- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
okuyayım bariii korktum şimdi bi kalp atışınıda duysak rahatlasak
Günaydın herkese
kızlar kayıplarınız için çok üzüldüm( sakıncası yoksa sebep neymiş öğrenebildiniz mi
Gecmis olsun cnm allah buna omur versin insllhbenim hiçbi sebebim yok yani herşey normaldi ama gittiilla bi sebep bulmak zorunda değiliz demişti dr zaten nazar falan demek istemişti yani sonradan konuştuğumuzda da böyle söyledi..erken doğum oldu benimkisi karnımda ölmedi yani..
inşallah bir mart annesi daha geliyor
hadi bakalım musmutlu haberler al inşş bizimlede paylaş taam :)))
Gecmis olsun cnm allah buna omur versin insllh
az önce kan sonucumu aldım ve maalesef gebelik yok görünüyor ama benim reglim geçmedi daha yani olmazsam 1 hafta kadar sonra tekrar yaptıracam yoksa da nisan annesi olmak için dua ederim artık napalım :) bugün evlilik yıldönümümüz diye acele ettim bugün öğreneyim varsa diye ama maalesef
sakın üzülme tatlım hakkında hayırlısı olsun eğer adetin gelmezse tekrarla mutlaka canım
Allah ona sağlık versin canım,inşallah sağ salim kucağına alırsınselam annecikler :) benide alırmısınız aranıza :) 5.5 haftalık hamişim keseyi gördük fakat daha ufacıktı hafta sonu tekrar bakılacak bulantılarım ne yazıkki erken başladıdoktor öyle söyledi kasık ağrılarım hiç geçmiyo zaten eğer kısmet olursa Rabbim nasip ederse şubat sonu yada mart başlarında kucağıma alacam Minnakımı :)
başın sağolsunbizim ağır derecede anomalimiz vardı kuzum çocuğumun nerdeyse herşeyi etkilenmiş(( sorduk gitmediğimz dr kalmadı hepsi sadece size ratsgelmiş dediler ama ben biliyorum nazar değdi 2 haftalıkken herkese sölersek tabi nazar değer bunu sölemedik inş sağlıkla gelir bebeğim allah korusun evlatlarımızı zaten 3 aydan önce sölemeyin diyolar bende sölemicem sadece ailem bilsin yeterli
Allah ın izniyle hiç bişi olmaz inşallah bol bol dua edelim bu güzel günlerde .Bizim de tüp bebek olduğu için mecburen herkez tarafından biliniyo bende nazar değmesinden korkuyorum
canım benim 4.5 haftalıktı gördük keseyi minnacıktı.Kizlar ya Kese kaçıncı haftada belli oluyor inş. görürüz her adım birbirinden heyecanlı AAllah'ım hepimizin yardımcısı olsun inş.
nazara inanırım Allah korusun.Var etrafımda hatta en yakınımlarım Allah korusun yavrularımızıbenim hiçbi sebebim yok yani herşey normaldi ama gittiilla bi sebep bulmak zorunda değiliz demişti dr zaten nazar falan demek istemişti yani sonradan konuştuğumuzda da böyle söyledi..erken doğum oldu benimkisi karnımda ölmedi yani..
canım hayırlısı olsun,üzülme.yine tekrarla testi.az önce kan sonucumu aldım ve maalesef gebelik yok görünüyor ama benim reglim geçmedi daha yani olmazsam 1 hafta kadar sonra tekrar yaptıracam yoksa da nisan annesi olmak için dua ederim artık napalım :) bugün evlilik yıldönümümüz diye acele ettim bugün öğreneyim varsa diye ama maalesef
Allah ona sağlık versin canım,inşallah sağ salim kucağına alırsın
başın sağolsunçok zordur eminim.ben şu an bile bişi olacak bizi bırakıcak diye endişeliyim.hep dua ediyorum.Allah şu mübarek günlerde sağlık sıhhat versin bebişlerimize.Biz de sadece ailelere söyledik.bir de çok samimi arkadaşımız ve eşine.Ben de söylemeyi düşünmüyorum etraftakilere.
Allah ın izniyle hiç bişi olmaz inşallah bol bol dua edelim bu güzel günlerde .
canım benim 4.5 haftalıktı gördük keseyi minnacıktı.
nazara inanırım Allah korusun.Var etrafımda hatta en yakınımlarım Allah korusun yavrularımızı
canım hayırlısı olsun,üzülme.yine tekrarla testi.
merhaba kızlarrrallah herkese hayırlı bebişler versin
başın sağolsunçok zordur eminim.ben şu an bile bişi olacak bizi bırakıcak diye endişeliyim.hep dua ediyorum.Allah şu mübarek günlerde sağlık sıhhat versin bebişlerimize.Biz de sadece ailelere söyledik.bir de çok samimi arkadaşımız ve eşine.Ben de söylemeyi düşünmüyorum etraftakilere.
nazara inanırım Allah korusun.Var etrafımda hatta en yakınımlarım Allah korusun yavrularımızı
Teşekkür ederiz aybizim
kızlar kalp atışını duyan var mı aranızda yada kese gören bide son adet tarihini z kaç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şöle kuzum banada yüksek geldi ilk başta 2 haziranda adet oldum dr a gittim 4 haziranda hormon baktırdım çocuk düşündüğüm için bhcg sıfır çıktı hormondada bakılıyo yaaa sonra 13 14 haziran gibi ovü testim kızardı bi hafta sonrada gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm geçen hafta kan verdim 524 çıktı kızlar belki ikiz gebeliktir dediler hayırlısı allahtan bakalım ne gelirse allahtan gelsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?