2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar taze anneler
Kızlar sizinde gaz var mı karnınızda? zaman zaman gaz sancısı oluyor mu? kısacası nasıl hissediyorsunuz kendinizi :26:

bnde de gaz var en çok uyku hep uyumak istiyorum ve çabuk acıkıyo rum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar...iştahsızlık bendede var özellikle kahvaltı yapmak hiç istemiyorum.bende kasık agrısı çok bazen artıp bazen azalıyor.

Günaydın kızlar...iştahsızlık bendede var özellikle kahvaltı yapmak hiç istemiyorum.bende kasık agrısı çok bazen artıp bazen azalıyor.

abla beni neden bu kadar geç çağırdı bu Dr 10 temmuz çok geç değilmi

ben de durum tam tersi eskiden hemen acıkır ve uykum gelirdi şimdi öğrendiğimden beri uyku uyuyamıyorum ve çok iştahsızım canım hiç birşey yemek istemiyor:26:

aynen sizin durmunuzdayım ben de
merhaba kızlar güüüüüüüü naaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın

Günaydınlar taze anneler
Kızlar sizinde gaz var mı karnınızda? zaman zaman gaz sancısı oluyor mu? kısacası nasıl hissediyorsunuz kendinizi :26:

hamilelik var mı ? hamilelikte gaz sancıları çok fazla oluyor herşeyden kalın gıyınmek lazım ayagında mutlaka çorap olacak ve bol bol uzanacaksın gunde de 2.5 litrr su içilmesi gerekiyor.Gaz yapacak şeylerden uzzak durmak gerekiyor ben çok yaşadımm...

mnerhabaa , bende şubatta kucağıma alıcam Allah kısmet ederse.. 7. haftamdayım.. midee bulantılarım çokk fenaaa.. sizde yokmu bulantı.. bulantısı olanlar ne yapıyooorrrrrrr

Günaydınlar taze anneler

naberrr gızlar nasılsınız bakem özledim beee sizleriii

ben araştırmıştım da göğüsler uyarı aldığı için şişiyorlar bu durumda uzmanlar özellikle iç çamaşır kullanmamızı öneriyor arkadaşlar yooksa sancılar fazlalaşıyor.aradan zaman geçince zaten ağrılar önceki kadar olmuyor...

mnerhabaa , bende şubatta kucağıma alıcam Allah kısmet ederse.. 7. haftamdayım.. midee bulantılarım çokk fenaaa.. sizde yokmu bulantı.. bulantısı olanlar ne yapıyooorrrrrrr

bende var bulantı hemde çok kötü ben istifra etmekten boğazım tahriş oldu hafiften kan geliyordu.Ve hiçbirşey yemesemde çıakrıyordum doktoruma söyledim bana bulantı hapı verdi şu an onu kullanıyorum.onun dışanda limon çok fazla değil tabi mide asıdını arttırıyor ama nadir de olsa küçük dilim limon ve ekşi yeşil elma yiyorum sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker uzanırken yemek gerekiyor bunların çok faydası oluyor ben arada bu şekilde dindirerek ilaç kullanmamaya çalışıyorum

meraba cnm Varikosel topiği nden hatırladınmı beni bnde daha bulantı yok ama ablam da annem de de olmamış biraz etkili sanırım

Günaydın kızlar Nasılsıniz? Oyy benim annemin teyzeleri ikiz. teyzem ve annemde var ikizler ayy keşke bendede olsa;-) ikiz erkek kardeşim vardı biri daha doğduktan üç ay sonra öldü. Şimdi diğeri 24 yaşında.
İnsaAllah banada nasip olur sağlıklı bir şekilde ikiz gebelik ama yanlış bilmiyorsam torunlara geçermis ikiz gebelik evlatlara değil. Annemin anannesi ikiz doğurmuş ve teyzem ve anneme geçmiş mesala. Ama Allah bilir tabi kime nasip edecegini hayırlısı olsun.bugün kontrolüm var 10.45 te bakalım ne dicek doktorum...

evet canım dün kan testi yaptırdım değerim 363.8 çıktı . çalışıyorum o yüzden yatıp uzanmam zor anca sandalye tepesinde işte. eve gidince yatıyorum biraz. su içmem lazım haklısın onu yapmaya çalışayım . benim normalde de çok gazım olur zaten

öyle bişey olamaz eğer genlerde varsa her kuşakta çıkabilir herhangi bi özellik..kuşak atlama diye bişey yok yani..benim anneannemde de varmış annemde de mesela :) ihtimaliniz var ama elbette kesin değil Allah gönlünüze göre versin :)

naberrr gızlar nasılsınız bakem özledim beee sizleriii

iyidir valla çalışmaya çalışıyorum senden naber?
belki de şuan ağrımızn olma sebebi adet olmayışımızdır. benim bu tarihlerde adet olmam gerekiyordu çünkü adet olduğum zamanlar da 2 gün ağrım olurdu zaten.:26:

hazal senin son adet tarihin ne zamandı? beni de yaın çağırdı doktor çok heyecanlyım :18:

o çok fena yaaaa.benim tansiyonum düştü öldüm dirildim sanki...yoğurtlu çorbalar varr onlar yayla çorbası falan onlar iyi geliyor. ben sıcakların ortasında ne askılı gıyebıldım ne elbıse ondan da çok oluyor...5. haftadasın sanırım.. kasık ağrılarıda yoğun oluyor o haftalarda ben gebeliğimi bilmiyordum regli olacam zannediyordumm neler neler yaptım allah bebeğimi bana bağışladı gerçekten

benden de iyi çok şükürrr. acıkıyoruz sürekli ağrının şuan kesenin tam yerleşememesi bir süre kese yerleşmeye çalışırken ayrıca yerleşeceği yeri de temizliyor ondan dolayı kasık sancıları fazla oluyorrr sıcak iyi geliyor birtek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…