merhaba canım ben dev tarih ikinci konuya çalışıyorum daha bitmedi gkgy soru bankam yok konunun sonundaki soruları çözüyorm sadece şimdilikMerhaba herkese :) ben de bugün sabah alan calıştım, Türkceden test cözdüm, egitimde gelisim psikolojisinin ilk konusunu tekrar ettim. Egitimden biraz sorun yasıyorum ilk defa egitim bilimlerine calıştığım icin umarım soru cöze cöze oturturum zamanla.
herkese iyi calismalar diliyorum :)
canım eğitime çalışırken o konuyu kafanda canlandır yaşıyormuş gibi gözünün önüne getir o zaman daha kolay gelecek nacizane görüşüm umarım işine yararMerhaba herkese :) ben de bugün sabah alan calıştım, Türkceden test cözdüm, egitimde gelisim psikolojisinin ilk konusunu tekrar ettim. Egitimden biraz sorun yasıyorum ilk defa egitim bilimlerine calıştığım icin umarım soru cöze cöze oturturum zamanla.
herkese iyi calismalar diliyorum :)
Cok tesekkur ederim canim, gelisim psikolojisi biraz teorik bilgi agirlikli ezber gerekiyor sanirim ama deneyeceğim yine de soyledigin taktigi :)canım eğitime çalışırken o konuyu kafanda canlandır yaşıyormuş gibi gözünün önüne getir o zaman daha kolay gelecek nacizane görüşüm umarım işine yarar
Hoşgeldin cnm bölümün neydi? Mat konusunda bisey diyemiycem çünkü benim de 0 sozellere yukleniyorum. Matematikci arkadaslar var yardimci olurlar sana umarim. Basarilar
Matematiğin 0 ise antremanlarda matematik.kitabini oneriyorlar
Video olarak ise senolhoca.com u tavsiye ederim
cnm hoşgeldinkpss de evet dediğin gibi gk gy eğitim bilimleri ve alanımızdan soruları çözüyoruz. matematik için antrenmanlarla matematik kitabını öneririm. video için de öneri yapmış lokum. ben bakmadım ama başkalarından da duymuştum iyi diye. ayrıca ekolhoca dan da bakabilirsin. kitap olarak ihtiyaç yediiklim ve pegem öneriyorlar. ben ihtiyaç kulanıyorum memnunum.
bu arada bölümün ne?
Hoşbuldumm :) Teşekkür ederim gelmiş cevaplar hepsini değerlendireceğim. Sana da başarılar :)
Hmm birkaç yerde de duymuştum alayım o kitabı o zaman. Tamamdır oradan videolarla da ilerleyeyim o zaman :)
Teşekkürler :)
Hoşbuldumm :) Çok konu var ya nereden başlayacağım nasıl bitecek bu kadar konu bilmiyorum :/ Bakacağım o siteye merak ettim duymamıştım. Antrenman kitabını alacağım mutlaka Bölümüm biyoloji :)
Önerilerin için teşekkürler :)
Bugün bağlandı kuzumKuzum naptın yerleşebildiniz mi?İnterneti baglatabildin mi?
Oooo hayirli olsun.Bugün bağlandı kuzum
Oooo hayirli olsun.
Yerleştiniz mi canim ders calismaya basladin mi ?
Ben 87 puan aldim canim siralamam 2300Sağol safranım yerleşme işleri bitti çoktan.Ders çalışmaya geç
başlayacağım çok sıkıldım artık.Senin sınav sonucun nasıl kuzum.
Ben 87 puan aldim canim siralamam 2300
Kendi bolumumde atama yok denecek kadar az
3001 den atanmak için calismistim
Birkaç gündür memurlar.net te 3001 kadrosunun 20 tane olduğuyla ilgili haberler yayinlamislar
Devlet bütçesini kisiyormus alim az olacakmış
1.atamada umudum yoktu ama 2. Atamada kesin gözüyle bakiyordum
Ama haberler doğruysa çok zor 4 atamada da yerlesememçok stresli bekleyiş icindeyim
Evet canim 2 sene gecerli 4 atama oluyorAllah yardımcın olsun safranım.Her çıkan habere inanma
sen sıkma canını.Sıralaman çok iyi maşallahBu puanının 2 sene geçerli değil mi?
Eğer öyleyse kesin gidersin.Doğumada az kalmış kuzum stres yapma kendine olur mu.
Üç gündür yatili misafirim vardi bnm de cnm bgn tekrardan basladim. Gkgy soru bankasi olarak yediiklimi oneriyolar bi bak istersenkızlar merhaba çalışmalar nasıl gidiyor. bana gkgy soru bankası önerebilir misiniz canlarım bugün almam lazım herkese başarılar diliyorumm
Bugün kadrolar aciklandiAllah yardımcın olsun safranım.Her çıkan habere inanma
sen sıkma canını.Sıralaman çok iyi maşallahBu puanının 2 sene geçerli değil mi?
Eğer öyleyse kesin gidersin.Doğumada az kalmış kuzum stres yapma kendine olur mu.