Amaaannn onlar neler neler görüyooooinsallah cnm korkmuyorum artik ama cekiniyorm dr um erkek ya ondan
Canım benim gorumcem geldi.Gecmiste cok iyi deneyimlerimiz yok.Daginiktir çünkü ben arkasını toplarim vede sinir olurum.simdi 25 yaşında gerçi. Ben oğlumu okula getirip götürse yeter diyorum ama malesef elimde değil. Biraz düzen meraklisiyim yani mutfak topluyor sa biri tamamen toplamali kalan yemekler daha küçük kaplara alinip dolaba koyulmali ocak silinmeli masanin ustunde fazlalik bisey kalmamalı gibi.Ev dağınık olunca resmen psikolojim bozuluyor içimi afakanlar basiyor.simdi oda kendine kılık kıyafet bişeyler aliyo zaten baya esya getirmiş onlari koycak yer ayarladim iyi kötü de yenileri geldikce yer kalmiyo bende doğum öncesi derli toplu olsun istiyorum birde k.valide gelicek onun eşyaları of.Sagolsun gorumcem yemek falan yapıyorda işte dağınık ben arkasından birdaha topluyorum.dogumdan sonra dagada stresli olucam biliyorum birde yapamicam is birsure Allahım inşallah kimseyi kirmam ya.Keske daha rahat bir kişiliğim olsaydı.merhaba arkadaslar bende hala dogurmayanlardanim
dogum yapan arkadaslar hayirli olsun darisi basimiza inss..
bir de dogum yapanlara sorum olacak ev durumunuz nail yaninzda kim var gelen giden cok mu sorun yasiyor musunuz?? ben o kadar ozgur bi insanimki nasil kalabalkla benmle kalanlarla basedecegim hic bilmiyorum
Gobwgini sar canim yumusak bi bezle ve sicak tut bende de gobek vardi 2 gundur yazmayla sardim birde alttan cit citli atlet giydim bugun biraz indi gibi
Bizde 15 gunluk oldik canim benimde kanamam az oldu hatta 3 gun fln olmuyor sonra cok az oluyor ve benim gobegim ilk başta hic dogum yapmamis gibiydi simdi indi canim gobek fln kalmaz
Amaaannn onlar neler neler görüyoooo
Tesekkurler hizli yanitiniz icin. Nişan olayi sadece kiz cocuk doguracaklarda olur diyorlar. Dogru mudur? Bir de nisan bildigimiz kanama gibi mi? Nasil anlayacagiz onun nisan oldugunu?Yazmayı unutmusum, doğumdan üç gün önce nisan gelmeye başladı, ara ara doğuma kadar geldi. Hastanede Doğumu beklerken artık kanamaya dönmüştü. Ama ilk bebeğinde nisan 15 gün önce gelmiş ve sancısız ama az az suyum geldigi için hastaneye gitmistim, erken gitmişim suni şancı ile zorla doğurmuştum, bu sefer daha sakindim ve normal doğurdum diyebiliyorum.
oluyo bendede cnm hickirikta olabilir buyudukleri icin sigamiyor yaramazlar :))kızlar benim bebiş hep aynı yere vuruyo sizinkiler nası sanırım ayağı kaburgama vuran :)
cnm erkek bebeklerdede geliyor gorumcemin oglu olacakti nisani geldi mesela akintida duydugum kadariyla sumuksu kanli bi akintiymis kahverengide olabiliyormusTesekkurler hizli yanitiniz icin. Nişan olayi sadece kiz cocuk doguracaklarda olur diyorlar. Dogru mudur? Bir de nisan bildigimiz kanama gibi mi? Nasil anlayacagiz onun nisan oldugunu?
