- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Tamamdır ben varımBende heyecanlandm bu duaya. Bunu başlayalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır ben varımBende heyecanlandm bu duaya. Bunu başlayalım inşallah
Canım ismi azam duası mu bu duaAllâhü hüve melikün semîyun kâdirun kerîymün halîymün ledıyfûn alîymün muîînûn sâdikun ”
Canım bu zikri okusak her kişi için 111 adet okunuyormuş..Çok etkiliymiş .Günlük 4 kişi için okunabilir..Bir defa dua bir dilek şeklinde..
Dilekleri kısa tutarsak filancanın gönĺündeki dileğini kabul et şeklinde.Kisi başı 4 dua gibi bir rakam düşer ne dersinjz. MoonfacedMom
6 arkadaşa okudum Rabbim kabul etsin inşallah" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.
LİSTEMİZ
1. MoonfacedMom
2. Mintimint
3. Morrmeneksee
4. Life light
5. A arkadasimes
6. mavispreyboya
7. @lunissss
8. Mucizemm222
9. Magnifiaque
10. Yorgunkus
11. namaste21
12. O oziko_53
13. namaste21
14. K Kirazxyz
15. burcusami
16. Ssevincli
17. Ssevincli ablası
18. K karamelli001
19. Z zinciriye
20. 5 528mucizemmm
21. M M_atruska
Adım Hazal
Duam; Rabbim aklen bedenen ve ruhen oğlumu sağlıklı hayırlı namazli kuranli bir şekilde büyütmeyi nasip et.
Namazlarimizi aşkla kılmayı nasip et Allahım.
Eşim ve benim sağlıklı bir şekilde ideal kilomuza gelmeyi nasip et.
İçimde söyleyemedigim dualarımı bilen sensin Rabbim hayırlısı ile oldu çok şükür sevinci yasat bize amin inşallah.
22. @Onlymemeself
Ben isterimki herkesin duasi kabul olsun. Herkes saglikli, huzurlu ve mutlu olsun.
Benim bu zor gunlerde islerim rast gitsin isterim
23. H Hapiness
Bismillahirrahmanirrahim, Allah'ım hayırlısı ile 2021 DGS ile gönlümdeki okulu çok iyi bir puan ile kazanmami nasib eyle. Kazandıktan sonra okula gidip gelme konusunda herkes bana destek olsun. Kendi şefim dahil olmak üzere tüm şefler ve tüm müdürler destekçim olsun. İdari izin konusunda kimse asla sıkıntı çıkarmasın, surat asmasın. Herkes yanımda olsun. Ve işimde her daim çok başarı olayım Duama amin diyen herkesin gönlünden geçen duasını da kabul eyle. Amin
24. perestu
İsmim kevser
Rabbim beni, eşimi, ailemi ve sevdiklerimi bağışla. Bizleri yolundan ayırma, imansız bırakma. Bizleri şeytan ve şeytan nefisli insanların şerrinden koru. Rabbim evimizi hayırlısıyla almayı nasip et. Bana ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip et. Rabbim biz bir tek Sen'den ister ve dileriz, Senin dilemen ile herşey oluverir, bu mübarek günler hürmetine dualarimizi kabul eyle.
25. V Vavin
,allhim benim duam hayırlı sağlıklı evlat tez zamanda nasip eyle
26. İpek
Allahım hepimizi su hastalıkta kurtarsın hayırlı saglıklı Alah yollunda cocuklarımızı buyutmeyı nasıp etsin evlat ısteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin bizim için ve herkes için hayırlısı neyse Allah bize onu nasıp etsin
Kişi başı düşen sayı adet
6 arkadaş için okunacak
Toplam günlük okunacak sayı 72
Saat da süre dolacak yeni arkadaşlara geçilecektir.
Son 6 arkadaşımıza okumayanlar
mavispreyboya
Mucizemm222
Magnifiaque
O oziko_53
M M_atruska
H Hapiness
Kendim dahil olmak üzere son altı kişinin duasını okudum. Rabb'im herkesin gönlüne göre versin" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.
