2015 Kasım İkiz Anneleri :)

benım amcamla halam çirf yumurta ikiziymiş , çok özeniyorum.hanımlar ıkızlere doğal yoldan mı hamıle kaldınız yoksa tedaviyle mı?

BEN PAZAR GÜNÜ DR.A GİTTİM CNM İKİLİ TARAMA YAPMADI.. ENSE KALINLIKLARI VE BURUN KEMİKLERİNİ ÖLÇTÜ.. ÇOK ŞÜKÜR HER ŞEY YOLUNDA DEDİ DR. TAHMİNİ CİNSİYETLERİNİ SORDUM.. BUNU SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN AMA BİRİ KIZ BİRİ ERKEK OLMA OLASILIĞI YÜKSEK DEDİ :KK60:
cnm çok sevindim

canım bende 12+4 de gitmiştim henüz erken dedi.ama dün devlette bi dr a gittim birisi kız diğeri göstermiyor dedi
hayırlısı inşallah bi dahaki kontrolünüzde ikisinin de cinsiyetini öğrenirsiniz.. bizim dr. kemik yapısından anlıyormuş diyorlar.. tahmini dedi bakalım bi dahaki kontrolde netleşir inşallah..

Benimde dün randevum vardı. Ense kalinliklari ölçüldü hersey yolunda olduğunu söyledi drum. 1 saat sürdü ultrasyon hem ikiz olmasindan hemde cok hareketlilerdi bir türlü olmasi gereken pozisyonda yakalayamadik tamam şimdi derken tekrar ters döndüler. Drum şimdi yeterince yerleri var istedikleri kadar takla atsınlar ilerde yer darlığı olacak

Benimde dün randevum vardı. Ense kalinliklari ölçüldü hersey yolunda olduğunu söyledi drum. 1 saat sürdü ultrasyon hem ikiz olmasindan hemde cok hareketlilerdi bir türlü olmasi gereken pozisyonda yakalayamadik tamam şimdi derken tekrar ters döndüler. Drum şimdi yeterince yerleri var istedikleri kadar takla atsınlar ilerde yer darlığı olacak
cnm bebeklerinin iyi olmasına sevindim...:nazar::nazar: cinsiyetleriyle ilgili bişey dedi mi dr.

çok sevindim cnm bende dün gittim ama bebişler daha küçükmüş 4.5 cm istiyoruz dedi ense kalınlıkları için iki hafta sonra gel dedi bakalım beklicez

Benimde bu konuda kafama takılan birşey var arkadaşlar ayrı keselerde tek yumurta ikizi olabiliyor mu? Ablamında ikizleri var ve doktor daha beş haftalıkken çift yumurta olduklarını söylemişti benim doktorum ayrı kesede olsa tek yumurta olabilir dedi kafam karıştı bu nasıl kesinleşiyor acaba
Evet ayrı keseler de tek yumurta olabiliyor. Ama aynı kesede zarla ayrılan çift yumurta oluyor mu bilmiyorum. doktor bana 12.haftadan sonra plesentalar tam olarak oluştukten sonra belli olur dedi. sanırım kese sayısı kesin ayrım için yeterli değil.

BEN PAZAR GÜNÜ DR.A GİTTİM CNM İKİLİ TARAMA YAPMADI.. ENSE KALINLIKLARI VE BURUN KEMİKLERİNİ ÖLÇTÜ.. ÇOK ŞÜKÜR HER ŞEY YOLUNDA DEDİ DR. TAHMİNİ CİNSİYETLERİNİ SORDUM.. BUNU SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN AMA BİRİ KIZ BİRİ ERKEK OLMA OLASILIĞI YÜKSEK DEDİ :KK60:
bana da ikili üçlü test yapmayacak. Ayy o zaman çift yumurta seninki :KK36: maşallah diyorum son ultrason fotoğrafını yükler misin rica etsem?:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

X