2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Günaydın kızlarım. Ben sanırım yeni bir başlık açmak istiyorum. Diğer topikte cok fazla kişi oldugu için bazen arada kayniyoruz galiba :KK48: İstediğiniz başlıktan devam edin canlarim. Benim için asla sorun olmaz. Daha düzenli çalışmalarımı görebilmek için acicam.
Bu topigi de bugün kapatalim artık. Olur mu?
Tamam canım benim sana nasıl daha faydalı olacaksa öyle yapHoppa ben açayım istersen? Aslında sadece alan sınavına girecekler için açabiliriz ya da sadece edebiyat için aç sen öyle daha planlı olur sankim:KK64:

Tamam canım benim sana nasıl daha faydalı olacaksa öyle yapHoppa ben açayım istersen? Aslında sadece alan sınavına girecekler için açabiliriz ya da sadece edebiyat için aç sen öyle daha planlı olur sankim:KK64:
Kuzum sen ben fark etmez kimin açacağı. Ama ben galiba düzeni seviyorum.. 2016 calisma platformu yazmayi düşündüm bizim bade ve safran ogretmen olmadigindan onlar da gelir diye. Ama dedigim gibi isteyen istediginden devam etsin asla darilacagimi düşünmeyin. Kim nerede rahat ediyorsa oraya geçsin canım hic sorun degil.

Son düzenleme:
Kuzum sen ben fark etmez kimin açacağı. Ama ben galiba düzeni seviyorum. Bizim topikler hep düzenliydi daha rahat oluyordu benim açımdan. Dün bir baktım da herkes birbirine karambole yazıyor gibi. Ben sevmiyorum öyle. 2016 calisma platformu yazmayi düşündüm bizim bade ve safran ogretmen olmadigindan onlar da gelir diye. Ama dedigim gibi isteyen istediginden devam etsin asla darilacagimi düşünmeyin. Kim nerede rahat ediyorsa oraya geçsin canım hic sorun degil.
Yok kuzum ya açarsan sana katılırız, öyle daha iyi olur ama sonra bırakıp gitmeyin nolur:cry: Bu sene burda tek başıma yazıp durdum deli gibio_O

Yok kuzum ya açarsan sana katılırız, öyle daha iyi olur ama sonra bırakıp gitmeyin nolur:cry: Bu sene burda tek başıma yazıp durdum deli gibio_O
Ben bu yıl sinava girmedim ya ondan gelmedim canim hatta kpss ile ilgili hicbir şey gormek istemedim iyice kafam dinlensin diye. Ama Allah izin verirse bu yıl burdayım insallah.:KK200:

Ben bu yıl sinava girmedim ya ondan gelmedim canim hatta kpss ile ilgili hicbir şey gormek istemedim iyice kafam dinlensin diye. Ama Allah izin verirse bu yıl burdayım insallah.:KK200:
Sen gidince bak neler oldu:KK48: Biliyorum canım, 2013te ben de girmemiştim çok iyi gelmişti bi yıl ara vermek. İnşallah bu sene bitcek bu iş:KK19:

Sen gidince bak neler oldu:KK48: Biliyorum canım, 2013te ben de girmemiştim çok iyi gelmişti bi yıl ara vermek. İnşallah bu sene bitcek bu iş:KK19:
Insallah Holofim hadi ben başlığı açıyorum o zaman. Bunu da soylim kapatsinlar.:KK55:

X