ben keseyi gördüm SAT :26 MAYIS.. Haziranın 24 unde gordukkeseyı.. inşallah kalp atıslarınıda duyarız cuma gunu
erkenden görmüşsün ne güzel darısı başımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben keseyi gördüm SAT :26 MAYIS.. Haziranın 24 unde gordukkeseyı.. inşallah kalp atıslarınıda duyarız cuma gunu
az önce kan sonucumu aldım ve maalesef gebelik yok görünüyor ama benim reglim geçmedi daha yani olmazsam 1 hafta kadar sonra tekrar yaptıracam yoksa da nisan annesi olmak için dua ederim artık napalım :) bugün evlilik yıldönümümüz diye acele ettim bugün öğreneyim varsa diye ama maalesef![]()
Sonucu aldim stresten ortadan ikiye ayrilicam kizlar 159.83 den 167.14 olmus 2 gunde .Dis gebelik oluyo demi bu :. (
zuzi
Bugün bende kan sonucumu aldım 368 çıktı. adetim bir gün gecikmişti. daha kendi doktorumla görüşemedim sizce değerim nasıl? çok heyecanlyım inşallah sağlıklı bir şekilde hepimizin gebeliği devam eder![]()
belkide geç döllenmedir cnm .inşallah olur hediyesini geç vermiş olursun ne olcak.
Sonucu aldim stresten ortadan ikiye ayrilicam kizlar 159.83 den 167.14 olmus 2 gunde .Dis gebelik oluyo demi bu :. (
zuzi
Bugün bende kan sonucumu aldım 368 çıktı. adetim bir gün gecikmişti. daha kendi doktorumla görüşemedim sizce değerim nasıl? çok heyecanlyım inşallah sağlıklı bir şekilde hepimizin gebeliği devam eder![]()
hoş geldiniz aramıza 9 ay birlikte oluruz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar öğrendikten sonra ilk kez dr a nezaman gittiniz?
tşk ama maalesef yokmuş gebelik![]()
Allah ona sağlık versin canım,inşallah sağ salim kucağına alırsın
başın sağolsunçok zordur eminim.ben şu an bile bişi olacak bizi bırakıcak diye endişeliyim.hep dua ediyorum.Allah şu mübarek günlerde sağlık sıhhat versin bebişlerimize.Biz de sadece ailelere söyledik.bir de çok samimi arkadaşımız ve eşine.Ben de söylemeyi düşünmüyorum etraftakilere.
Allah ın izniyle hiç bişi olmaz inşallah bol bol dua edelim bu güzel günlerde .
canım benim 4.5 haftalıktı gördük keseyi minnacıktı.
nazara inanırım Allah korusun.Var etrafımda hatta en yakınımlarım Allah korusun yavrularımızı
canım hayırlısı olsun,üzülme.yine tekrarla testi.
anladım cnm demekki ogün oluvermiş hemen seninki .ikizde olabilir tabiki varmı genlerde ...ama embriyonun kalıtesindende olur cnm bakalım ne çıkacak
Evet ilk defa gidecem canım. Folik asidi ben hamileliği düşündüğüm zamandan beri kullanıyorum zaten. Ben ozaman biraz daha bekleyeyim gidince keseyi gorebileyim en azından. 5+3 gibi gitsem görür muyum ki acaba keseyigenelde dr.lar 6 haftada çağırıyor ama erken çağıranda var.eğer ilk defa gideceksen hemen de gidebilirsin folik asit falan kullanmıyorsan
Evet ilk defa gidecem canım. Folik asidi ben hamileliği düşündüğüm zamandan beri kullanıyorum zaten. Ben ozaman biraz daha bekleyeyim gidince keseyi gorebileyim en azından. 5+3 gibi gitsem görür muyum ki acaba keseyi
Cok erken gidersen keseyi goreblmek icn alttan muayene edebiliylr ama cok tavsiye edilmiyorKeseyi görmek için alttan mi muayene yapılıyor kızlar bide beta değerinin kaç olmasi gerekiyor