• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi arkds da oyle soyledi progesteron al eczaneden dio tam kirmzi degl zaten camasrmda da yoktu bisey cok az peceteye gelms damlamamis bile

Dr la konusmadan progesteron alma sakin ben oglumda kullandim ve komtrole g ore dozu artıp azaldi kas yapayim derken goz oymaya gerek yok canim
bir de hangi folik asiti kullaniyorsunuz ben oglumda folbiol almıştım dr tavsiye etmiyorum onu deyip baska pembe bir ilac verdi

Dr la konusmadan progesteron alma sakin ben oglumda kullandim ve komtrole g ore dozu artıp azaldi kas yapayim derken goz oymaya gerek yok canim
bir de hangi folik asiti kullaniyorsunuz ben oglumda folbiol almıştım dr tavsiye etmiyorum onu deyip baska pembe bir ilac verdi
Bn folicplus kullanyrm pembe kutu gunde 3 kez

Almayim mi ama az once de baktm pembe kan geliyo wc de bisey olmz demi ya. yarin bide ucaga bincm allhm korusun

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Almayim mi ama az once de baktm pembe kan geliyo wc de bisey olmz demi ya. yarin bide ucaga bincm allhm korusun

Yola cikmadan tekrar kontrol istersen.universite hastanelerinde 24 sa kadin dogumcu oluyor
canim benim oglumda 17 hafta kanamam oldu uni de yattim ve yolda baalamisti dr evde tv karsisinda da olabilir demisti insallah bn ir sey olmaz sagsalim kucaklarsin
ben de cok gerginim kasiklarim cok agriyor oglum cok hareketli bir saniye durmuyor dinlenemiyorum gece uykusu da sekiz sa sadece

2015 YILI MART ANNE ADAYLARI HEPİMİZ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GEBELİK GEÇİRİP GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNURUZ İNŞALLAH BU TOPİKTE

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZEL MESAJLA BANA BİLGİLERİNİ MSJ ATABİLİRLER

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız:49:[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Yaşadığı şehir[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi:52:[/td]
[td]Bebişin cinsiyeti :8::55:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra8891[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]ilk[/td]
[td]27 şubat[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]BitterKuzucuk[/td]
[td]28[/td]
[td]Edirne[/td]
[td]ilk[/td]
[td]2 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]merveteacher[/td]
[td]24[/td]
[td][/td]
[td]ilk[/td]
[td]2 mart[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kurtlu3lmam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2.[/td]
[td]2 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BeelliKimseler[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Smyv[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 mart[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]sumeyra05[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ozlem_ahmet[/td]
[td]22[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]ilk[/td]
[td]4 mart[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Fatmaipek[/td]
[td]34[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]2.[/td]
[td]7 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hazal87[/td]
[td]27[/td]
[td][/td]
[td]2.[/td]
[td]10 mart[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dandinidandini[/td]
[td]29[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]2.[/td]
[td]10 mart[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Kızlarrr bende geldim yaş 29,ilk,8mart

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yola cikmadan tekrar kontrol istersen.universite hastanelerinde 24 sa kadin dogumcu oluyor
canim benim oglumda 17 hafta kanamam oldu uni de yattim ve yolda baalamisti dr evde tv karsisinda da olabilir demisti insallah bn ir sey olmaz sagsalim kucaklarsin
ben de cok gerginim kasiklarim cok agriyor oglum cok hareketli bir saniye durmuyor dinlenemiyorum gece uykusu da sekiz sa sadece
Ucak sabh 7.30 da bide burda universte falan yokki biz guneydogudayz malesef :( sartlr cok kısıtlı :( artk gelmiyo sanki kan biraz sevindm bidaha da gelmz insllh

Günaydınlar taze anneler :16:
Kızlar sizinde gaz var mı karnınızda? zaman zaman gaz sancısı oluyor mu? kısacası nasıl hissediyorsunuz kendinizi :26:

Günaydınlar taze anneler :16:
Kızlar sizinde gaz var mı karnınızda? zaman zaman gaz sancısı oluyor mu? kısacası nasıl hissediyorsunuz kendinizi :26:

Gunaydin canim .. Dun aksam gaz sancisindan mahvoldum soda ictim iyi geldi bide goguslerimin agrisindan uyuyamiyorum ben bulantim filan yok ama goguslerim sisti iyice

