• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sat 1haziran ilk öğrendiğimde beta hcg 102 çıkmıştı. Henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum vajinal ultrason istemiyorum.yarın sağlık ocağına gidip bir daha kan vercem sizce doktora gitmemekle hatamı yapıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir sıkıntın yoksa 5 haftan bitince git cnm 6 .haftada şimdilik folik asit yeterli zaten

selam geldim ben doktordan :16:
tahmin ettiğim gibi doktor artışa bakalım dedi ve kan testi istedi sonuç 2 de çıkacakmış :18:
pazartesi yaptırdığımda sonuç 363.8 çıkmıştı canım daha 1500-2000 olmamıştır :44:
doktor çok kalabalıktı bende heyecanlı olunca soracaklarımı soramadım :26:
ben vajinal ultrason olamadığım için keseyi görmek için sanırım sizden biraz fazla bekleyeceğim:25:

Bende istemiyorum cnm vajinal usg .bugün anca 750 800 civarı çıkar senin haftaya görürsün

Eğer folik asit takviyesi aliyosan gitmesen de olur
Benim de sat 3 haziran; bat 4 temmuz
3 gün önce test yaptirdim 94 çıktı
Doktora gösterdim daha erken haftaya adetin gecince gel dedi
Eger adetinden 1 hafta gectiyse git

Folik asiti 3 aydır kullanıyordum pazartesi 1hafta olacak bende o zaman gideyim en iyisi.2gunde bir kan ver dedımı doktor sana tatlım

belli olmaz cnm ayyy bi atlatsak bu günleridee

Bu günler hiç bitmeyecekki hep telaş hep telaş.şimdi keseleri görmek istiyoruz onu görünce kalp atışı. Su içmişmiydin giderken.benim yarın tahminen 2000 üstü olur heralde.senin test sonucu ne zaman çıkacak.kime gittin dr.a.
birde dr belirledinmi aynı dr.a mı devam edeceksin

Folik asiti 3 aydır kullanıyordum pazartesi 1hafta olacak bende o zaman gideyim en iyisi.2gunde bir kan ver dedımı doktor sana tatlım

Yok canım bişey demedi
Pazartesi gitmiştim işte cuma tekrar gidecem
Hem degerlere baktiracam hem de çok düşük bi ihtimal ama belki ultrasonda görünür :)

oy oy oy mart annislerimizde baslamislar paylasima hayirli olsun guzel hamisler iki ay once bende ayni heycanlari yasiyordum sizlerle suan 12 haftaligim dun kesin olmasada cinsiyetimizi ogrendik :16:
insallah saglikli ve sorunsuz bi hamilelik yasar bebislerinizi kucaginiza alirsiniz arada ugrar cee derim saglikli gunler olsun:emir_bebek:

oy oy oy mart annislerimizde baslamislar paylasima hayirli olsun guzel hamisler iki ay once bende ayni heycanlari yasiyordum sizlerle suan 12 haftaligim dun kesin olmasada cinsiyetimizi ogrendik :16:
insallah saglikli ve sorunsuz bi hamilelik yasar bebislerinizi kucaginiza alirsiniz arada ugrar cee derim saglikli gunler olsun:emir_bebek:

Teşekkür ederiz cnm senin bebişinde hayırlı olsun.bir başlayınca zaten haftalar geçiveriyor

Bu günler hiç bitmeyecekki hep telaş hep telaş.şimdi keseleri görmek istiyoruz onu görünce kalp atışı. Su içmişmiydin giderken.benim yarın tahminen 2000 üstü olur heralde.senin test sonucu ne zaman çıkacak.kime gittin dr.a.
birde dr belirledinmi aynı dr.a mı devam edeceksin

yok su felan çok içmedim öle sabahdan beri bi su bardağı anca inşallah sırayla hepsini göreriz kan verdim 3 gibi çıkacak dr belirledim ama tüp bebek paketine kalp atışı muayeneside dahildi o yüzden 9 nada gideyim bida ona gitmem çünkü 50 km uzaklıkda dr bana. inegöldeym ben.

yok su felan çok içmedim öle sabahdan beri bi su bardağı anca inşallah sırayla hepsini göreriz kan verdim 3 gibi çıkacak dr belirledim ama tüp bebek paketine kalp atışı muayeneside dahildi o yüzden 9 nada gideyim bida ona gitmem çünkü 50 km uzaklıkda dr bana. inegöldeym ben.

Cnm usg den önce su içersen daha iyi gözüküyor içerisi.ben seni merkezde sanıyordum.tabi okadar yol gelinmez

Benimde kızım 5 yaşında bizimkide tüp bebek.beni yarın çağırdı

ne güzel ortak noktalarımız var ben öğretmenim hadi yarın gitde hayırlı haberlerle gel inşallah benim 3. gün embiryosuydu hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah:nazar::emir_bebek:

Back