2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

selam canlarım çok ihmal ettim sizleri farkındayım buralara uğramadığım gibi hiiiiiç ders de çalışmadım bu sürede sırf kendimi gaza getirim diye yeni kitaplar bile aldım bakalım işe yarayacak mı sizlerde ne var ne yok? sarfancım canım hakkında hayırlısı... geç olsun da güç olmasın, yine de ümitsizliğe kapılma, Allah büyüktür

Hosgeldin canim
Herkes için farklı. Temelin varda konulara ustunkoru bakar bol soru cozersin
Temelin yoksa en az 3 kaynaktan calismak gerekiyor. Ve akilda kalması için her konu ardından 500 soru çözmek gerekiyor. Bende böyleydi durun yani.

Sağol canim.
Kendine haftalık plan yap günde 2 saatlik bir calismalikta olsa yavaştan programla calismaya başla artik.
Ben stresten seker cikti. Onla mücadele ediyorum simdilik. Günde 6 kez seker ölçümü, diyet....
Kafama artik takmicam diyorum ama hazirani bekliyorum sabirla.

evet canım ya haklısın geçen sene programı aylık haftalık günlük şeklinde yapıyodum, kendimi kontrol edebiliyodum böylece. günde 20 soru çözmek bile zinde tutuyo insanı:) canım senin iki kere dikkat etmen gerekiyo hem ruh hem beden sağlığına... bebişin için takmamaya çalış... muhakkak her zorlukla beraber bi kolaylık vardır diyo Rabbim, hayırlısıyla geçcek inşallah

kızlar dün internetten kitap sipariş etmiştim biraz önce elime ulaştı. evde tadilat falan derken iştahım kaçmıştı ama kitapları görünce acayip çalışasım geldi (maşallah diyelim) hadi çalışalıım

Yerleşme işi bitti kuzum artık rahatız.
Ücretli öğretmenliğe başlamıştın değil mi tualim? Nasıl gidiyor ?
İyi iyi büyük bir şeyi atlatmışsın kuzum.Başladım evet,öğlenciyim,aksam dönüyorum eve çok şükür her şey yolunda kuzum iyi gidiyor.Derse başlayamadım daha onun sıkıntısı var biraz..

Sevindim kuzum her şeyin yolunda olmasınaEskiden olsa ben de
ders çalışmıyorum diye vicdan yapardım ama artık sadece ders çalışmakla
olmayacağını bildiğimden içim rahat kuzum. Biraz şans lazım o da bizde yok herhalde.

Ben stresten seker cikti. Onla mücadele ediyorum simdilik. Günde 6 kez seker ölçümü, diyet....
Kafama artik takmicam diyorum ama hazirani bekliyorum sabirla.

sarfanım kendine dikkat et canım.. Emek verdin çok güzel bi puan aldın inşallah bi sonra ki atama da olur canım..
bu gun kütüphane de çalışan iki kızla tanıştım bölümleri senin ki gibi sıkıntılıymış 4 alımda 9 kişi almış.. onlar da 3 ay önceki atama da atanmışlar demek istediğim sabret canım bi yerlerde yiyecek ekmeğimiz var ama ona ulaşmak için de sabırla beklememiz gerekiyor.

Morisi çok sağol canim
Evlendim ayri şehre geldim, geldikten sonrada 2 senedir sürekli ders calisiyordum simdi sinav bitince boşluğa düştüm
Atanacam mi ? Ne zaman atanacam ? Diye düşünmekten stres oldum
Dediğin gibi kismette varsa er yada geç oluyor.
Sen neler yapıyorsun ?

bebişi düşün canım iki senedir ders çalışacağım diye etrafındakileri az da olsa aksatmısındır onlarla vakit geçirmeye çalış ama lütfen düşünmemeye çalış canım Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..
benim halk eğitimde kursum başlayacak canım.. sistem değişti ve yeni sistem olduğu için baya sıkıntılı onunla uğraşıyoruz.. derse gelince sayısalcı olmama rağmen geçensene matematikte takılmıştım o yüzden boş kaldıkça matematik çalışıyorum. senin gibi yapıyorum canım bi konudan 200-300 soru çözüyom. Bu şekilde matematiğin çoğu gitti azı kaldı.

Bende türkçe ve matemetige çok guveniyordum ondan calismadim ilk baslarda
Sonra denemelerde gördüm ki kacirdigim soru çok
Haftada 100 mat, 100 paragraf soru cozuyordum mutlaka ki pratiklik kazanayim
Gk-gy te zaman çok önemli eğitimi bilmiyorum ama
Onunda çözümü çok soru çözmek
İnşallah bu sene olur hepimizin canim
Ben haziranda siz eylülde ataniriz inşallah.
Sana da alan Simavi var miydi ?

güvendiklerimiz ters köşe yapıyor zaten canım..
benim denemelerde iyi geliyordu ama sınavda yapamadım..
belki tarihte moralim bozulduğu için yapamadım bilmiyorum ama işi şansa bırakmak istemiyorum..

inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.. siz önden biz arkanızdan atanırız..
bize şu anda alan sınavı yok.. ama sonradan bi açıklama olur diye de korkuyorum..
bu yüzden de biran evvel konuları bitirmek istiyorum ama konuları bitirmem için önce
kursiyerlerin işini halletmem gerekiyor anca ocakta düzenimi oturtabileceğim.

Bende son 1 ayda 60 deneme cozdum günde 2 tane ve hepsini yarim saat kala bitiriyordun
Sinavda ise zor yetistirdim. Ne kontrol için zamanim oldu nede ikilemde kaldigim sorulara donup bakabildim.
Yani sinav ani çok başka. Bana bir daha yasatmaz inşallah. Senin de son olur bu inşallah.
Benim ablamin eşi de bilgisayar öğretmeni meslek lisesinde. İyi maaş aliyorlar :) farisi sana

meslek lisesi olmak istediğim yer inşallah canım..

biraz önce denemem ile 2012 deki kpss yazışmalarınızı okudum acaip gaza geldim..
ders çalışmaya tam olarak başlamam gerektiğini anladım.. Teşekkür ederim

Bende denememi ilk tanidigim topigi buldum bugun. Eski anilar canlandi gözümde :)
Ozelden de çok yazistik
Allah razi olsun çok destek verdi motive etti beni her zaman

Bende denememi ilk tanidigim topigi buldum bugun. Eski anilar canlandi gözümde :)
Ozelden de çok yazistik
Allah razi olsun çok destek verdi motive etti beni her zaman Eki Görüntüle 1305055

evet canım tamda bu konuyu okumuştum.. İnşallah sen de denemem gibi hayaline kavuşur emeklerinin karşılığını alırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…