2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Sık sık kontrol ediliyor kanda bir sorun yok canım hayırlısı ile 2 hafta daha dayansaydik 2 kilonun üzerinde dogsaydi benimkiler süper olacak
İnşallah canım inşallah dilediğimiz gibi olur. İnşallah bu hafta alırlar birden bire tüm almadıklarını.

Of aynı durumdayız. Sağdaki bebeğim öyle yukarıdaki öyle biri ittiriyor ki, canımı yakıyor. Haftada iki nstye giriyorum. Her durdukları gün kafir deyip sabır etmeye çalışıyorum ama çok zorluyor beni sağ bebek.

Allah hepimize vaktinde sağsalim bebeklerimize kabuşmayı nasip etsin
Ya benim erkek başını bıraktı sola. Zaten sola yatıyorum öyle geriyo ki. Kız da alttan öyle zorluyo ki sanki gelcek. Şeyimi dalgalandırıyo. Boşver girme nst ye 2 kere , 1 kere gir. Her dediklerini yapacak mıyız ya. Sanki karnım daha büyümücekmiş gibi. Belimi sırtımı ağrıtıyo hareketleri.

Benim tam 30.haftada ( 6 gun once) 1400_1540 du. Simdi daha da artmistir( 2_3 gun ondeler, dr gayet iyi dedi)
Nst konusu gecmedi hic.
Buarada ben toplamda 10 kilo aldim. Dr cok zayif oldugumu soyledi,hatta diyetisyene git kilo al. 2 ay icinde en az 5 kg almalisin dedi :KK43:
Ama yemekle aram hic yok, istahim da yok.ama ben ikiz hamilelige gore cok zayifim ama cocuklarin kilosu iyi nasil oluyor anlamadim hala.
Sen yemek yemesen de cocuklar senin depodan tuketiyor,onlar her turlu isini goruyor ama sen gucsuz kaliyorsun dedi. Ciktigimda kendime uzuldum sadece :KK66:
Benimkilerde cift yumurta ikizi.
10 kilo az değil ki. Son haftalrda alcaksın asıl. Ben 8 kilo aldım. Yapı meselesi biraz da , yemen gerekenleri yedikten sonra kilo almıyosan iyi bişey bence.

Benim tam 30.haftada ( 6 gun once) 1400_1540 du. Simdi daha da artmistir( 2_3 gun ondeler, dr gayet iyi dedi)
Nst konusu gecmedi hic.
Buarada ben toplamda 10 kilo aldim. Dr cok zayif oldugumu soyledi,hatta diyetisyene git kilo al. 2 ay icinde en az 5 kg almalisin dedi :KK43:
Ama yemekle aram hic yok, istahim da yok.ama ben ikiz hamilelige gore cok zayifim ama cocuklarin kilosu iyi nasil oluyor anlamadim hala.
Sen yemek yemesen de cocuklar senin depodan tuketiyor,onlar her turlu isini goruyor ama sen gucsuz kaliyorsun dedi. Ciktigimda kendime uzuldum sadece :KK66:
Benimkilerde cift yumurta ikizi.
30.haftada 10 kilo gayet normal kafanıza takmayın.Ben 36.haftadayım ve toplam 13 kilo aldım.Eger yeme içmenizden kısmıyorsanız problem yoktur.

30.haftada 10 kilo gayet normal kafanıza takmayın.Ben 36.haftadayım ve toplam 13 kilo aldım.Eger yeme içmenizden kısmıyorsanız problem yoktur.

Ben de 36. Haftamdayım ve 13 kilo aldım. Bebekler midemi çok sıkıştırdıüı için ne yesem midem yanıyor onun için yemekten soğudum. Gaviscon bir işe yaramıyor içtikten bir saat sonra yanmaya devam.

Kızlar ben gecen hafta 32+2 ken ağrıyla hastane ye yattım. Bi haftadır hastane deyim. 3 saatte bir nst ye alıyorlar. Sancı ları serumla durduruyolar. Dr um doğuma kadar burda kalmalısın dedi. Bi zaman vermedi.
Evde hissettiğim sancı adet sancısın dan fazla ydı, belimle de karışık agrı maya basla yınca gece acile gittim. Benim dayanırım dediğim ağrı nst de 80 çıktı. 50 nin üstü düzenli gelenler agrı kabul ediliyor muş. Benim bazen 90-100 olduğu günler oldu. Ona göre verilen serum un dozunu ayarlıyor ağrıyı , azaltıyorlar. Doğum A kadar burdayım. Artık Dr nezaman derse. AA bide ayağa kalmak yasak sadece wc ye gidiyorum. Yatağın içinde oturmam bile yasak. Asagiya baskı yapıp su veya kanama gelmesin diye

Ben de 36. Haftamdayım ve 13 kilo aldım. Bebekler midemi çok sıkıştırdıüı için ne yesem midem yanıyor onun için yemekten soğudum. Gaviscon bir işe yaramıyor içtikten bir saat sonra yanmaya devam.
sizin bebekler henüz aşağıya inmemişler o zaman.Ben kaç zamandır bebeleri bildiğin göbeğin altında taşıyorum.Sanki karnım düşcekmiş gibi hissediyorum hep.

