- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.621
sende bizdensin heralde kaç kg sun ? :)
sende başladımı canım ya kaçıncı haftada başladı 7de mi benim bu takvimde 6 gözüküyorda daha 5iz biz
sende bizdensin heralde kaç kg sun ? :)
sende başladımı canım ya kaçıncı haftada başladı 7de mi benim bu takvimde 6 gözüküyorda daha 5iz biz
yok canim ben Turkiyede degilim doktorumuz ayni olamazoglumla benim doktorum ayni
Benim kocam bu görmemişlikle oğlu olursa kesin kopartırda :)yaa ben korkuyorum
zaten babam diyor görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış
cinsiyeti belli değil diyorum
olsun siz kopartırsınız diyor
Benim 6+4 haftalık canım. Kusmuyorum ama böyle bulanıyor yemek görmek istemiyorum. Iyy ismi bile kötü geliyorsende bizdensin heralde kaç kg sun ? :)
Bende de hala yok bayag istahliyim aman yok ben istemiyorum bulanti falan iyiyim boylee
tarih olarak da aynıyız :) bulantısız az kilolu sağlıklı hamileliklere ozman
Kız haklı Allah AllahO yolla yapılmıyormu bu bebiş? Demekki iyi bir şey
Benim 6+4 haftalık canım. Kusmuyorum ama böyle bulanıyor yemek görmek istemiyorum. Iyy ismi bile kötü geliyor
Hadi gözün aydın canım :) endişelenme tabi kese göründüyse betahcg de iyi düzeyde demektir..çünkü belli bir seviyeden sonra görülebiliyor.. seninki de o seviyeyi bulmuş demekki :)Kizlar evde testim poztf cikti dr gittim karnimdan kesede gorundu ama hcg degerimi bilmiyorum daha.. tahlilleri yarin alicam.. keseyi gordum cok endiseli beklemiyim dimi
Karaköprüde yaşıyorum canım... sen de mi urfadasın yoksa?
Kizlar evde testim poztf cikti dr gittim karnimdan kesede gorundu ama hcg degerimi bilmiyorum daha.. tahlilleri yarin alicam.. keseyi gordum cok endiseli beklemiyim dimi
Yavrum ben kocayı 30umda buldum ne freni
Bu cvp icin cok cok saol cnm icime su serptin :)Hadi gözün aydın canım :) endişelenme tabi kese göründüyse betahcg de iyi düzeyde demektir..çünkü belli bir seviyeden sonra görülebiliyor.. seninki de o seviyeyi bulmuş demekki :)
Iskandinavya ülkelerinden biri diyelimSen nerdesin canim? Bende yurtdisindayim
Amin canim cok saol yrn alicam zaten hemogram t3 t4 fln bisiler hepsini.. 5 +1 ayin 28 inde gidicz inslh duyariz :)Kese göründüyse hormonların iyi durumdadır diye tahmin ediyorum. Artık sal gitsin düşüncelerii. 6. haftada kalp atışlarını duyarsın inşallahh
merhaba kasım anneleri ben de hamile olmadığım konusunda ısrar ederek dr gittim ve bütün ailenin sen kilo aldın yoksa hamilemisin sözünü haklı çıkarmış bulunmaktayım
Bende bulantılar bu hafta kendini gösterdi..Öyle gdip kusacak kadar olmuyor ama huzursuzda ediyor işte. Baş dönmem de birlikte olunca işyerinde masaya dayıyorum başımı. Ama ağzıma bir şeyler atınca duruyor sanki. Sürekli bir şey yemekte istemiyorum elbette bende kalorisi düşük atıştırmalar olsun diye ya mandalina yiyorum, ya beyaz leblebi vs..bulantılar için 6.haftada en erken başlar diyorlar kızlar, benim arkadaşlarımın bazıları çok kötü zamanlar geçirdi,onlar gibi olacağım diye korkuyorum..Hele ki çalışınca insan daha da korkuyor,evde olsan bir nebze..
Bu arada Babam falan dedinizde. Benim Kayınvalide haalaa bilmiyorBaşkasından duyarsa artık bilemicemm. Kendisini seviyorum ama tüm dünyaya haber salar diye hala söylemedim
Kizlar evde testim poztf cikti dr gittim karnimdan kesede gorundu ama hcg degerimi bilmiyorum daha.. tahlilleri yarin alicam.. keseyi gordum cok endiseli beklemiyim dimi