- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde doktorum bana red krill oil balık yağını verdi gunde bir kere mi içiyorsun acaba zararı olur mu henuz içmeye başlamadım ben sana gunde bir kere mi dediMerhabalarr,
Biz de aranıza yeni katılmış bulunuyoruz:) 17 haftalık ikiz bebeklerimizi bekliyoruz. Cinsiyetleri henüz tam belli olmadı ama sanırım bu hafta kontrolümüzde olacak. Çok heyecanlıyızz:) Geçen haftaya kadar yorgunluktan ölüyordum neredeyse. Doktorum bir Prof. ve kendisine çok güveniyorum. Bana previt pozitive ile red krill oil balık yağını verdi.Bir de demir ilacımı kullanıyorum. Müthiş kendime geldim,bayılıyormuşum meğer. Size de tavsiye ederim. Doktorum söyleye kadar red krill oil hakkında bir fikrim yoktu ama omega 3 konusunda ,diğer balık yağları yanında bir hiç kalabiliyormuş.
Heyecanlı bekleyiş sürüyorr :)
hayırlı olsun canım. 20-24.haftalar arası ayrıntılı testArkadaslar merhaba.bende aralik gibi ikiz annesi olacagim Allah kismet ederse.insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Ben suanda 13+5 gunlugum.dogal yolla hamile kaldim.suanlik tek yumurtami cift yumurtami belli degil.iki kese var ve plesentalarida ayri gibi duruyor.ankarada yasiyorum.boyle bir grup olmasi cok guzel ikiz gebelikler cunku cok farkli teklerden.suana kadar sadece 2 li test yaptirdim.ayrintili ultrason ikizlerde hangi haftalarda yapiliyor acaba.
Tesekkur ederim canim seninde hayirli olsun.sanki doktorum baslarda ayrintiliyi erken istiyecem falan gibi sey demisti.neyse pazartesi kontrole gidicem bakalim ne diyecek.insallah cinsiyetlerinide ogrenirimhayırlı olsun canım. 20-24.haftalar arası ayrıntılı test
hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah bende dr 14.hftada da istemişti şuan 18 haftalığım 20.haftada birdaha giricem .drmun dediğide tek gebeliklerde 1 istiyorsam sende 2 istiycem dedi oyuzden takılmadım çokşükür iyilerdehayırlı olsun canım. 20-24.haftalar arası ayrıntılı test
Ayrintili ultrasonumu birden fazla istiyor.ilk defa duydum.pazartesi gidicem doktora bakalim bana ne diyecekhayırlı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah bende dr 14.hftada da istemişti şuan 18 haftalığım 20.haftada birdaha giricem .drmun dediğide tek gebeliklerde 1 istiyorsam sende 2 istiycem dedi oyuzden takılmadım çokşükür iyilerde
Merhaba arkadaşlar.Ben de 21 haftalık ikiz hamilesiyim.Doğal yolla hamile kaldım.Ancak ikiz olacaklarını umuyordum zaten.Hem benim ailemde hem de eşimin ailesinde ikiz hikayesi var çünküBu zamana kadar ikili test falan da yaptırmadım.Hamileliğim çok atraksiyonlu geçiyor.Hergün farklı bir moddayım yani.Bir haftadırda grip ve bademcik iltihabıyla uğraşıyorum.Bu günlerde karnım patlayacakmış gibi şiş.O kadar ki farkında olmadan karnımı tutarak yürüyorum.Sizde de oluyor mu böyle birşey?
