- 10 Temmuz 2014
- 785
- 1.315
Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey iyi çok şükür.pazar gününe sezeryan randevusu verdi çoooook heyecanlıyım
Ay çok heyecanlı gerçekten, Allah sağsalim kavuştursun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey iyi çok şükür.pazar gününe sezeryan randevusu verdi çoooook heyecanlıyım
Allah yardımcın olsun saglıkla al kucagına inş bizlerde vaktinde planlı bir şekilde gideriz dogumaKızlar bugün kontrolüm vardı herşey iyi çok şükür.pazar gününe sezeryan randevusu verdi çoooook heyecanlıyım
Hadi ya çok sevindim ayy ne kadar heyecanlısındır sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı da bizlerin başına mutlaka haber ver merak ederizKızlar bugün kontrolüm vardı herşey iyi çok şükür.pazar gününe sezeryan randevusu verdi çoooook heyecanlıyım
Allah yardımcın olsun bol bol dua et bizde ederiz merak etmeSlm kızlar bugün kontrolumuz vardı29+2 olduk kizlarimdan biri 1270 olmuş diğeri iki haftadir 950 _970 gr civari gelisimi yavaslamis dedi doktor hastaneye yatiracak yarın böyle giderse küçük olanın gelişimi durursa kaybedebilir yada sıkınti olur erkenden almamız gerekir ama o zaman da ikisini de riske atmış oluruz karar ver dedi bu hafta serum takviye yapalım bakalım ise yaramaz sa diğeri 1500 u geçince alırız dedi yani en fazla 2 haftamiz var dua edin nolur
Teşekkür ederim darısı başınızaAllah yardımcın olsun saglıkla al kucagına inş bizlerde vaktinde planlı bir şekilde gideriz doguma
Teşekkür ederim darısı başınıza. Bende biraz topArlanınca sizleri haberdar ederimHadi ya çok sevindim ayy ne kadar heyecanlısındır sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı da bizlerin başına mutlaka haber ver merak ederiz
Hayırlısı olsun cnm allah ucunuzude sağ salim kurtarsın inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı herşey iyi çok şükür.pazar gününe sezeryan randevusu verdi çoooook heyecanlıyım
Allah yardımcın olsun canm hakkinizda hyrlisi olsun inşallah ikisinide sağlıklı sıhhatli kucağına alırsınSlm kızlar bugün kontrolumuz vardı29+2 olduk kizlarimdan biri 1270 olmuş diğeri iki haftadir 950 _970 gr civari gelisimi yavaslamis dedi doktor hastaneye yatiracak yarın böyle giderse küçük olanın gelişimi durursa kaybedebilir yada sıkınti olur erkenden almamız gerekir ama o zaman da ikisini de riske atmış oluruz karar ver dedi bu hafta serum takviye yapalım bakalım ise yaramaz sa diğeri 1500 u geçince alırız dedi yani en fazla 2 haftamiz var dua edin nolur
Sağol canım darısı başınızaHayırlısı olsun cnm allah ucunuzude sağ salim kurtarsın inşallah
Allah yardimcin olsun, insallah gelisirler.Slm kızlar bugün kontrolumuz vardı29+2 olduk kizlarimdan biri 1270 olmuş diğeri iki haftadir 950 _970 gr civari gelisimi yavaslamis dedi doktor hastaneye yatiracak yarın böyle giderse küçük olanın gelişimi durursa kaybedebilir yada sıkınti olur erkenden almamız gerekir ama o zaman da ikisini de riske atmış oluruz karar ver dedi bu hafta serum takviye yapalım bakalım ise yaramaz sa diğeri 1500 u geçince alırız dedi yani en fazla 2 haftamiz var dua edin nolur
Cok sukur, suren bence normal. Ikiz oldugu icin benim doktorum da 37.haftada alma taraftari. Fazla durmuyormus zaten. 3 hafta erken geliyormus. Insallah bizler de goruruz o haftalari. Masallah gelisimleri de iyi.Bebekler 2950 ve 2670 çıktı pazar günü 37 oluyorum(36+5)
Evet öyleymiş çok bekleyince sıkışırlar bi anlamı yok küçük olsalar beklerdik dedi.38 senin için 41 hafta gibi olur dedi.inşallah sağ salim doğarlar gün belli oldu olalı değişik biri oldum çıktım stresten sanırım.darısı bütün gebelerin başınaCok sukur, suren bence normal. Ikiz oldugu icin benim doktorum da 37.haftada alma taraftari. Fazla durmuyormus zaten. 3 hafta erken geliyormus. Insallah bizler de goruruz o haftalari. Masallah gelisimleri de iyi.
Allah im sagsalim kurtarsin hepinizi..
Guzel haberlerini bekliyoruz..
Benim o gunlerime daha var ama atres yapmamaya calis ki dogum ve lohusalik rahat gecsin. Ne mutlu sana,yerinde olmak isterdimEvet öyleymiş çok bekleyince sıkışırlar bi anlamı yok küçük olsalar beklerdik dedi.38 senin için 41 hafta gibi olur dedi.inşallah sağ salim doğarlar gün belli oldu olalı değişik biri oldum çıktım stresten sanırım.darısı bütün gebelerin başına
Sağol canım Allah razı olsunBenim o gunlerime daha var ama atres yapmamaya calis ki dogum ve lohusalik rahat gecsin. Ne mutlu sana,yerinde olmak isterdim
Ben artik ruyamda goruyorum bebeklerimizi,yuzlerini daha 1 kere gorduk simdiye kadar. Uyaninca dedim e hadi gelin artik ozledim sizi
Pazar gunu kurtuluyorsun,hayatinda yeni bir sayfa aciliyor. Allah mutlulugunu daim etsin, dogumun da kolay olur inallah. Guzel gececek insallah,sonuna geldin.. kavusuyorsun kuzularina
Bence haftaya olur dogumun,masallah.Kızlar hamileliğinin bşından beri sanırım en zor günlerini yaşıyorum. Bel ağrısı, ayakta acayip ödem çok zorluyor beni. Yürümek çok zorlaştı. Sanırım biz de bu Cumartesi doğumu konuşuruz.
Ya vajinanda sürekli ıslaklık var mı? Ben kafayı taktığım için mi bilmem. Aklım orda kalıyo. İdrar mı kaçırıyorum anlamadım. Öyle aşırı bişey değil ama işkillendim.Kızlar hamileliğinin bşından beri sanırım en zor günlerini yaşıyorum. Bel ağrısı, ayakta acayip ödem çok zorluyor beni. Yürümek çok zorlaştı. Sanırım biz de bu Cumartesi doğumu konuşuruz.