2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Sancilarim var dikişlerim sizliyor.1sene ara ile ikizlere hamileyim bakalım serum takıldı sanki oda rahatlattı beni

Kızlar benim bugün yatışim yapıldı dua edin ciğer geliştirici igne vuruldum bakalım takip olacam alalım da diyo doktorlar inşallah sagsalim kucağıma alayım
Geçmiş olsun canım emin ellerdesin hastanede olmak can sıkıcı ama güvenli inşallah saglikla küveze girmeden alirsin ikizlerini kucağına

Kızlar benim bugün yatışim yapıldı dua edin ciğer geliştirici igne vuruldum bakalım takip olacam alalım da diyo doktorlar inşallah sagsalim kucağıma alayım

Gecmiş olsun cnm. Hayır dır canım bi sorun mu var. Bende 15 gündür agrı sebebiyle hastane deyim. Sancıyı serumla kesebiliyolar. İçin rahat olsun. Burda yan odada da kanamayla gelip 10gündür yatan hamile bir bayan var onada benim serum dan veriyolar mış

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Baya erteleyebiliyolar serumla cidden. Evde olmaktan iyidir şu halde. Ama nst beni de çok strese sokan bişey. İnşallah en sağlıklı doğacakları zamana kadar durdurulur sancılarınız.

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için

Gecmiş olsun cnm. Hayır dır canım bi sorun mu var. Bende 15 gündür agrı sebebiyle hastane deyim. Sancıyı serumla kesebiliyolar. İçin rahat olsun. Burda yan odada da kanamayla gelip 10gündür yatan hamile bir bayan var onada benim serum dan veriyolar mış
Select ed

Geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsın inşallah bende iki hafta önce sancıyla gitmiştm bana da ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdi iyiyim çok şükür haftaya kontrolüm var bakalım belki doğum tarihini konuşuruz bu kez

Kızlar ben doğum yaptım. Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.

Kızlar ben doğum yaptım. Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.
Süper gözün aydın canım cok heyecanlandim allahim bizlerede nasip etsin kac kilo doğdu lar dr.un ultrasyon tahmini ile doğum kilolari tuttumu. Allahim anali babali büyütsün

Gözün aydın cAnım. Allah sağlığınızı versin bebişlerinin de senin de .ne güzel normal doğumu da tatmışsın.

Hayırlı olsun arkadaşım.En azından bebeklerin birisi normal yolla dünyaya gelmiş :KK70: Bu da güzel.İnşallah en kısa zamanda toparlarsın.

Süper gözün aydın canım cok heyecanlandim allahim bizlerede nasip etsin kac kilo doğdu lar dr.un ultrasyon tahmini ile doğum kilolari tuttumu. Allahim anali babali büyütsün
Tahminlere paralel çıktı, iki bebeği de 2500 üstünde çıkar demişti doktorum. Biri 2900, diğeri 2800 maşallah doğdu çok şükür.

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişlerini darısı bizlerin başına inş senin gibi bizde saglıkla alırız kucagımıza çok heyecanlı olmuş iki dogumuda tatmışsın kilolarıda gayet iyi maşallah allah nazarlardan sakınsın

Mrb canim nasılsın nasıl gidiyor varmi bir sıkıntın şikayetin kontrolün ne zaman
Pazartesi kontrolüm inşallah o zamana kadar bi sıkıntı olmazsa. Şimdilik bi sıkıntı yok görünürde, umarım içerde de yoktur. Bu önümüzdeki haftanın tatil olması canımı sıktı sadece. Planlı sezeryan olsun istiyorum hep. Sen ne alemdesin? Gittin mi doktora?

X