Evet canim 2 sene gecerli 4 atama oluyor
Ama lanet olsun bolumumden 2 sene boyunca 4 kişi alindi.sadece
Ortak alanda strese sokuyor insani ne olacagi belli değil
Hakkimizda hayirlisi artik
Sende başla yavaştan calismaya canim benim
Başlayınca motive olmak 2 ayi buluyor
Sonrada kaliyor 5 ay.
Rabbim calisma azmi kuvveti versin insallahta bu sene derece yapin
Bugün kadrolar aciklandi
20 kişilik.kadro vermişler bize
Benim umut hazirana kaldi
Benim umut da diğer Kasım'a....
Çok sağol canimAllah yardımcın olsun safranım.Her çıkan habere inanma
sen sıkma canını.Sıralaman çok iyi maşallahBu puanının 2 sene geçerli değil mi?
Eğer öyleyse kesin gidersin.Doğumada az kalmış kuzum stres yapma kendine olur mu.
Ben de 85 alsam yeter diyordum. 87 aldim ve hala atanamiyorumMerhaba arkadaşlar bende aranızda olmak isterim :) atanmak için 85 üstü puan almam gerekiyorburada birbirimize destek olalim:) inş herkes atanir
Çok sağol canim
Ben de 85 alsam yeter diyordum. 87 aldim ve hala atanamiyorum
Umudum haziran atamasina kaldi
Hedefini daha yüksek tut canim. Kadrolar her gecen sene azaliyor
Yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz.
Haydi hayırlı olsun,naptınız yerleşmissinizdir büyük ölçüde?Bugün bağlandı kuzum
Ben onlisansim canimAyy ne ggüzel puan almis sin canım. Benim puan düşük 85 ve üstü nasıl alıcam. Ufuk uf. Sen nasıl calistin. Yüksek puan aldın. GK gy eğitim nasıl yapicakmisiz bilmiyorum ya
Sadece Dersane hocasi da eksik kalir tek kitaptaSlm kızlar neler yapiosunuz ben Dershanede hocalari bi konu önden takip ediyorum halen eksik ogreniomus yada ogrenemiomus gibi hisse kapılıyor um Nie bilmiom ama umarım bu sene herşey güzel olur hepimiz için.
Haydi hayırlı olsun,naptınız yerleşmissinizdir büyük ölçüde?
Canim konu calistiktan sonra farkli kaynaklardan soru da cözebilirsin farkli birkac tane kaynagin olsun konuyu calistiktan sonra hepsinden birer test cöz, farkli tarzda sorulari cözebildigini hissedersen ögrenemiyorum düsüncende olmaz :)Slm kızlar neler yapiosunuz ben Dershanede hocalari bi konu önden takip ediyorum halen eksik ogreniomus yada ogrenemiomus gibi hisse kapılıyor um Nie bilmiom ama umarım bu sene herşey güzel olur hepimiz için.
safrancım Allah büyüktür inşallah iyi kadro verirlerBen onlisansim canim
Gecen sene burada öğretmen arkadaslarla.calistim onları bilgilendirmek için yazdim
Ama bizde bu sene 87 puan bile bir ise yaramiyor
Onlisanstan toplam.700 kişi aliniyor
Kendi bolumumden alim hic yok
Ortak alan 3001 den de 20 kadro vermişler.
95 ustu atanir yani sadece
Merhaba arkadaşlar:) Nasılsıniz. Ders çalışmaları nasıl gidiyor :)
merhaba hoşgeldin cnmevde tadilat vardı o yüzden bi türlü tam çalışamadım ama bundan sonra düzen oturtacağım inş. senin çalışmalar nasıl?
Hosbuldum canım. Bende çalışmak için uğraşıyorum :) tam oturamaz ama bakalım. Ins birbirimize destek olarak bu kpss yi yener iz :)
inş.cnm:) bir başlayınca gerisi gelir, tabi arada duraklama dönemleri olur mutlaka ama bu dönemleri olabildiğince zararsız atlatmaya çalışalım artık. birbirimize destek önemli bence. ben buradaki arkadaşlarla konuşunca rahatlıyorum açıkçası