aynen organ taraması başlığı altında gelişimlerini kontrol ediyor .ALLAHIN İZNİYLE BİŞİ ÇIKMAZ İNŞALLAH SENDEDEAyrintili ultrasonumu birden fazla istiyor.ilk defa duydum.pazartesi gidicem doktora bakalim bana ne diyecek
Insallah canim hayirlisiyla hepimiz saglikla aliriz aliriz minnoşlarimizi kucaklarimiza.seninki tek yumurta ikizimi canim.benimki hala belli degil.cinsiyetleri farkliysa yada dogduklarinda benzemiyolarsa anca cift yumurta diyebilirim dedi doktor.aynen organ taraması başlığı altında gelişimlerini kontrol ediyor .ALLAHIN İZNİYLE BİŞİ ÇIKMAZ İNŞALLAH SENDEDE
Aramiza hoşgeldin . Allah saglicakla kucaginada almayi nasip etsin
Arkadaşlar ben 17. haftadayım,benim bu iki hafta çıkmaya başladı desem yeridir. bence o tamamen göbek kasları,yapıyla ilgili.Endişelenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sağlıklı olsunlarda nasılsa er ya da geç kaçınılmaz son kocaman karınlarımız olacak. önemli olan içindekiler sağlıklı olsun :)Benimki çok çıktı. Çıkmak bir yana şu an 5 aylık değil de 7 aylık hamile gibi göbeğim ki bu bebekler daha büyümediler bile doğru düzgün :)
Evet canım günde bir tane içiyorum,araştırdım işte ,dediğim gibi normal balık yağı bu ilacın yanında hiç kalıyor diyorlar. Bence içmeye başlamalısın.Canım benimde doktorum bana red krill oil balık yağını verdi gunde bir kere mi içiyorsun acaba zararı olur mu henuz içmeye başlamadım ben sana gunde bir kere mi dedi
Ben elim hep başka yerde yürüyodum ilk zamanlar. Sanki düşse engel olcakmışım gibi:)) şimdi de karnımı tutuyorum. Ben de hiçbişey yaptırmadım. Burun kemiği ve ense kalınlığı ölçüldü sadece. Bir de tetanos aşısı vuruldunuz mu? Bana hemşire 20. Hafta demişti ama.Merhaba arkadaşlar.Ben de 21 haftalık ikiz hamilesiyim.Doğal yolla hamile kaldım.Ancak ikiz olacaklarını umuyordum zaten.Hem benim ailemde hem de eşimin ailesinde ikiz hikayesi var çünküBu zamana kadar ikili test falan da yaptırmadım.Hamileliğim çok atraksiyonlu geçiyor.Hergün farklı bir moddayım yani.Bir haftadırda grip ve bademcik iltihabıyla uğraşıyorum.Bu günlerde karnım patlayacakmış gibi şiş.O kadar ki farkında olmadan karnımı tutarak yürüyorum.Sizde de oluyor mu böyle birşey?
Ben 20 hafta içindeyim 14 te birdenbire ufak bi karın çıktı. Son 1 haftadırsa aldım başımı gidiyorum. Baya çıktı karnım. Evet herkesin karın yapısı farklı. Zamanında ve sağlıklı doğmaları yeterli diyelim.Arkadaşlar ben 17. haftadayım,benim bu iki hafta çıkmaya başladı desem yeridir. bence o tamamen göbek kasları,yapıyla ilgili.Endişelenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sağlıklı olsunlarda nasılsa er ya da geç kaçınılmaz son kocaman karınlarımız olacak. önemli olan içindekiler sağlıklı olsun :)
Hoşgeldin. Keselerin ikisini aynı zamanda mı gördün? Birini daha geç gördüysen çifttir. Benimki öyle oldu. Ben de doğal yoldan hamile kaldım. Ailede ikiz de çok eski kuşaklarda varmış. Bana denk geldi:) sağlıklı hamilelik geçirelim inşallahArkadaslar merhaba.bende aralik gibi ikiz annesi olacagim Allah kismet ederse.insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Ben suanda 13+5 gunlugum.dogal yolla hamile kaldim.suanlik tek yumurtami cift yumurtami belli degil.iki kese var ve plesentalarida ayri gibi duruyor.ankarada yasiyorum.boyle bir grup olmasi cok guzel ikiz gebelikler cunku cok farkli teklerden.suana kadar sadece 2 li test yaptirdim.ayrintili ultrason ikizlerde hangi haftalarda yapiliyor acaba.
çift yumurta benimkiler sonradan değişiklik olmazsa kız ve erkek minnoşlar ALLAH HEPİMİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN.çok yoruluyorum yatarken huysuzum artık ama yıne bunada çok şükürInsallah canim hayirlisiyla hepimiz saglikla aliriz aliriz minnoşlarimizi kucaklarimiza.seninki tek yumurta ikizimi canim.benimki hala belli degil.cinsiyetleri farkliysa yada dogduklarinda benzemiyolarsa anca cift yumurta diyebilirim dedi doktor.
Insallah canim.ya ben ilk kontrolume gittigimde 5 haftalikken 2 kese gorduk.kadinin genlerinden gelirmis ikiz benim taraftada 5 tane var bizdede bana denk geldiHoşgeldin. Keselerin ikisini aynı zamanda mı gördün? Birini daha geç gördüysen çifttir. Benimki öyle oldu. Ben de doğal yoldan hamile kaldım. Ailede ikiz de çok eski kuşaklarda varmış. Bana denk geldi:) sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah