• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ben de buraya yazayım dedim
ben de yeni öğrendim hamileliğimi
yarın inşaallah 5. haftanın ilk günü olacak
13 mart beklenen doğum tarihi

merhaba ben de buraya yazayım dedim
ben de yeni öğrendim hamileliğimi
yarın inşaallah 5. haftanın ilk günü olacak
13 mart beklenen doğum tarihi

hoş geldin cnm .tabi buraya yazacaksın sende bir mart anne adayı olarak :16::16::16:

listede gördüm adımı canım sağol
ama özelden yazmıştım diğer bilgilerimi de istersen onları da listeye ekleyebilirsin
3. çocuğum olacak inşaallah
35 yaşındayım
edirne deyim

listede gördüm adımı canım sağol
ama özelden yazmıştım diğer bilgilerimi de istersen onları da listeye ekleyebilirsin
3. çocuğum olacak inşaallah
35 yaşındayım
edirne deyim

eklemiştim hemen de bilgilerinide ekledim cnm .diğerleri kaç yaşında çocuklarının

eklemiştim hemen de bilgilerinide ekledim cnm .diğerleri kaç yaşında çocuklarının

canımRabbim bağışlarsa, 2 oğlum var büyüğü 15 yaşında küçük ocak ayında 7 ye girdi daha 6 sayılır
anasınıfını bitirdik,bu yıl inşallah 1. sınıfa başlayacak,

canımRabbim bağışlarsa, 2 oğlum var büyüğü 15 yaşında küçük ocak ayında 7 ye girdi daha 6 sayılır
anasınıfını bitirdik,bu yıl inşallah 1. sınıfa başlayacak,

yani benim beklenen cinsiyet kız:))
önce sağlıklı olsun tabi,ben bebek istiyordum erkek de olsa olur diyordum
ama tabi Allah verirse bir kız çocuğum olmasını da çok istiyorum.

yani benim beklenen cinsiyet kız:))
önce sağlıklı olsun tabi,ben bebek istiyordum erkek de olsa olur diyordum
ama tabi Allah verirse bir kız çocuğum olmasını da çok istiyorum.

allah gönlüne göre versin cnm.baya genç anne olmuşsun .ama kız dönemine girdik gibi inşallah pembe renk de katılır hayatınıza

allah gönlüne göre versin cnm.baya genç anne olmuşsun .ama kız dönemine girdik gibi inşallah pembe renk de katılır hayatınıza

inşaallah canım
evet 20 yaşımı doldurmama 1.5 ay vardı ilk doğumumu yaptığımda
oğlumla aramızda tam 20 yaş var
senin kızın kaç yaşında
Allah bağışlasın

inşaallah canım
evet 20 yaşımı doldurmama 1.5 ay vardı ilk doğumumu yaptığımda
oğlumla aramızda tam 20 yaş var
senin kızın kaç yaşında
Allah bağışlasın

benim kızım 5 yaşında cnm sağol...

Günaydın kızlar. ~o)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha demin şubat annelerine yazdım ama 5 haftalık hamileyim burdada herkes 4 5 hafta oldğna göre bende bu gruba aidim

18 mayısta evlendim yeni evliyim yaşım 25 :) forumda eski idim proflimi değiştirdim bu yeni proflimi nişan üdğün bütün süreçlerimi burda paylaştım ama artık izimi kaygbettirdim çoğu kişi bilmesin istedim

Insallah cnm sagol

Ben bobrek agrisi ile dr a girtim urologa testler yapildi idrar yollari enfeksiyonu cikti antibiyotik vercekti gebelik ihtimalimi soyledim beta istedi ozaman cikti yeni dollenme dedi dr um ptesi artisa bakicaz insallah

ben 3 hafta önce antibiyoki içtim şirketimn doktoru verdi ama ben ona gebelik ihitimalim var dedim düşük dozda aldım sonrada mantar olup flucon içtim ama hepsinden önce test yaptım çıkmadı

gebelik için medical parkta doktora gittim o daha kese birşey olmaz dedi rahatlattı beni

Back