Kızlar ben gecen hafta 32+2 ken ağrıyla hastane ye yattım. Bi haftadır hastane deyim. 3 saatte bir nst ye alıyorlar. Sancı ları serumla durduruyolar. Dr um doğuma kadar burda kalmalısın dedi. Bi zaman vermedi.
Evde hissettiğim sancı adet sancısın dan fazla ydı, belimle de karışık agrı maya basla yınca gece acile gittim. Benim dayanırım dediğim ağrı nst de 80 çıktı. 50 nin üstü düzenli gelenler agrı kabul ediliyor muş. Benim bazen 90-100 olduğu günler oldu. Ona göre verilen serum un dozunu ayarlıyor ağrıyı , azaltıyorlar. Doğum A kadar burdayım. Artık Dr nezaman derse. AA bide ayağa kalmak yasak sadece wc ye gidiyorum. Yatağın içinde oturmam bile yasak. Asagiya baskı yapıp su veya kanama gelmesin diye
Allah yardımcınız olsun.Doğumunuz geç olsun da yeter ki erken doğum olmasın.Yine de inanılmaz sıkılıyorsunuzdur.Onları kucağınıza alacağınız zamanı düşünüp katlanmak gerekiyor sanırım.Hiç birimizin bir günü bir gününü tutmuyor.Ya da başımıza ne geleceğini bilmiyoruz.Hamilelik süprizlerle dolu hele de kiz hamileliği işte.

Çok geçmiş olsun canım 34 ü görmüşsün korkma daha bence. İyi ki farkmetmişsin gitmişsin, iyi ki böyle teknolojiler var. Sağlıkla al bebeklerini kucağına inşallah.

Çok geçmiş olsun canım inş bebişler daha dururlar bende erken gelmelerinden çok korkuyorum allah yardımcımız olsun

sizin bebekler henüz aşağıya inmemişler o zaman.Ben kaç zamandır bebeleri bildiğin göbeğin altında taşıyorum.Sanki karnım düşcekmiş gibi hissediyorum hep.

Soldaki göbek deliğimin altında, sağdaki sağ göğsümün orada. O kadar yukarıda ki. Hem aşağıdan hem yukarıdan baskı var.

Çok geçmiş olsun. Allah vakitlice kavuştursun bebeklerine.

Hastanede gözetim altında olmam çok daha iyi aslında, daha dinleyebilirsin. kızına kim bakıyor bu arada? Zaten iki hafta daha dayansalar yeter onlara. Kiloları nasıl şimdi bebeklerin?

10 kilo az değil ki. Son haftalrda alcaksın asıl. Ben 8 kilo aldım. Yapı meselesi biraz da , yemen gerekenleri yedikten sonra kilo almıyosan iyi bişey bence.

Son 3 haftada hic kilo almamistim. Doktorum ikiz gebeliklerde en az 15 kilo alinmali demisti. Simdi 31. Haftaya yakinim ve 10 kilo oldum. Boyum da 1.70. Oyuzden mi az buluyor anlamadim. Beni gorenler kollarin,bacaklarin ayni ama karnin epeyce şiş diyorlar. Hatta yesene yemek diye de dalga geciyorlar.
Benim de midem feci yaniyor, gaviscon iyi geldi biraz. O sayede istahim da artti.
Kilo alamadan gelme dedi dr um. Paso yemek yiyorum simdi :KK66:

Arkadaslar,
Birsey daha sormak istiyorum size Bebek mobilyasi icin.

Ben ikizlerim icin resimdeki buyuyen beşiği aldim.
80*140 boyutlarinda.
Icine de yayli yatak verdiler.
Yenidoganlarda vucut seklini aldigi icin sunger_visco yatak iyi diye duymustum. Ama mobilyali yataklara olur mu ki? Yayli yatak olmasa cok dipte kalacaklar bu sefer, yayli oluncada cok mu sert gelir acaba diye dusundum. Yayli yatagin ustune acaba o vucut seklini alan ince visco yataktan mi koysak? Gereksiz mi sizce? Sizler ne yaptiniz?

Eklentiler

• WEBPAGE_20151011_113534.jpg
    WEBPAGE_20151011_113534.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaslar,

80*140 boyutlarinda.
Yenidoganlarda vucut seklini aldigi icin sunger_visco yatak iyi diye duymustum. Ama mobilyali yataklara olur mu ki? Yayli yatak olmasa cok dipte kalacaklar bu sefer, yayli oluncada cok mu sert gelir acaba diye dusundum. Yayli yatagin ustune acaba o vucut seklini alan ince visco yataktan mi koysak? Gereksiz mi sizce? Sizler ne yaptiniz?

Yakın zamanda araştırmadım ama eskiden bebeklere daha sert yatak öneriyorlardı, visko iyi değil diye biliyordum. Hastanelerde de mesala kuvezlerde ince öyle vücut şeklini almayacak yataklar kullanıyorlar sanki. Araştıran varsa bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum çok.

Arkadaslar,

80*140 boyutlarinda.
Benim aldığım yataklarda 70x140 ölçüleri döşeğini istediğin gibi yüksek alcak yere daha yakin seklinde kurabiliyorsun

Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey iyi çok şükür.pazar gününe sezeryan randevusu verdi çoooook heyecanlıyım
İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.Neden bu kadar erken sezaryen randevusu verdi doktorunuz.Bebekler kaç kilo ki.Sıkıntı olmayacak mı?

X