Cok tesekkurler..cnm erkek bebeklerdede geliyor gorumcemin oglu olacakti nisani geldi mesela akintida duydugum kadariyla sumuksu kanli bi akintiymis kahverengide olabiliyormus
Sağol canım benim teşekkür ederim bilgilerin için Hakkımızda hayırlısı artıkCnm 4 cm olmadığı sürece ve sancı olmadığı sürece açılma çok önemli değil. Önemli olan ilerleme hızı ve bunu ilerleten de sancı. Bazılarının hızla ilerliyo açılması ve doğum 12 saat içinde bile oluyo bazıları 1-2 cm açıklıkla 1-2 hafta bekliyo ve sonunda açılma ilerlemeyince ya suni sancı veriliyo ya da sezeryan
Şuan kararı verdim sez isticem zatn bu hafta gelmezse sez dick. Doktor da ık m7k edio net bişi söylemiyor. Herşey bende bitiyr gibi geliyr o yüzden sıkıntıdayım. Çatı 2kere yaptı bana sancı çıkınca. Kemik bakma kısmı zor değil iki parmağını çeviriyor ama rahim ağzına bakarken karnımın üstüne bastırdı diğer el içerdeydi :) o baya garipti ama 1dk bile sürmüyr. Normal doğumu düşüün bu ne kii diip sakin kaldım :)
Canım doğumdan sonra sadece bebeğine ve kendine konsantre ol bence ev işlerini yemeği mutfağı hiç düşünme bile çünkü stres üzüntü anne sütünü çok etkiliyormuş.Nasıl olsa bir süre sonra gidecekler sen yine kendi düzenini oturtursun.Canım benim gorumcem geldi.Gecmiste cok iyi deneyimlerimiz yok.Daginiktir çünkü ben arkasını toplarim vede sinir olurum.simdi 25 yaşında gerçi. Ben oğlumu okula getirip götürse yeter diyorum ama malesef elimde değil. Biraz düzen meraklisiyim yani mutfak topluyor sa biri tamamen toplamali kalan yemekler daha küçük kaplara alinip dolaba koyulmali ocak silinmeli masanin ustunde fazlalik bisey kalmamalı gibi.Ev dağınık olunca resmen psikolojim bozuluyor içimi afakanlar basiyor.simdi oda kendine kılık kıyafet bişeyler aliyo zaten baya esya getirmiş onlari koycak yer ayarladim iyi kötü de yenileri geldikce yer kalmiyo bende doğum öncesi derli toplu olsun istiyorum birde k.valide gelicek onun eşyaları of.Sagolsun gorumcem yemek falan yapıyorda işte dağınık ben arkasından birdaha topluyorum.dogumdan sonra dagada stresli olucam biliyorum birde yapamicam is birsure Allahım inşallah kimseyi kirmam ya.Keske daha rahat bir kişiliğim olsaydı.
bendede tam tersi evde tek kalmaya alışık değilim eşim işe gidiyo butun gün evdeyim cok bunaldımAyneen dün 12 saat kadar düzensiz kasılma yaşayıncaa hep böylee mi olcaak ne kadarr sürceen diye de bi isyan baastım kendimce. bugün sancıyı duyan beni görmeye geldi kafam bulandı yaa.. evde kalabalığa alışkın değilim heralde gitselerde kafamı dinlesem diye bekledim durdum. Doğumdan sonraa çok bunalmasak bari..
bende maalesef rahat bi yapıda değilim.. takıntılıyım işteCanım benim gorumcem geldi.Gecmiste cok iyi deneyimlerimiz yok.Daginiktir çünkü ben arkasını toplarim vede sinir olurum.simdi 25 yaşında gerçi. Ben oğlumu okula getirip götürse yeter diyorum ama malesef elimde değil. Biraz düzen meraklisiyim yani mutfak topluyor sa biri tamamen toplamali kalan yemekler daha küçük kaplara alinip dolaba koyulmali ocak silinmeli masanin ustunde fazlalik bisey kalmamalı gibi.Ev dağınık olunca resmen psikolojim bozuluyor içimi afakanlar basiyor.simdi oda kendine kılık kıyafet bişeyler aliyo zaten baya esya getirmiş onlari koycak yer ayarladim iyi kötü de yenileri geldikce yer kalmiyo bende doğum öncesi derli toplu olsun istiyorum birde k.valide gelicek onun eşyaları of.Sagolsun gorumcem yemek falan yapıyorda işte dağınık ben arkasından birdaha topluyorum.dogumdan sonra dagada stresli olucam biliyorum birde yapamicam is birsure Allahım inşallah kimseyi kirmam ya.Keske daha rahat bir kişiliğim olsaydı.
Kızlar ya bebek sekeri kapı süsü filan hallettiniz mi bunları ben doğum iznine anca ayrılcam hiç biri hazır değil. Netten siparis verebileceğim bi site önerir misiniz
Kızlar ya bebek sekeri kapı süsü filan hallettiniz mi bunları ben doğum iznine anca ayrılcam hiç biri hazır değil. Netten siparis verebileceğim bi site önerir misiniz
bneimde aynı durum ama bişe yaptığım yok heryerm ağrıyo ama tık yok gelmiyo bizim kızdoğum icin neler yapiyorsunz kizlar?
oglum dogmamakta israrci 10gun içinde dogmazsa sezeryan yolu gozukuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?