Günaydınlar taze anneler
Kızlar sizinde gaz var mı karnınızda? zaman zaman gaz sancısı oluyor mu? kısacası nasıl hissediyorsunuz kendinizi :26:
iyiyim canım bugün çok halsizim ve bulantılarım başladı hep yatasım var
benimde altıncı haftada başladı hala bulantım var canım.Ama araştırdım sağlıklı bebişlerde bulantı oluyormuş ondan dolayı dayandım.Ama dikkat et çok aşırı olursa mutlaka doktoruna söyle.çünkü allah korusun çok bulantıda ve kusmada kasılmalar oluyor.allah yardımcın olsun...Bebişinede sanada bol sağlıklar
Günaydın kızlar...iştahsızlık bendede var özellikle kahvaltı yapmak hiç istemiyorum.bende kasık agrısı çok bazen artıp bazen azalıyor.
ben de durum tam tersi eskiden hemen acıkır ve uykum gelirdi şimdi öğrendiğimden beri uyku uyuyamıyorum ve çok iştahsızım canım hiç birşey yemek istemiyor:26:bnde de gaz var en çok uyku hep uyumak istiyorum ve çabuk acıkıyo rum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen sizin durmunuzdayım ben deGünaydın kızlar...iştahsızlık bendede var özellikle kahvaltı yapmak hiç istemiyorum.bende kasık agrısı çok bazen artıp bazen azalıyor.
günaydınmerhaba kızlar güüüüüüüü naaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınlar taze anneler
Kızlar sizinde gaz var mı karnınızda? zaman zaman gaz sancısı oluyor mu? kısacası nasıl hissediyorsunuz kendinizi :26:
mnerhabaa , bende şubatta kucağıma alıcam Allah kısmet ederse.. 7. haftamdayım.. midee bulantılarım çokk fenaaa.. sizde yokmu bulantı.. bulantısı olanlar ne yapıyooorrrrrrrbnde de gaz var en çok uyku hep uyumak istiyorum ve çabuk acıkıyo rum
Günaydınlar taze anneler
ben de durum tam tersi eskiden hemen acıkır ve uykum gelirdi şimdi öğrendiğimden beri uyku uyuyamıyorum ve çok iştahsızım canım hiç birşey yemek istemiyor:26:
aynen sizin durmunuzdayım ben de
günaydın
Ciddi misin. bende sadece ben mi yaşıyorum bunları diye düşünüyorum dünden beri. terslik mi var diye geçiriyorum içimden panik haldeyim yani. doktoruma da ulaştım yarın gel dedi . inşallah herşey yolundadır sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğimiz yarın unutmazsam soda işini doktaora sorayım bakalım o ne diyecek:26:
Ciddi misin. bende sadece ben mi yaşıyorum bunları diye düşünüyorum dünden beri. terslik mi var diye geçiriyorum içimden panik haldeyim yani. doktoruma da ulaştım yarın gel dedi . inşallah herşey yolundadır sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğimiz yarın unutmazsam soda işini doktaora sorayım bakalım o ne diyecek:26:
mnerhabaa , bende şubatta kucağıma alıcam Allah kısmet ederse.. 7. haftamdayım.. midee bulantılarım çokk fenaaa.. sizde yokmu bulantı.. bulantısı olanlar ne yapıyooorrrrrrr
mnerhabaa , bende şubatta kucağıma alıcam Allah kısmet ederse.. 7. haftamdayım.. midee bulantılarım çokk fenaaa.. sizde yokmu bulantı.. bulantısı olanlar ne yapıyooorrrrrrr
yalnız dayının ikizleri eşinden kaynaklanır yani kadının genetik yatkınlığı ile olur ikiz..anne, teyze, anneanne gibi:) bilgi olsun diye...
bizde var mesela anneannemin ikizleri varmış bir kız bir erkek teyzem yeşıyo ama erkek olan ölmüş bebekken, annem de ikiz düşük yapmış..benim de ihtimalim olabiir yani çok da istiyorum aslında bir kız bir erkek ikizlerim olsun :) hayırlısı Allahtan :)
hamilelik var mı ? hamilelikte gaz sancıları çok fazla oluyor herşeyden kalın gıyınmek lazım ayagında mutlaka çorap olacak ve bol bol uzanacaksın gunde de 2.5 litrr su içilmesi gerekiyor.Gaz yapacak şeylerden uzzak durmak gerekiyor ben çok yaşadımm...
öyle bişey olamaz eğer genlerde varsa her kuşakta çıkabilir herhangi bi özellik..kuşak atlama diye bişey yok yani..benim anneannemde de varmış annemde de mesela :) ihtimaliniz var ama elbette kesin değil Allah gönlünüze göre versin :)Günaydın kızlar Nasılsıniz? Oyy benim annemin teyzeleri ikiz. teyzem ve annemde var ikizler ayy keşke bendede olsa;-) ikiz erkek kardeşim vardı biri daha doğduktan üç ay sonra öldü. Şimdi diğeri 24 yaşında.
İnsaAllah banada nasip olur sağlıklı bir şekilde ikiz gebelik ama yanlış bilmiyorsam torunlara geçermis ikiz gebelik evlatlara değil. Annemin anannesi ikiz doğurmuş ve teyzem ve anneme geçmiş mesala. Ama Allah bilir tabi kime nasip edecegini hayırlısı olsun.bugün kontrolüm var 10.45 te bakalım ne dicek doktorum...
naberrr gızlar nasılsınız bakem özledim beee sizleriii
ben araştırmıştım da göğüsler uyarı aldığı için şişiyorlar bu durumda uzmanlar özellikle iç çamaşır kullanmamızı öneriyor arkadaşlar yooksa sancılar fazlalaşıyor.aradan zaman geçince zaten ağrılar önceki kadar olmuyor...
Günaydın kızlar Nasılsıniz? Oyy benim annemin teyzeleri ikiz. teyzem ve annemde var ikizler ayy keşke bendede olsa;-) ikiz erkek kardeşim vardı biri daha doğduktan üç ay sonra öldü. Şimdi diğeri 24 yaşında.
İnsaAllah banada nasip olur sağlıklı bir şekilde ikiz gebelik ama yanlış bilmiyorsam torunlara geçermis ikiz gebelik evlatlara değil. Annemin anannesi ikiz doğurmuş ve teyzem ve anneme geçmiş mesala. Ama Allah bilir tabi kime nasip edecegini hayırlısı olsun.bugün kontrolüm var 10.45 te bakalım ne dicek doktorum...
evet canım dün kan testi yaptırdım değerim 363.8 çıktı . çalışıyorum o yüzden yatıp uzanmam zor anca sandalye tepesinde işte. eve gidince yatıyorum biraz. su içmem lazım haklısın onu yapmaya çalışayım . benim normalde de çok gazım olur zaten
iyidir valla çalışmaya çalışıyorum senden naber?
belki de şuan ağrımızn olma sebebi adet olmayışımızdır. benim bu tarihlerde adet olmam gerekiyordu çünkü adet olduğum zamanlar da 2 gün ağrım olurdu zaten.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?