Benim biraz canim sikkin..
Sizlere de ayni tepkiyi veriyolarmi bilmem ama bu ara ben sik karsilasir oldum. İnsanlara ikiz beklediğimi soyledigimde sevinip sasiran kadar, kötü tepki verende var. Sanki kotu bi haber vermisim gibi, dunyanin en kötü seyiymis gibi, yüz ifadeleri takiniyorlar. Tamam biliyorum zaten kolay birşey değil. Zaten allahin izniyle yalniz bakmak zorunda yim. Ben tüm zorluklarin farkindayim zaten. Bu siteyi kadinlar kulübünü takip eden herkes gibi bende bilinçli biriyim. Neyin ne olduğunu, görüyor, biliyor,okuyorum zaten..
Su insanlar azcik sevinseler, azcik moral verseler nlur sanki. Ben tüp yaptim. Benim ilk çocuğum da tüp. tup yapmak maddi manevi ne kadar zor ancak yasayan bilir. Tabi bunu kendimize sakliyoruz. Tüp yaptigimizi kimseye söylemedik. cok şükür ki bi evladimiz var ve yinede çok şükür ki ikizlerim olacak. Ben buna, herkese bahsedilmeyen bir mucize gözüyle bakiyorum. bir bedende 3 kalp atmasi kadar güzel birşey yok bence. Her gün sukrediyorum ikizlerim ve 4.5 yasin daki kizim için..
İnsanlarin kötü haber vermiştim gibi, tepki takinmalari beni uzuyo. Moralini bozup canimi sikmalari hic hoşuma gitmiyo.. oooof diye bagirasim var..