teşekkürler tatlım :)Bende de senede muhakkak kocaman bir ucuk cikar, onun icin seni iyi anliyorum tekrar gecmis olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler tatlım :)Bende de senede muhakkak kocaman bir ucuk cikar, onun icin seni iyi anliyorum tekrar gecmis olsun.
Ben 1 haftadir hisswdiyorum daha o da muzik felan dinlersem tepki veriyolar..daha col erken 19 yada 20.haftada hissedersinslmlar kızlarr. bısey sormak ıstıyorum sıze. ben henuz bebegımın hareketlerını hıssetmedım aranızda benımle aynı haftalarda olup da hısseden var mı? yada ne zaman hıssedılır bılen var mı? not : ılk hamılelıgım sanırım ılk hamılelıklerde bıraz gec anlasılıyomus..
tesekkürler pamuk elma :)Ben 1 haftadir hisswdiyorum daha o da muzik felan dinlersem tepki veriyolar..daha col erken 19 yada 20.haftada hissedersin
slmlar kızlarr. bısey sormak ıstıyorum sıze. ben henuz bebegımın hareketlerını hıssetmedım aranızda benımle aynı haftalarda olup da hısseden var mı? yada ne zaman hıssedılır bılen var mı? not : ılk hamılelıgım sanırım ılk hamılelıklerde bıraz gec anlasılıyomus..
Mrb. Canim bende 2 kilo kadar aldim benimde kocaman bir göbeğim var. Bendede surekli bir hazimsizlik şişlik var migdem cok cabuk doluyor. Demir ilaci kabizlik yapiyor offf birde ben sanki daha çabuk yorulmaya başladım.Kızlar, kilo alımlarınız nasıl? Ben çok kilo almadım sanırım 1.5-2 kilo arası (o da başlangıç kilomdan bulantılar yüzünden düşmüştüm onları geri aldım) ama göbeğim çok ciddi çıktı ve şimdiden uyurken yatarken rahatsız oluyorum. Sizlerde durum nasıl? Bir de midem hep patlayana kadar yemişim gibi. Sürekli doygunluk hissi var. Doktor 13. hafta ile birlikte demir ilacı başlattı. Progestrona devam ediyorum bunlar da sindirim sistemimim çok yavaşlatıyor.
Şimdiden böyleyse sonlarında ne yapacağım diye korkuyorum ben. Benzer durumlarla karşılaşıp çözüm bulabilen var mı? Tüm arkadaşlara hayırlı kandiller. Allah tüm hayır dualarımızı kabul etsin inşallah.
Dörtlü taramayı ilk defa duydum ben hiç duymamıştım onu riskli çıkan değer de önemli birşey değildir inş. Canım bu arada cinsiyetleriniz belli oldumuArkadaslar dortlu tarama testi yaptiran var mi? Benim dun kontrplum vardi ultrasonda hersey iyi dedi dr. Dortlu tarama istedi..ikili veuclu istememisti..dortlu taramada bugun trizomi 18 riskli dedi..boyle bisey yadasan var mi?
Mrb. Canim bende 2 kilo kadar aldim benimde kocaman bir göbeğim var. Bendede surekli bir hazimsizlik şişlik var migdem cok cabuk doluyor. Demir ilaci kabizlik yapiyor offf birde ben sanki daha çabuk yorulmaya başladım.
canım inşallah hiç bir şey yoktur, sıkma canını. genelde o testler pek sağlıklı sonuç vermiyorArkadaslar dortlu tarama testi yaptiran var mi? Benim dun kontrplum vardi ultrasonda hersey iyi dedi dr. Dortlu tarama istedi..ikili veuclu istememisti..dortlu taramada bugun trizomi 18 riskli dedi..boyle bisey yadasan var mi?
cnm doktora göre riskli bir durummuş.. bebeklerin yaşamama durumu olabilirmiş.. Allah korusun.. cinsiyetlerimiz de biri kız diğrei erkekDörtlü taramayı ilk defa duydum ben hiç duymamıştım onu riskli çıkan değer de önemli birşey değildir inş. Canım bu arada cinsiyetleriniz belli oldumu
cnm doktora göre riskli bir durummuş.. bebeklerin yaşamama durumu olabilirmiş.. Allah korusun.. cinsiyetlerimiz de biri kız diğrei erkek
arkadaşlar ben tiroid rahatsızlığım nedeni ile a vitamini almamam gerekiyor dolayısıyla multivitamin alamıyorum. dr beslenmeni çeşitli tut yeter dedi. demir ilacınada 17. haftada başlatacak. sizler 12. haftadan sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Bunu netleştirmek için peki ne öneriyor doktor amniyosentez mi yapılacak? Inşallah sağ salim kucağına alacaksın cnm kızını ve oğlunu bol bol dua et üzme kendini bizimde dualarımız seninlecnm doktora göre riskli bir durummuş.. bebeklerin yaşamama durumu olabilirmiş.. Allah korusun.. cinsiyetlerimiz de biri kız diğrei erkek
teşekkür ederim arkadaşım içimi biraz rahatlattın.. evet herkes ikizlerde tarama testlerinin yapılmadığını söylüyor ama benm dr. istedi..zaten tahlil sonucunda da ikiler için kesin sonuç vermemektedir diye yazıyor.. ancak insanın içi rahat etmiyor dünden beri moral olarak çok üzgünüm..inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeklerim..Bu testler hakkında detaylı bilgi okuduysan hepsinin sadece bir ihtimal hesabı olduğunu görmüşsündür arkadaşım. Test diyor ki şu olasılıkla riskin yüksek. Bu testler çok güvenilir değiller. Gönlünü ferah tut aklına kötü bir şey getirme, bol dua et, aklın kalmasın diye ileri tetkikler varsa yaptır için iyice rahat etsin ama büyük ihtimalle hiçbir şey çıkmayacak bebeklerinde. Bir çok arkadaşa amniyosentez önerip orada tertemiz sonuçlar alındı. İnşallah senin de bebeklerin sağsalim, sağlıkla doğacaklar bak göreceksin.
Ayrıca ikizlerde kan testinde riskin hangi bebekten geldiği anlaşılamıyor diye yapılmıyor diye biliyordum ben, bu kan testi ikizler için ne kadar güvenilirmiş?
sağol cnm Allah razı olsun.. dr. iki hafta sonra gel kontrole tekrar tahlil isteyebilirim dedi.. sanırım amniyosentez isteyecek..Allahıma emanetler..Bunu netleştirmek için peki ne öneriyor doktor amniyosentez mi yapılacak? Inşallah sağ salim kucağına alacaksın cnm kızını ve oğlunu bol bol dua et üzme kendini bizimde dualarımız seninle