- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Saolun arkadaslarimbu konudan ayrilayim cunku anlasilan benimki tatsiz devam edecek.Sizleride uzmeye hakkim yok.Hepinize bol gulucuklu, bol sıhhatli dobis dobis gobüşler ve bebişlerinizle tamamina ermenizi dilerim.Cok opuyorum sizi. dualerım sizlerle. Allaha emanet
zuzi
iyiyim canım bugün çok halsizim ve bulantılarım başladı hep yatasım varbitterim napıyorsun nasılsın merhabane zamandır görüşemiyoruz
canım iyi bence,inşallah katlanmaya devam ederBetam 94 kızlar.
Sat 3 haziran.
Nasil?
Bugün bende kan sonucumu aldım 368 çıktı. adetim bir gün gecikmişti. daha kendi doktorumla görüşemedim sizce değerim nasıl? çok heyecanlyım inşallah sağlıklı bir şekilde hepimizin gebeliği devam eder
Görebilirsin muhtemelen
Cok erken gidersen keseyi goreblmek icn alttan muayene edebiliylr ama cok tavsiye edilmiyor
fatma abla bende polip aldırdım bilio musun histereskopi oldum 2.de tutunduu herşeyimiz aynımış...
ayy benimde sat 19 haziran aynıymışız allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla oluruz
selam merve nasilsin
Bisey sorcam hic boyle olmamıştı ama az once wc de idrar yaptktan sonra pecetede pembe kirmzi bi leke gordum bisey olmaz dimi cok korktum beyaz geliydu hep niye boyle oldu anlmdm
Saolun arkadaslarimbu konudan ayrilayim cunku anlasilan benimki tatsiz devam edecek.Sizleride uzmeye hakkim yok.Hepinize bol gulucuklu, bol sıhhatli dobis dobis gobüşler ve bebişlerinizle tamamina ermenizi dilerim.Cok opuyorum sizi. dualerım sizlerle. Allaha emanet
zuzi
Bisey sorcam hic boyle olmamıştı ama az once wc de idrar yaptktan sonra pecetede pembe kirmzi bi leke gordum bisey olmaz dimi cok korktum beyaz geliydu hep niye boyle oldu anlmdm
Merhaba benim uc yasinda oglum var bu sefer Sat 26 mayis ancak silik cizgi cikinca bugun dr a gittim kese gorunmedi kan tahlili istedi bchg 4040 cikti dis gebelik olabilir dedi 4,5 haftalik olarak hesapladi cumaya randevu verdi epey skildim
Iyi olmya calisyrm kanama olck diye korkiyrm insllh olmaz dua eder misnz
Bhcg baya yüksek aslında inşallah cumaya görürsün
Sagol cnm allh razi olsuncanim korkutma kendini bende bazen o pembe lekeleri goruyorum, korkma ALLAH korusun ciddi bisi olsa pembe degil kirmizi lekelenme olur tecrubeyle sabit.
ederiz tabiki ama icini ferah tut korkma ALLAHIN IZNI ILE BISEY OLMAZ
Bugn gittm dr a ama o zamn bisey yoktu ki az once oldu ilk kez wc ye gitmye korkuyrmÇok önemli olduğunu sanmıyorum cnm dr a ne zaman gidecektin dr ilaç yada igne verebilir ama devam etmediyse bir şey olmaz
Bi arkds da oyle soyledi progesteron al eczaneden dio tam kirmzi degl zaten camasrmda da yoktu bisey cok az peceteye gelms damlamamis bileParlak kirmizi regl gibi olmadikca problem gorulmuyor devam ederse dr a git mutlaka progesteron takviyesi yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?