• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az önce kan sonucumu aldım ve maalesef gebelik yok görünüyor ama benim reglim geçmedi daha yani olmazsam 1 hafta kadar sonra tekrar yaptıracam yoksa da nisan annesi olmak için dua ederim artık napalım :) bugün evlilik yıldönümümüz diye acele ettim bugün öğreneyim varsa diye ama maalesef :(

belkide geç döllenmedir cnm .inşallah olur hediyesini geç vermiş olursun ne olcak.

Bugün bende kan sonucumu aldım 368 çıktı. adetim bir gün gecikmişti. daha kendi doktorumla görüşemedim sizce değerim nasıl? çok heyecanlyım inşallah sağlıklı bir şekilde hepimizin gebeliği devam eder:25:

Bugün bende kan sonucumu aldım 368 çıktı. adetim bir gün gecikmişti. daha kendi doktorumla görüşemedim sizce değerim nasıl? çok heyecanlyım inşallah sağlıklı bir şekilde hepimizin gebeliği devam eder:25:

gayet güzel değerin cnm hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

belkide geç döllenmedir cnm .inşallah olur hediyesini geç vermiş olursun ne olcak.

aslında değer resmen "hamile değilsin" diye tokat gibi çarptı yüzüme; ama umudumu kaybedemiyorum çünkü belirtilerim çok kuvvetli bat yarın; ama cumartesi akşamüstü kahve lekelenme ve 1-2 damla kan gelince yerleşme diye düşünüp baktırayım dedim yani varsa da yeni yerleşti ama yine de hayırlısı Allah'tan değilsem de yapacak bişey yok :) teşekkür ederim moral için :)

hoş geldiniz aramıza 9 ay birlikte oluruz inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de gittim bugn dr a keseyi goremedk alttn muayene etsek gorurz ama acele etmye gerek yok dedi rahmim cok kalinlasmis kendni doguma hazirlamis diyo simdlk hersey iyi cok sukur :)

Allah ona sağlık versin canım,inşallah sağ salim kucağına alırsın :34:

başın sağolsun :( çok zordur eminim.ben şu an bile bişi olacak bizi bırakıcak diye endişeliyim.hep dua ediyorum.Allah şu mübarek günlerde sağlık sıhhat versin bebişlerimize.Biz de sadece ailelere söyledik.bir de çok samimi arkadaşımız ve eşine.Ben de söylemeyi düşünmüyorum etraftakilere.

Allah ın izniyle hiç bişi olmaz inşallah bol bol dua edelim bu güzel günlerde .

canım benim 4.5 haftalıktı gördük keseyi minnacıktı.

nazara inanırım Allah korusun.Var etrafımda hatta en yakınımlarım Allah korusun yavrularımızı :nazar:

canım hayırlısı olsun,üzülme.yine tekrarla testi.

sağol canım çok zor hemde allah kimseye yaşatmasın şimdiki kuzucuklarımıza sağlık sıhhat versin inşş

genelde dr.lar 6 haftada çağırıyor ama erken çağıranda var.eğer ilk defa gideceksen hemen de gidebilirsin folik asit falan kullanmıyorsan
Evet ilk defa gidecem canım. Folik asidi ben hamileliği düşündüğüm zamandan beri kullanıyorum zaten. Ben ozaman biraz daha bekleyeyim gidince keseyi gorebileyim en azından. 5+3 gibi gitsem görür muyum ki acaba keseyi

Evet ilk defa gidecem canım. Folik asidi ben hamileliği düşündüğüm zamandan beri kullanıyorum zaten. Ben ozaman biraz daha bekleyeyim gidince keseyi gorebileyim en azından. 5+3 gibi gitsem görür muyum ki acaba keseyi

Görebilirsin muhtemelen

Saolun arkadaslarim :( bu konudan ayrilayim cunku anlasilan benimki tatsiz devam edecek.Sizleride uzmeye hakkim yok.Hepinize bol gulucuklu, bol sıhhatli dobis dobis gobüşler ve bebişlerinizle tamamina ermenizi dilerim.Cok opuyorum sizi. dualerım sizlerle. Allaha emanet

zuzi

Son düzenleme:
Back