2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Allah senden de razı olsun canım ben puanımı çektim atamama bakarım demedin hala burada bize destek olmaya çalışıyorsun.. Çalışma yolunu paylaşıyorsun bizimle

evet canım tamda bu konuyu okumuştum.. İnşallah sen de denemem gibi hayaline kavuşur emeklerinin karşılığını alırsın canım..

Allah senden de razı olsun canım ben puanımı çektim atamama bakarım demedin hala burada bize destek olmaya çalışıyorsun.. Çalışma yolunu paylaşıyorsun bizimle
Canim ben ders calismaya basladigimda hangi konular ciktigini bile bilmiyordum
KPSS kaynaklardan felan hic bilgim yoktu
Allah razi olsun denemem, adilemir, bade bana çok yardimci oldular. Kaynak isimlerini tek tek yazdilar yol gosterdiler.
Adilemir denemem atandiklari halde çok yardimci oldular bana.
Adilemirin 2 çocukla 31 yasinda atanma öyküsünü yazmistir bir topige onu masa üstüme kaydetmistim. Pes ettikçe okuyor motive oluyordum :)
KK olmasa tek basima motive de olamazdim,
Bana çok yardimci oldular bende birilerine yardimci olmak istiyorum
İnşallah hepimiz ataniriz.
Memur gegik topigi acariz :)

önlisansa o kadar çok kadro vermişlerki baktıkça gözü gönlü açılıyor insanın memurlarda yine iyimser davranmışlar 3001den 20 kadro diye. 20 dahi bile değil. gerçekten espri gibi. bölümden birinci olsam bile gidemiyomuşum 1 tane bile alım yok

Aynen öyle canim
Ne yapacagimi bilemiyorum
Önümüzde ne olacagi da belli değil
Esimle .haziran atamasina bakip duruma gore yeniden hazirlanmaya karar verdik

Aynen öyle canim
Ne yapacagimi bilemiyorum
Önümüzde ne olacagi da belli değil
Esimle .haziran atamasina bakip duruma gore yeniden hazirlanmaya karar verdik
bir yıl sınav mınav çekecek halim yok valla anca 2016 ocak falan o civarlarda bakarım inşallah gerekte kalmaz ama nasip ne blim

Merhaba arkadaşlar Tarih kaynak öneriniz varmi ? Birde evde hazırlanacağım çalışma önerilerinizi bekliyorum lütfen

Gy- gk çalışma ve kaynak öneriniz varmi özellikle tarih

Merhaba arkadaşlar Tarih kaynak öneriniz varmi ? Birde evde hazırlanacağım çalışma önerilerinizi bekliyorum lütfen
Canim tek kitaptan calisma.
3 kitaptan calis sonra soru bankalarina geç.
Benim calisma şeklin şöyleydi 3 kitaptan kendime özet cikartiyordum. Sonra 2-3 kitaptaki sorulari cozuyirdum.
Her konudan 500 civari soru cozersen konu çok kalici oluyor aklindan.
Sonraki tekrarlarini da elindeki özetle yaparsin.
Sinava yakin tekrar için de başka konu anlatim al oku.

Kızlar merhaba topigi takip ediyorum bi süredir neler yapıyorsunuz çalışmalar başladı mi

Ben eğitimden başladım yavaş yavaş düzen tutturmaya çalışıyorum bakalım devam edebilecek miyim böyle

Kızlar merhaba topigi takip ediyorum bi süredir neler yapıyorsunuz çalışmalar başladı mi

Ben eğitimden başladım yavaş yavaş düzen tutturmaya çalışıyorum bakalım devam edebilecek miyim böyle
İyı calismalar canim, nasıl calisiyorsun, haftalik aylik program yapiyor musun?
Ben de bi düzen kurmaya calisiyorum her gün bi dersten konu calisip soru cözmeye calistigim bi program ayarladim kendime. :)

merhababen de aynıyım düzen kurmaya çalışıyorum. eğitim ve genel yetenek kısmına çalışıyorum yakında öabt kısmına da başlıycam. programı bu derslere göre yaptım şimdilik idare ediyorum. Allah ders çalışma aşkı versin hepimize inşallah:) iyi çalışmalar

İyı calismalar canim, nasıl calisiyorsun, haftalik aylik program yapiyor musun?
Ben de bi düzen kurmaya calisiyorum her gün bi dersten konu calisip soru cözmeye calistigim bi program ayarladim kendime. :)

Şimdilik genelde iki günlük planlar yapıyorum canım haftalik plana uyamiyorum ben

gelişim ve öyt bakıyorum mesela bugun sonraki gun iki ders daha konuya baslamadan önce de tekrar yapıyorum okuduğum yerleri sonra soru da cozuyorum ama cok fazla cozemiyorum soru bankam eksik malesef onu tamlayip soru çözümüne geçerim konularda bitmiş olur diyorum en azından

Çalışma programimiz benziyo aslinda yavaş yavaş alistiricaz kendimizi tempoya

Son düzenleme:

Merhaba canım
Bende mat tarih baslamak istiyorum ama baslayamiyorum bi türlü özellikle mat sorun benim

Amin canım bol soru çözümlü ders calismali günler hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…