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bisey sorcam hic boyle olmamıştı ama az once wc de idrar yaptktan sonra pecetede pembe kirmzi bi leke gordum bisey olmaz dimi cok korktum beyaz geliydu hep niye boyle oldu anlmdm

Zumremm kendine dikkat et bidaha olmaz insallah sagsaglim gecsin yolculugun canm

Gunaydin canim .. Dun aksam gaz sancisindan mahvoldum soda ictim iyi geldi bide goguslerimin agrisindan uyuyamiyorum ben bulantim filan yok ama goguslerim sisti iyice

Tam gaz sancısı mı emin olamıyorum ben bazen kasıklarımda ağrıyor gibi :26:. Bulantı bende de yok ama canım hiç bişey yemek istemiyor iştahsızım. normalde yemek yerim , canım olmadık şeyler çeker :56:. göğüslerim sütyeni çıkartınca çok acıyor benim de

Tam gaz sancısı mı emin olamıyorum ben bazen kasıklarımda ağrıyor gibi :26:. Bulantı bende de yok ama canım hiç bişey yemek istemiyor iştahsızım. normalde yemek yerim , canım olmadık şeyler çeker :56:. göğüslerim sütyeni çıkartınca çok acıyor benim de

Canim resmen beni anlattin istah yok bendede kasıklarima nadiren bi agri giriyo biraz uzaninca geciyo ama goguslerim sutyene simadi cikarttim daha cok aciyo zaten buyuklerdi simdi iyice buyuduler :) ıyy sinir bozucu . Gaz sancisida hormonlardan oluyormus soda icmemi tavsiye ettiler yararli mineraller var diye gunde bi tane ic dediler arkadaslarim

Canim resmen beni anlattin istah yok bendede kasıklarima nadiren bi agri giriyo biraz uzaninca geciyo ama goguslerim sutyene simadi cikarttim daha cok aciyo zaten buyuklerdi simdi iyice buyuduler :) ıyy sinir bozucu . Gaz sancisida hormonlardan oluyormus soda icmemi tavsiye ettiler yararli mineraller var diye gunde bi tane ic dediler arkadaslarim

Ciddi misin :1:. bende sadece ben mi yaşıyorum bunları diye düşünüyorum dünden beri. terslik mi var diye geçiriyorum içimden panik haldeyim yani. doktoruma da ulaştım yarın gel dedi . inşallah herşey yolundadır sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğimiz :25: yarın unutmazsam soda işini doktaora sorayım bakalım o ne diyecek:26:

Ciddi misin :1:. bende sadece ben mi yaşıyorum bunları diye düşünüyorum dünden beri. terslik mi var diye geçiriyorum içimden panik haldeyim yani. doktoruma da ulaştım yarın gel dedi . inşallah herşey yolundadır sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğimiz :25: yarın unutmazsam soda işini doktaora sorayım bakalım o ne diyecek:26:

Ay evet sor bi beni de haberdar et bakalim ne dicek :) panik olma canim bende cok tedirgindim bos gebelik hikayelerini duydukca kotu oluyodm daha ben ultrasona grmedim de :( ama napalim hersey Allahtan korka korka da beklenmiyor ki

Canm gaz sancisi sanirim folik asit haplarindanda oluyor :(

ikizde olsa tekte olsa sağlıklı olsun yeter canım evet dayımın ikizleri var :)))

yalnız dayının ikizleri eşinden kaynaklanır yani kadının genetik yatkınlığı ile olur ikiz..anne, teyze, anneanne gibi:) bilgi olsun diye...
bizde var mesela anneannemin ikizleri varmış bir kız bir erkek teyzem yeşıyo ama erkek olan ölmüş bebekken, annem de ikiz düşük yapmış..benim de ihtimalim olabiir yani çok da istiyorum aslında bir kız bir erkek ikizlerim olsun :) hayırlısı Allahtan :)

Ay evet sor bi beni de haberdar et bakalim ne dicek :) panik olma canim bende cok tedirgindim bos gebelik hikayelerini duydukca kotu oluyodm daha ben ultrasona grmedim de :( ama napalim hersey Allahtan korka korka da beklenmiyor ki

bende daha ultrasona girmedim yarın gidince bakar mı bilmiyorum küçük daha gözükür mü acaba:26: folik asit 2 gündür içiyorum ben canım evde folbiol vardı yarın doktor ne verecek bakalım:18: Haklsın herşey yaradandan hakkımızda hayırlısı :25:

Back