bugun sukurler olsun ikimizde iyiyiz rabbim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin
Cok sgln esimi gonderdim muz ve kola alsin diye pirinc ve patates yedim simdi yumurta yiycemne kusuru cnm muz ve leblebi yiyebilirsin haslanmis patateste iyi olur :<
benimde bebis bas koydu yalanci sancilar basladi korku heyecsn karisik duygular var :) insallah saglikla alirz kucagimizaYarin benimde kontrolum var bakalim bizim kiz gelmeye ne zaman karar verecek, yola bas koydu ama devami yok
aaa kola miii sakinn!! cnm bebege zararli icme pirincte ilk sylar pek iyi degil diyorlsr amaCok sgln esimi gonderdim muz ve kola alsin diye pirinc ve patates yedim simdi yumurta yiycem
seninde gozub aydin cnmIyi geceler hanımlar pazar günü kızımı kucağıma aldım Allah hepinizi kurtarsın ınş
Calkalasam asidini alip oyle icsem daha once cunku hic icmedim soylemesi ayip baya bir ishalimdeaaa kola miii sakinn!! cnm bebege zararli icme pirincte ilk sylar pek iyi degil diyorlsr ama
olsun cnm pates vs daha iyi leblebide kola her durumda zararli maden suyu iyi gelirse ondan icebilirsnCalkalasam asidini alip oyle icsem daha once cunku hic icmedim soylemesi ayip baya bir ishalimde
Tesekkur ederim cnm evet normal doğum oldu :)seninde gozub aydin cnmnasil oldu dogum normal galiba
Gözün Aydın canım Allâh anali babali büyütmeyi nasip etsinIyi geceler hanımlar pazar günü kızımı kucağıma aldım Allah hepinizi kurtarsın ınş
Öncelikle gözünüz aydın spinal mi genel anesteziylemi oldunuz kaç saat sürdü bende pazartesi olucam ama çookk korkuyorumCanlarim bebegimi bugun kucagima aldim oglen sezeryanla tam 38 haftalik bugun sukurler olsun ikimizde iyiyiz rabbim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin
Soğuk su ile yıka bi de pişik kremi Tarzı bişi varsa ondan sür.. Bebiş için filan almışsan onlarda olur..Kızlar iyi akşamlar bugun ağda yaptırdım cok acıyor simdi yaasu agrının geçmesi için bi öneriniz var mı
Hayırlı olsun .. Sezeryan mı istiyordun? Normal İ denediniz mi ?Kızlar bende dun bebeğimi aldım kucağıma. Kadın olmak çok zor hastanedeyiz. Spinal oldum cok ağrım var
cok gecmis olsun canim yarin sabah ta ben olucam umarim cok agrim olmazHayırlı olsun .. Sezeryan mı istiyordun? Normal İ denediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?