LİSTEMİZ
1. MoonfacedMom
2. Mintimint
3. Morrmeneksee
4. Life light
5. A arkadasimes
6. mavispreyboya
7. @lunissss
8. Mucizemm222
9. Magnifiaque
10. Yorgunkus
11. namaste21
12. O oziko_53
13. namaste21
14. K Kirazxyz
15. burcusami
16. Ssevincli
17. Ssevincli ablası
18. K karamelli001
19. Z zinciriye
20. 5 528mucizemmm
21. M M_atruska
Adım Hazal
Duam; Rabbim aklen bedenen ve ruhen oğlumu sağlıklı hayırlı namazli kuranli bir şekilde büyütmeyi nasip et.
Namazlarimizi aşkla kılmayı nasip et Allahım.
Eşim ve benim sağlıklı bir şekilde ideal kilomuza gelmeyi nasip et.
İçimde söyleyemedigim dualarımı bilen sensin Rabbim hayırlısı ile oldu çok şükür sevinci yasat bize amin inşallah.
22. @Onlymemeself
Ben isterimki herkesin duasi kabul olsun. Herkes saglikli, huzurlu ve mutlu olsun.
Benim bu zor gunlerde islerim rast gitsin isterim
23. H Hapiness
Bismillahirrahmanirrahim, Allah'ım hayırlısı ile 2021 DGS ile gönlümdeki okulu çok iyi bir puan ile kazanmami nasib eyle. Kazandıktan sonra okula gidip gelme konusunda herkes bana destek olsun. Kendi şefim dahil olmak üzere tüm şefler ve tüm müdürler destekçim olsun. İdari izin konusunda kimse asla sıkıntı çıkarmasın, surat asmasın. Herkes yanımda olsun. Ve işimde her daim çok başarı olayım Duama amin diyen herkesin gönlünden geçen duasını da kabul eyle. Amin
24. perestu
İsmim kevser
Rabbim beni, eşimi, ailemi ve sevdiklerimi bağışla. Bizleri yolundan ayırma, imansız bırakma. Bizleri şeytan ve şeytan nefisli insanların şerrinden koru. Rabbim evimizi hayırlısıyla almayı nasip et. Bana ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip et. Rabbim biz bir tek Sen'den ister ve dileriz, Senin dilemen ile herşey oluverir, bu mübarek günler hürmetine dualarimizi kabul eyle.
25. V Vavin
,allhim benim duam hayırlı sağlıklı evlat tez zamanda nasip eyle
26. İpek
Allahım hepimizi su hastalıkta kurtarsın hayırlı saglıklı Alah yollunda cocuklarımızı buyutmeyı nasıp etsin evlat ısteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin bizim için ve herkes için hayırlısı neyse Allah bize onu nasıp etsin
Kişi başı düşen sayı adet
6 arkadaş için okunacak
Toplam günlük okunacak sayı 72
Saat da süre dolacak yeni arkadaşlara geçilecektir.
Okudum canım Allah kabul etsin geç oldu kurusa bakmayın
Arkadaşlar için okudum Allah kabul etsin yeni listede böyle az sayıda okunursa devam etmek isterim canım
Yeni dua grubumuz hazır canm aynı bu grup gibi olacak yazayım mı isminiArkadaşlar için okudum Allah kabul etsin yeni listede böyle az sayıda okunursa devam etmek isterim canım
2. Mintimintİsmi azam duası(en tesirli dua)
EVLİYÂULLÂH'IN KENDİSİNE ULAŞMAK İÇİN ÖMÜR VE MAL TÜKETTİĞİ 11 İSMİ ŞERİFTEN MÜREKKEP İSM-İ ÂZAM ZİKİRLERİ ve FAZİLETLERİ En az 11 kere, en fazla da 111 kere tekrar edildiğinde bütün hayırlı maksatların hâsıl haz on bir ism-i şerif bazı velîler Bu ehlinden öğrenip bizlere nakletmişlerdir. Bu...www.kadinlarkulubu.com
Kuzum beni bu seferlik yok say yetisemem baya cok dua sayfasindayim2. Mintimint
3. Morrmeneksee
4. Life light
5. A arkadasimes
6. mavispreyboya
7. @lunissss
8. Mucizemm222
9. Magnifiaque
10. Yorgunkus
11. namaste21
12. O oziko_53
13. Ssevincli