2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Bel ağrısı bende de var.Sanki adet dönemindeymişim gibi Bununla beraber dört gündür karnım hep sert ama nstde çok sancı çıkmıyor.Kasık ağrısı var adım atacak gibi değilim yani.Yürümüyorum hiç.Yatmak da zorlaştı karnım acıyor yatarken.Ancak doktorum ve ben bebklerin gelmesini bekleyeceğiz şimdilik.Zaten doktoruma göre ne kadar dururlarsa o kadar kar.

Ya vajinanda sürekli ıslaklık var mı? Ben kafayı taktığım için mi bilmem. Aklım orda kalıyo. İdrar mı kaçırıyorum anlamadım. Öyle aşırı bişey değil ama işkillendim.
İdrar kaçırıyor olabilirsiniz.Ben çok sık tuvalete gidiyorum mesela.Bir bardak su yetiyor yani.Bununla beraber amniyon sıvıda sızıntı da olabilir.Ultrasonda bebeklerin sularında sorun yoksa takmayın kafanıza.

İdrar kaçırıyor olabilirsiniz.Ben çok sık tuvalete gidiyorum mesela.Bir bardak su yetiyor yani.Bununla beraber amniyon sıvıda sızıntı da olabilir.Ultrasonda bebeklerin sularında sorun yoksa takmayın kafanıza.
Ben de sızıntıdan korktum ama çok az. Pazartesi kontrolüm vardı iyiydi suları. Bi daha pazartesi var. O zamana kadar doktora gitmek istemiyorum. Bıktım hastaneden. Önceden de oluyodu takmıyodum galiba. Maşallah iyi gidiyosunuz siz de. Doktora bana haftaya cuma falan alalım dese kabul etcem .

Aynı durumdayız kelimesi kelimesine. Yatsam yatamıyorum, yürüsem yürüyemiyorum. Ya doğum sancısı mı onu da anlamıyorum bu ağrılar. Ilk doğumumda nişan gelmişti öyle anlamıştım. Bu sefer o da yok, doktor kontrol etti açılmada yok. Sabır biraz daha.

Nghnhn aynen kafam oraya da takık her tuvalete gittiğimde inceliyorum. Akıntım çok arttı.

Evet iyi gidiyorum ama bir de bana sorun Genelde sıkıntılarımı çok dert etmemeye çalışıyorum :) Böylesi çok daha kolay oluyor hem stres yapmıyorum böylece

S sumici doğumun hangi şehirde olacak ? Normal doğum bekliyorsun sanırım. Ben de normal olsun istiyorum ama gücüm tükeniyor bir yandan da.

Benim ilk doğumum, sancı böyle olursa karıştırabilirim normal kasılmalarla Ama bebeklerin hiç çaktırmadan geleceğini sanmıyorum.

S sumici doğumun hangi şehirde olacak ? Normal doğum bekliyorsun sanırım. Ben de normal olsun istiyorum ama gücüm tükeniyor bir yandan da.
Evet normal doğumu bekliyorum.Bir sıkıntı olmadığı sürece inşallah normal olacak.En azından birini normal doğurmaya razıyım.Doktorum da destekliyor.Bebeklerin normal doğum sonrası daha sağlıklı olacağını düşünüyor.Bakalım hayırlısı.

Doktoruna bayıldım. Ben doktorumu güç bela ikna ettim bir nevi. Herşey yolunda olursa normal doğum yaparım en ufak riskte sezeryana dönerim diyor. Inşallah gönlümüze göre doğumlar yaparız.

Doktoruna bayıldım. Ben doktorumu güç bela ikna ettim bir nevi. Herşey yolunda olursa normal doğum yaparım en ufak riskte sezeryana dönerim diyor. Inşallah gönlümüze göre doğumlar yaparız.
Kararlı olursak doktorlar da cesaretleniyor aslında.Onlar da haklı normal doğum yaptırmak istememekte.Çünkü en ufak bir sorunda aile doktora ciddi davalar açıyor.Doktorlar da normal doğuma yanaşmak istemiyor.Başka doktorlara da gittim.Bir çoğu daha ben demeden sezaryen yaparım ona göre dedi.Bu doktorum en azından normal doğumu deneriz.Bir sıkıntı olursa sezaryen olur diyor.Bakalım son dakika golü atmazsa iyi yani.

Kizlar bende normal doğum istiyorum herşey yolunda giderse normal olacsk benimkiler biri bas aşağı diğeri popo aşağı dr.um ilki baş aşağı çıkarsa 2.si ayaklariylada gelse sorun olmaz diyor önemli olan ilk büyük bebeğin kanala baş aşağı olmasi önemli dedi youtube de izledim bir Türk bayan ikiz doguruyor ilki baş aşağı 2.si ayaklariula çıktı beni cok cesaretlendirdi

Ya siz ne kadar cesaretlisiniz maşallah . İnşallah umduğunuz gibi olur.

Bayanlar,
Ben serklaj ameliyati oldum. Normal dogumdan korkuyordum ama kabul etmistim. Sizce sezaryen mi olmak zorundayim ben,cunku icerde dikislerim var ;(
Dr um normal dogumu destekliyordu,hatta beni bu yuzden de tercih ediyorlar demisti. Ikizlerde de normal dogum olur, alttaki cocuk bas asagi gelsin yeter ki demisti..
Simdi 37.haftaya gelince aliriz diyor. Sanirim sezaryen demek istiyor dimi?
Henuz dr a gitmedim,ben sezaryen olurum diye tahmin ediyorum dikislerden dolayi.. sizce?

Bunu en iyi doktorun bilir.Aynı doktora mı yaptırmıştınız serklajı? Eğer normal doğum olabilir derse olur.Ancak sizin durumunuz özel.Doktoru dinlemekte fayda var.

Bunu en iyi doktorun bilir.Aynı doktora mı yaptırmıştınız serklajı? Eğer normal doğum olabilir derse olur.Ancak sizin durumunuz özel.Doktoru dinlemekte fayda var.
Evet kendi dr um yapti. Haftaya kontrolum var. Bu zamana kdr normal mi sezaryen mi hic konusunu gecirmedi dr. Sizler yazinca aklima takildi,haftaya sorayim ben de az cok belli olur.

Kızlar benim bugün yatışim yapıldı dua edin ciğer geliştirici igne vuruldum bakalım takip olacam alalım da diyo doktorlar inşallah sagsalim kucağıma alayım

Kızlar benim bugün yatışim yapıldı dua edin ciğer geliştirici igne vuruldum bakalım takip olacam alalım da diyo doktorlar inşallah sagsalim kucağıma alayım
Gecmiş olsun cnm. Hayır dır canım bi sorun mu var. Bende 15 gündür agrı sebebiyle hastane deyim. Sancıyı serumla kesebiliyolar. İçin rahat olsun. Burda yan odada da kanamayla gelip 10gündür yatan hamile bir bayan var onada benim serum dan veriyolar mış

Gecmiş olsun cnm. Hayır dır canım bi sorun mu var. Bende 15 gündür agrı sebebiyle hastane deyim. Sancıyı serumla kesebiliyolar. İçin rahat olsun. Burda yan odada da kanamayla gelip 10gündür yatan hamile bir bayan var onada benim serum dan veriyolar mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…