- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
bölümden mi mardin kuzu? 3001de yoktu daBende yaptim bile bile
Mardine kadar yazdim gelmeyecek diye
Sirnak mardin vardi kuzum sanirimbölümden mi mardin kuzu? 3001de yoktu da
kuzum 3001de yok mardin falan klavuzu tekrar inceledim amaSirnak mardin vardi kuzum sanirim
Sirnak değil mardin yaptik
Eve geçince bir bakayin :0
Mardin yazmisim canim var.kuzum 3001de yok mardin falan klavuzu tekrar inceledim ama
Öğretmenler günümüz kutlu olsun :)Kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?
ben çalışamıyorum artık bunaldım derslerden falan kitap görmek istemiyorum ama belki biraz daha zaman geçince başlarım.
sizler çalışıyorsunuzdur inşallah.
sağol canım, bilmiyorum 15bin atama olacagını da senden duyuyorum şimdi hiç haberim yok.Öğretmenler günümüz kutlu olsun :)
Bu 15 bin atama nasil canim ondan umudun var mi ? Kadrolar belli oldu mu ?
Ocakta olacakmis canimsağol canım, bilmiyorum 15bin atama olacagını da senden duyuyorum şimdi hiç haberim yok.
benim hiç umudum da yok o yüzden arastırmıyorum
Kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?
ben çalışamıyorum artık bunaldım derslerden falan kitap görmek istemiyorum ama belki biraz daha zaman geçince başlarım.
sizler çalışıyorsunuzdur inşallah.
başlangıç için fena değil hatta iyi bile umutsuzluğa kapılma daha düzelir...Dershane de konu tara ma yaptılar 74 almışım çoğunluk ilk konulardi çok mu malım
ehliyet isteyenmi acaba bana bi kodu atar mısın ben apron yazdım ama konya olandı herhaldeMardin yazmisim canim var.
Son tercihim
Apron memurluğu
Sartlari uyuyordu bana yazdik.
ehliyet isteyenmi acaba bana bi kodu atar mısın ben apron yazdım ama konya olandı herhalde