2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli ugurlu olsun canım. Gozun aydin. Genel anestezi senin tercihin mi oldu?

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün. darısı bizlerinde başına inşallah

Canım gözün aydın çok şükür sagsalim almışsın kucağına amin darısı başımıza

ayy supriz oldu bozeede masallah kilosu iyi kuzunun usg ile tuttumu peki ins senin agrilarinda gever biian once genel anestezi ile mi oldun

Kızlar acil yardım!!!
Çok afedersiniz makat bölgesinde kaşıntım vardı,sonra farkettim ki bi et parçası var dışarı çıkmış gibi off...
Kabız da değilim aslında 1 haftadır...
Var mı böyle bişey yaşayan?
Perşembe günkü kontrolde doktoruma mı sorsam yoksa bi genel cerraha mı gitsem?
Çok canım sıkıldı...

Canim o genel cerrahin alanina giriyo, bende de var ve belli donemlerde cok buyuyo belli donemlerde kuculuyo, yediklerine dikkat etmelisin. Ama muhakkak genel cerraha gorun

esra_the_teacher canım sen basur olmuşsun bende de doğumdan sonra oldu cerraha gitmedim kendi doktoruma söyledim iki tane krem verdi iyi geldi sende doktoruna sor bence krem verir geçer inşallah.

HEMOROİDMİ OLDUN

bnada annem lahusa şekeri almş kaynatıp içmelik bide bunlarımı katıyolarmış içine

Gözünüzaydın, sağlıklı günlerde analı, babalı büyüsün bebişin

Canım bence dikkat et ben doğumdan bir gün önce banyo fayanslarıni yıkadim sonra ertesi gün acil gittik nst kötü çıkınca ben fark etmeden suyum bitmiş baya bir serum yedikten sonra doğum yaptım 12 gün oldu hala yorgunum sen yorma kendini.

Hayirli olsun bebisim Allâh anali babali büyütmeyi nasip etsin .

Kolay bişey diyemem açıkcası :/ acı yok ama 3-4 parmağıyla baktığı için garip bi duygu.. Dr'um da erkek olduğu için daha da garip.. 1 dk falan sürüyo. 37+1'di baktığında.
Hmm bende salı gıdıcem 37+3 oluyo yapabılır banada benımde dr um erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…