Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım tamda bu konuyu okumuştum.. İnşallah sen de denemem gibi hayaline kavuşur emeklerinin karşılığını alırsın canım..
Canim ben ders calismaya basladigimda hangi konular ciktigini bile bilmiyordumAllah senden de razı olsun canım ben puanımı çektim atamama bakarım demedin hala burada bize destek olmaya çalışıyorsun.. Çalışma yolunu paylaşıyorsun bizimle
Aynen öyle canimönlisansa o kadar çok kadro vermişlerki baktıkça gözü gönlü açılıyor insanın memurlarda yine iyimser davranmışlar 3001den 20 kadro diye. 20 dahi bile değil. gerçekten espri gibi. bölümden birinci olsam bile gidemiyomuşum 1 tane bile alım yok
bir yıl sınav mınav çekecek halim yok valla anca 2016 ocak falan o civarlarda bakarım inşallah gerekte kalmaz ama nasip ne blimAynen öyle canim
Ne yapacagimi bilemiyorum
Önümüzde ne olacagi da belli değil
Esimle .haziran atamasina bakip duruma gore yeniden hazirlanmaya karar verdik
Gy- gk çalışma ve kaynak öneriniz varmi özellikle tarih
Canim tek kitaptan calisma.Merhaba arkadaşlar Tarih kaynak öneriniz varmi ? Birde evde hazırlanacağım çalışma önerilerinizi bekliyorum lütfen
Topik henüz sessizkızlar nasıl gidiyor çalışmalar
Topik henüz sessiz
Çoğu kişi gecen seneden kaldigi için calismaktan dikildi biraz geç başlayacaklar calismaya sanirim.
Sizin bolum neydi ?
İyı calismalar canim, nasıl calisiyorsun, haftalik aylik program yapiyor musun?Kızlar merhaba topigi takip ediyorum bi süredir neler yapıyorsunuz çalışmalar başladı mi
Ben eğitimden başladım yavaş yavaş düzen tutturmaya çalışıyorum bakalım devam edebilecek miyim böyle
Kızlar merhaba topigi takip ediyorum bi süredir neler yapıyorsunuz çalışmalar başladı mi
Ben eğitimden başladım yavaş yavaş düzen tutturmaya çalışıyorum bakalım devam edebilecek miyim böyle
İyı calismalar canim, nasıl calisiyorsun, haftalik aylik program yapiyor musun?
Ben de bi düzen kurmaya calisiyorum her gün bi dersten konu calisip soru cözmeye calistigim bi program ayarladim kendime. :)
merhababen de aynıyım düzen kurmaya çalışıyorum. eğitim ve genel yetenek kısmına çalışıyorum yakında öabt kısmına da başlıycam. programı bu derslere göre yaptım şimdilik idare ediyorum. Allah ders çalışma aşkı versin hepimize inşallah:) iyi çalışmalar
Bende yaptim bile biletercih yaptım da geldim hem de atanamıcamı bile bile...selam güzeller çalışabilenlere maşallah çalışamayanlara da çalışma aşkı versin Rabbim, ben de dahil olmak üzere :)
mardin yakınmış kuzum ben de şemdinli çukurca...Bende yaptim bile bile
Mardine kadar yazdim gelmeyecek diye