Merhaba hoş geldinKızlar hayırlı olsun yeni sayfaniz :) eski sayfanızı incelemistim, ben de ögretmenlikten hazırlıyorum bu sene kpss ye. Umarım önümüzdeki sene güzel bir sonuç alırız.
Hoş geldin bal böcüümmBen geldim. : )
Amin kuzum inşallah yaRabbim bunu son topiğimiz eylesin inşallah karamelim,hayırlı olsun.
Hosbuldum :) Türk dili ve edebiyati canim bölümüm. :)Merhaba hoş geldinUmarım her şey gönlümüzce olur.Bölümün neydi?
Oooo gel bölümdaşım gel yaHosbuldum :) Türk dili ve edebiyati canim bölümüm. :)
Hoş geldin inşallah atanırız canım hayırlısıylainşallah hepimiz atanırızzbende geldimm fen bilgisi öğretmeni inşallahhh
Insallah hallederiz bu sene alani hallettikten sonra olur gibi geliyor bana en cok alandan korkuyorumOooo gel bölümdaşım gel yaNe olacak bizim bu bölümn hali
Ben gkgyden daha cok korkuyorumInsallah hallederiz bu sene alani hallettikten sonra olur gibi geliyor bana en cok alandan korkuyorum
Tarih ve guncelden cok farkli sorular sormaya basladilar o yuzden mi korkutuyorBen gkgyden daha cok korkuyorum
Evet zaten Tarihi beceremiyorum ben. Yapınca iyi net gelecekmiş gibi sanıyorum bakınca bir sürü yanlış çıkıyor.Tarih ve guncelden cok farkli sorular sormaya basladilar o yuzden mi korkutuyor
Sağol kuşum hoş geldinCancagızım hayırlı olsun güzel topiğimizSon topiğimiz olsun ve hepimiz burdan bavulumuzu alıp çıkalım inşallah
Hoşbuldum kuzucum,olsun naftalinlenmiş bavul herzaman iyidir çabuk böcüklenmezSağol kuşum hoş geldinBavulları naftalinledik artık kokusu da çıkmıyor
Pollyanna seniHoşbuldum kuzucum,olsun naftalinlenmiş bavul herzaman iyidir çabuk böcüklenmez
Bi arkadasim milli egitim kaynaklarını onermisti canim tarih icin onlari hic inceledin mi daha ayrintili kitaplarEvet zaten Tarihi beceremiyorum ben. Yapınca iyi net gelecekmiş gibi sanıyorum bakınca bir sürü yanlış çıkıyor.