2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim gorumcem geldi.Gecmiste cok iyi deneyimlerimiz yok.Daginiktir çünkü ben arkasını toplarim vede sinir olurum.simdi 25 yaşında gerçi. Ben oğlumu okula getirip götürse yeter diyorum ama malesef elimde değil. Biraz düzen meraklisiyim yani mutfak topluyor sa biri tamamen toplamali kalan yemekler daha küçük kaplara alinip dolaba koyulmali ocak silinmeli masanin ustunde fazlalik bisey kalmamalı gibi.Ev dağınık olunca resmen psikolojim bozuluyor içimi afakanlar basiyor.simdi oda kendine kılık kıyafet bişeyler aliyo zaten baya esya getirmiş onlari koycak yer ayarladim iyi kötü de yenileri geldikce yer kalmiyo bende doğum öncesi derli toplu olsun istiyorum birde k.valide gelicek onun eşyaları of.Sagolsun gorumcem yemek falan yapıyorda işte dağınık ben arkasından birdaha topluyorum.dogumdan sonra dagada stresli olucam biliyorum birde yapamicam is birsure Allahım inşallah kimseyi kirmam ya.Keske daha rahat bir kişiliğim olsaydı.

kızlar benim bebiş hep aynı yere vuruyo sizinkiler nası sanırım ayağı kaburgama vuran :)

Tesekkurler hizli yanitiniz icin. Nişan olayi sadece kiz cocuk doguracaklarda olur diyorlar. Dogru mudur? Bir de nisan bildigimiz kanama gibi mi? Nasil anlayacagiz onun nisan oldugunu?

Tesekkurler hizli yanitiniz icin. Nişan olayi sadece kiz cocuk doguracaklarda olur diyorlar. Dogru mudur? Bir de nisan bildigimiz kanama gibi mi? Nasil anlayacagiz onun nisan oldugunu?
cnm erkek bebeklerdede geliyor gorumcemin oglu olacakti nisani geldi mesela akintida duydugum kadariyla sumuksu kanli bi akintiymis kahverengide olabiliyormus

Sağol canım benim teşekkür ederim bilgilerin için Hakkımızda hayırlısı artık

Aynen, benim de ilk çatı muayenesi çok rahattı, hiç bişi hissetmedim. Ama 2.si çok sert geldi, öyle karnımın üstüne bastırmadı ama sanki elini soktu tamamen ve içerde gezdirdi, ilkinden daha uzun tuttu ve acı hissettim biraz. Sonrasında kanama da oldu, normal ve artabilir dedi dr, ara ara kahverengi sümüksü akıntı devam etti 2-3 gün.

Canım doğumdan sonra sadece bebeğine ve kendine konsantre ol bence ev işlerini yemeği mutfağı hiç düşünme bile çünkü stres üzüntü anne sütünü çok etkiliyormuş.Nasıl olsa bir süre sonra gidecekler sen yine kendi düzenini oturtursun.

bendede tam tersi evde tek kalmaya alışık değilim eşim işe gidiyo butun gün evdeyim cok bunaldım

bende maalesef rahat bi yapıda değilim.. takıntılıyım işte
dün abimn eşiyle konştkta benm huyumu iyi bilir. kv kalır biraz sonra ben gelrm kalmaya dedi hem beni kovman daha kolay olur dedi bakalım öyle anlaştk şimdilik :)
o kdar özgür yaşamaya alışmşzki demekki kabullenemyrz kalabalığı.. şimdi son günlerm diye eşim yanımda birisinin kalmasını istyr korkuyr ben kimsenn peşinde iş güç yapamam dedim böyle iyiyim dedim bi de kalana hizmet derdim olur yatıp yuvarlanamam dedim..

Kızlar ya bebek sekeri kapı süsü filan hallettiniz mi bunları ben doğum iznine anca ayrılcam hiç biri hazır değil. Netten siparis verebileceğim bi site önerir misiniz

Ben sadece kapı süsü ve takı yastığı siparişi verdim, instagram dan, keceurunler gayet güzel şeyler yapıyor. Bir de kutu çikolata ve kolonya alırız yeter. Hastane için çok bir hazılık yapmayı düşünmüyorum. Ama inşallah evde mevlüt okuturum diyorum 40ımız çıkınca, havalar da biraz daha iyileşince. Onun için daha detaylı bir hazırlık yapmayı planlıyorum.

Kızlar ya bebek sekeri kapı süsü filan hallettiniz mi bunları ben doğum iznine anca ayrılcam hiç biri hazır değil. Netten siparis verebileceğim bi site önerir misiniz

Ben sadece kapı süsü ve takı yastığı siparişi verdim, instagram dan, keceurunler gayet güzel şeyler yapıyor. Bir de kutu çikolata ve kolonya alırız yeter. Hastane için çok bir hazılık yapmayı düşünmüyorum. Ama inşallah evde mevlüt okuturum diyorum 40ımız çıkınca, havalar da biraz daha iyileşince. Onun için daha detaylı bir hazırlık yapmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…