2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagolasn cnm allh yardmcin olsn senin de

bitterim napıyorsun nasılsın merhaba ne zamandır görüşemiyoruz
iyiyim canım bugün çok halsizim ve bulantılarım başladı hep yatasım var

Betam 94 kızlar.
Sat 3 haziran.
Nasil?
canım iyi bence,inşallah katlanmaya devam eder

amin.bence değerin çok güzel

Merhaba benim uc yasinda oglum var bu sefer Sat 26 mayis ancak silik cizgi cikinca bugun dr a gittim kese gorunmedi kan tahlili istedi bchg 4040 cikti dis gebelik olabilir dedi 4,5 haftalik olarak hesapladi cumaya randevu verdi epey skildim

Bisey sorcam hic boyle olmamıştı ama az once wc de idrar yaptktan sonra pecetede pembe kirmzi bi leke gordum bisey olmaz dimi cok korktum beyaz geliydu hep niye boyle oldu anlmdm

Bisey sorcam hic boyle olmamıştı ama az once wc de idrar yaptktan sonra pecetede pembe kirmzi bi leke gordum bisey olmaz dimi cok korktum beyaz geliydu hep niye boyle oldu anlmdm

Parlak kirmizi regl gibi olmadikca problem gorulmuyor devam ederse dr a git mutlaka progesteron takviyesi yaparlar

sende ALLAHA EMANET OL Rabbim yardimcin olsun...

Çok önemli olduğunu sanmıyorum cnm dr a ne zaman gidecektin dr ilaç yada igne verebilir ama devam etmediyse bir şey olmaz

Merhaba benim uc yasinda oglum var bu sefer Sat 26 mayis ancak silik cizgi cikinca bugun dr a gittim kese gorunmedi kan tahlili istedi bchg 4040 cikti dis gebelik olabilir dedi 4,5 haftalik olarak hesapladi cumaya randevu verdi epey skildim

Bhcg baya yüksek aslında inşallah cumaya görürsün

canim korkutma kendini bende bazen o pembe lekeleri goruyorum, korkma ALLAH korusun ciddi bisi olsa pembe degil kirmizi lekelenme olur tecrubeyle sabit.

Iyi olmya calisyrm kanama olck diye korkiyrm insllh olmaz dua eder misnz

ederiz tabiki ama icini ferah tut korkma ALLAHIN IZNI ILE BISEY OLMAZ

Parlak kirmizi regl gibi olmadikca problem gorulmuyor devam ederse dr a git mutlaka progesteron takviyesi yaparlar
Bi arkds da oyle soyledi progesteron al eczaneden dio tam kirmzi degl zaten camasrmda da yoktu bisey cok az peceteye gelms damlamamis bile

iyi akşamlar kızlar hayırlı ramazanlar size birşey sormak istiyorum ben en son mayıs 23 gibi adet oldum aslında tam tarihi hatırlamıyorum bu ay adet olmadım ve 8 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı sizce hamile olabilr miyim idrar testi negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı tşkler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…