2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Evet canim 2 sene gecerli 4 atama oluyor
Ama lanet olsun bolumumden 2 sene boyunca 4 kişi alindi.sadece
Ortak alanda strese sokuyor insani ne olacagi belli değil
Hakkimizda hayirlisi artik

Sende başla yavaştan calismaya canim benim
Başlayınca motive olmak 2 ayi buluyor
Sonrada kaliyor 5 ay.
Rabbim calisma azmi kuvveti versin insallahta bu sene derece yapin

Bugün kadrolar aciklandi
20 kişilik.kadro vermişler bize :KK14:
Benim umut hazirana kaldi

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim safranım:KK68:
Puanın sıralaman çok iyi ü
zülme kuzum ya inşallah haziranda gidersin.
Benim umut da diğer Kasım'a....:KK53::KK53::KK53:

Yav hepimiz deli gibi ders çalıştık 1 kişi bile atanamadı bu sene şaka gibi yeminle. :KK14:

Allah yardımcın olsun safranım.Her çıkan habere inanma
sen sıkma canını.Sıralaman çok iyi maşallah:nazar: Bu puanının 2 sene geçerli değil mi?
Eğer öyleyse kesin gidersin.Doğumada az kalmış kuzum stres yapma kendine olur mu.:KK19:
Çok sağol canim
Merhaba arkadaşlar bende aranızda olmak isterim :) atanmak için 85 üstü puan almam gerekiyor :KK43: burada birbirimize destek olalim:) inş herkes atanir
Ben de 85 alsam yeter diyordum. 87 aldim ve hala atanamiyorum :KK43:
Umudum haziran atamasina kaldi
Hedefini daha yüksek tut canim. Kadrolar her gecen sene azaliyor

Çok sağol canim

Ben de 85 alsam yeter diyordum. 87 aldim ve hala atanamiyorum :KK43:
Umudum haziran atamasina kaldi
Hedefini daha yüksek tut canim. Kadrolar her gecen sene azaliyor

Ayy ne ggüzel puan almis sin canım. Benim puan düşük 85 ve üstü nasıl alıcam. Ufuk uf. Sen nasıl calistin. Yüksek puan aldın. GK gy eğitim nasıl yapicakmisiz bilmiyorum ya:KK43:

Slm kızlar neler yapiosunuz ben Dershanede hocalari bi konu önden takip ediyorum halen eksik ogreniomus yada ogrenemiomus gibi hisse kapılıyor um Nie bilmiom ama umarım bu sene herşey güzel olur hepimiz için.

Ayy ne ggüzel puan almis sin canım. Benim puan düşük 85 ve üstü nasıl alıcam. Ufuk uf. Sen nasıl calistin. Yüksek puan aldın. GK gy eğitim nasıl yapicakmisiz bilmiyorum ya:KK43:
Ben onlisansim canim
Gecen sene burada öğretmen arkadaslarla.calistim onları bilgilendirmek için yazdim
Ama bizde bu sene 87 puan bile bir ise yaramiyor
Onlisanstan toplam.700 kişi aliniyor
Kendi bolumumden alim hic yok
Ortak alan 3001 den de 20 kadro vermişler.
95 ustu atanir yani sadece

Slm kızlar neler yapiosunuz ben Dershanede hocalari bi konu önden takip ediyorum halen eksik ogreniomus yada ogrenemiomus gibi hisse kapılıyor um Nie bilmiom ama umarım bu sene herşey güzel olur hepimiz için.
Sadece Dersane hocasi da eksik kalir tek kitapta
3 farklı kitaptan calis bence. Biri diğerini tamamliyor.

Canim konu calistiktan sonra farkli kaynaklardan soru da cözebilirsin farkli birkac tane kaynagin olsun konuyu calistiktan sonra hepsinden birer test cöz, farkli tarzda sorulari cözebildigini hissedersen ögrenemiyorum düsüncende olmaz :)

Ben onlisansim canim
Gecen sene burada öğretmen arkadaslarla.calistim onları bilgilendirmek için yazdim
Ama bizde bu sene 87 puan bile bir ise yaramiyor
Onlisanstan toplam.700 kişi aliniyor
Kendi bolumumden alim hic yok
Ortak alan 3001 den de 20 kadro vermişler.
95 ustu atanir yani sadece
safrancım Allah büyüktür inşallah iyi kadro verirler

Merhaba kizlar bugun cografyadan bolgeler cografyasini bitirip hizli hizli gectigim icin basa donup tüm konulari tekrar edecegim.yarin en onemli konulardan olan ülkeler cografyasi ve siyasi cografyaya başlayacağım onlarida bitirdikten sonra soru çözümlerine başlayacağım ins..Herkese kolay gelsin :)

Kızlar merhaba. ben bugün gelişim psikolojisinden temel kavramlar kısmını çalışıp sorularını çözeceğim. ayrıca matematikte problemler kısmını çalışmayı testlerini çözmeyi düşünüyorum. türkçeden de cümlede anlam konu testleri çözeceğim. herkese iyi çalışmalar :KK6:

merhaba hoşgeldin cnm :KK25: evde tadilat vardı o yüzden bi türlü tam çalışamadım ama bundan sonra düzen oturtacağım inş. senin çalışmalar nasıl?

Hosbuldum canım. Bende çalışmak için uğraşıyorum :) tam oturamaz ama bakalım. Ins birbirimize destek olarak bu kpss yi yener iz :)

Hosbuldum canım. Bende çalışmak için uğraşıyorum :) tam oturamaz ama bakalım. Ins birbirimize destek olarak bu kpss yi yener iz :)

inş.cnm:) bir başlayınca gerisi gelir, tabi arada duraklama dönemleri olur mutlaka ama bu dönemleri olabildiğince zararsız atlatmaya çalışalım artık. birbirimize destek önemli bence. ben buradaki arkadaşlarla konuşunca rahatlıyorum açıkçası:KK39:

inş.cnm:) bir başlayınca gerisi gelir, tabi arada duraklama dönemleri olur mutlaka ama bu dönemleri olabildiğince zararsız atlatmaya çalışalım artık. birbirimize destek önemli bence. ben buradaki arkadaşlarla konuşunca rahatlıyorum açıkçası:KK39:

Aynen bencede birbirimize destek onemli. Motiveeder.birbirimize manevi destek oluruz.dedigin ggibi duraklama durumunda olanları canlandırıriz. Ins hersey güzel olucak :)

Merhaba arkadaşlar,

Ben de Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği için hazırlanacağım sınava. Bir yandan farklı bir alanda yüksek lisans yaptığım için ancak fırsat bulabildim çalışmaya...

Sizce tempolu bir çalışmayla konuları tamamlamak ne kadar zaman alır?

X