2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya Kese kaçıncı haftada belli oluyor inş. görürüz her adım birbirinden heyecanlı AAllah'ım hepimizin yardımcısı olsun inş.

Günaydın herkese

kızlar kayıplarınız için çok üzüldüm ( sakıncası yoksa sebep neymiş öğrenebildiniz mi

benim hiçbi sebebim yok yani herşey normaldi ama gitti illa bi sebep bulmak zorunda değiliz demişti dr zaten nazar falan demek istemişti yani sonradan konuştuğumuzda da böyle söyledi..erken doğum oldu benimkisi karnımda ölmedi yani..

Gecmis olsun cnm allah buna omur versin insllh

inşallah bir mart annesi daha geliyor

hadi bakalım musmutlu haberler al inşş bizimlede paylaş taam :)))

az önce kan sonucumu aldım ve maalesef gebelik yok görünüyor ama benim reglim geçmedi daha yani olmazsam 1 hafta kadar sonra tekrar yaptıracam yoksa da nisan annesi olmak için dua ederim artık napalım :) bugün evlilik yıldönümümüz diye acele ettim bugün öğreneyim varsa diye ama maalesef

sakın üzülme tatlım hakkında hayırlısı olsun eğer adetin gelmezse tekrarla mutlaka canım

Allah ona sağlık versin canım,inşallah sağ salim kucağına alırsın

başın sağolsun çok zordur eminim.ben şu an bile bişi olacak bizi bırakıcak diye endişeliyim.hep dua ediyorum.Allah şu mübarek günlerde sağlık sıhhat versin bebişlerimize.Biz de sadece ailelere söyledik.bir de çok samimi arkadaşımız ve eşine.Ben de söylemeyi düşünmüyorum etraftakilere.
Bizim de tüp bebek olduğu için mecburen herkez tarafından biliniyo bende nazar değmesinden korkuyorum
Allah ın izniyle hiç bişi olmaz inşallah bol bol dua edelim bu güzel günlerde .

Kizlar ya Kese kaçıncı haftada belli oluyor inş. görürüz her adım birbirinden heyecanlı AAllah'ım hepimizin yardımcısı olsun inş.
canım benim 4.5 haftalıktı gördük keseyi minnacıktı.
nazara inanırım Allah korusun.Var etrafımda hatta en yakınımlarım Allah korusun yavrularımızı
canım hayırlısı olsun,üzülme.yine tekrarla testi.

merhaba kızlarrr allah herkese hayırlı bebişler versin

inşallah bişey olmazzz

hayırlısı elbette :)tşk..

anladım cnm demekki ogün oluvermiş hemen seninki .ikizde olabilir tabiki varmı genlerde ...ama embriyonun kalıtesindende olur cnm bakalım ne çıkacak

Selam kızlar Nasılsıniz yeni anne adayları hoşgeldiniz. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bel ve kasık ağrılarım var. Yurtdisindayim ben kese görme işlemi burada yok maalesef cinsiyeti öğrenmek için yaklaşık dört aylıkken gidilio ultrasona zorunlu bi hal yoksa ultrasona pek tavsiye etmiyorlar. Yarın doktoruma soylicem ultrasonda görmek istiyorum diye bakalım ne diyecek. Valla bende inanırım nazara kimseye duyurmak istemiyorum ama bi arkadaşıma söyledim İnsaAllah nazar filan değmez bol dua edelim kızlar Sagsalim alalım kuzularimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…