2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba. Bende hamile olduğumu dün test ile öğrendim. İlk denememizdi gerçekten çok şaşkınım Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Devamli dr kontrolundemi oluyorsunuz?ultrason ne aralıklarla giriyorsunuz. Şimdi hamilelik tam kesinleşince ebeye sevk edecekler kalp atışlarını orda duyacaz.

pardon şey müdahale etmek için değil ama yaşadığım için bilgi vermek istedim .sağlık ocagına yönlendiriliyorsun orada kayt yapıyorlar ayrııca saglık ocagı sana tarihler veriyor o tarıhlerde gidip tahlıller yaptırıyorsun.gebeliğinde sağlık ocagının kalp atışlarını duyabilmesi için bebeğin 20. haftada olması gerekiyor sağlık ocagındakı ebe bana bu şekilde bilgi vermişti ..

Hepinize selam kizlaarrr bende 2015 mart annesi olucam rabbimin izniyle daha bugun aldim sonucumu cok sukur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin cnm sende.

hamişlerimiz artıyor bakalım kaç mart annesi olacak

Hoşgeldin cnm sende.

hamişlerimiz artıyor bakalım kaç mart annesi olacak

Hosbulduk tatlim :) bakalim herseyin hayirlisi allah hepimizin evladini hayirli saglikli olmasini nasip etsin :)

Son düzenleme:

Canim banada folibol verdi 6 gundur iciyorum bende haberini bekliyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Selam kızlaaarr bende Allahın izniyle mart annesiyim. 13. Ayımızda tuttu darısı tum isteyenlerin basina

Devamli dr kontrolundemi oluyorsunuz?ultrason ne aralıklarla giriyorsunuz. Şimdi hamilelik tam kesinleşince ebeye sevk edecekler kalp atışlarını orda duyacaz.

ayyy zar zorda yapamadım ben en son ağladım kendi kendime dolaptan kokuların hepsinden herşeyden tiskinmiştim ondan valla birsüre annem kayınvalidem hatta eşim bile mutfağa girmek zorunda kaldı.Seni şu an en iyi ben anlarım sanırım koku olayı insanı mahvediyor.Ben bulantım yuzumden işten ayrılmak zorunda kaldım ...

kızlar son gelenleride listeye ekledim bazılarının sadece nicklerini yazabildim en azından doğum tarihlerinizi söylerseniz onları bari ekleyim .istemiyorsanızda siz bilirsiniz.

inşallah canım yaa . şimdi ne kadarlık oluyor acaba:44: benim sat 1 hazirandı.
bu arada benim yaş 29 ilk çocuk ve şehir malatya
arkadaşlara başarılar dilerim

bizim tüp bebek bebeğimiz bnm sat 29 Mayıs tüp bebek Dr m 9 temmuz a randevu verdi ama bende dayanamıyorum yarın başka bi Dr a gitsem mi acaba

ekledim cnm senin 9 mart çıkıyor hamilelik takvimi yapsana hergün gelişimini okursun

özlem doğum tarihini yanlışmı hesapladın cnm benim sat 30 mayıs 7 mart çıkıyor senin 29 mayıssa nasıl 3 mart çıkıyor

Hepinize selam kizlaarrr bende 2015 mart annesi olucam rabbimin izniyle daha bugun aldim sonucumu cok sukur :)

hosgeldin hayirli olsun gozunuz aydin
bilgi alisverisi yapiyiruz cnm mudahele etmiyorsunki.. sagol bilgiler icin
merhaba bende mart annesi olacağım inşallahhhhhh

Çook teşekkür ederim. Hoşbulduk :) Seninde hayırlı olsunn

Selam kızlaaarr bende Allahın izniyle mart annesiyim. 13. Ayımızda tuttu darısı tum isteyenlerin basina

hosgeldiniz kizlar Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize....
tesekkur ederiz sanada basarilar....
benim termin 10 martti doktor dedi 12 mart :44::44: iki gunde hata payi veriyor galiba

hayırlısı olsun canım . evet ya vakit geçmez değil mi? sen bilirisin yine de kendi doktorunu beklesen daha iyi olmaz mı? sonuçta seni en iyi tanıyan doktor o :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…