2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu arada Babam falan dedinizde. Benim Kayınvalide haalaa bilmiyor Başkasından duyarsa artık bilemicemm. Kendisini seviyorum ama tüm dünyaya haber salar diye hala söylemedim

Bende de hala yok bayag istahliyim aman yok ben istemiyorum bulanti falan iyiyim boylee

tarih olarak da aynıyız :) bulantısız az kilolu sağlıklı hamileliklere ozman

Ayy insallaahh:))

Kız haklı Allah Allah O yolla yapılmıyormu bu bebiş? Demekki iyi bir şey

Kiz iyi birsey dd ne bileyim sakin ve temkinli olmakta fayda var zira hiz tehlike getirir. Trafik kurallarina uyalim uymayanlari uyaralim

Kizlar evde testim poztf cikti dr gittim karnimdan kesede gorundu ama hcg degerimi bilmiyorum daha.. tahlilleri yarin alicam.. keseyi gordum cok endiseli beklemiyim dimi

Kizlar evde testim poztf cikti dr gittim karnimdan kesede gorundu ama hcg degerimi bilmiyorum daha.. tahlilleri yarin alicam.. keseyi gordum cok endiseli beklemiyim dimi
Hadi gözün aydın canım :) endişelenme tabi kese göründüyse betahcg de iyi düzeyde demektir..çünkü belli bir seviyeden sonra görülebiliyor.. seninki de o seviyeyi bulmuş demekki :)

Kese göründüyse hormonların iyi durumdadır diye tahmin ediyorum. Artık sal gitsin düşüncelerii. 6. haftada kalp atışlarını duyarsın inşallahh

Kese göründüyse hormonların iyi durumdadır diye tahmin ediyorum. Artık sal gitsin düşüncelerii. 6. haftada kalp atışlarını duyarsın inşallahh
Amin canim cok saol yrn alicam zaten hemogram t3 t4 fln bisiler hepsini.. 5 +1 ayin 28 inde gidicz inslh duyariz :)

Bende bulantılar bu hafta kendini gösterdi..Öyle gdip kusacak kadar olmuyor ama huzursuzda ediyor işte. Baş dönmem de birlikte olunca işyerinde masaya dayıyorum başımı. Ama ağzıma bir şeyler atınca duruyor sanki. Sürekli bir şey yemekte istemiyorum elbette bende kalorisi düşük atıştırmalar olsun diye ya mandalina yiyorum, ya beyaz leblebi vs..
Sizlerde de varmı peki? Bende hiç dinmeyen birde başağrısı var..İlaç alamadığımdan ağrıkesici yağ sürüyorum.O'da bir parça rahatlatıyor işte.

Bu arada Babam falan dedinizde. Benim Kayınvalide haalaa bilmiyor Başkasından duyarsa artık bilemicemm. Kendisini seviyorum ama tüm dünyaya haber salar diye hala söylemedim

Ben soyledim herkese bir kizim varya herkes erkek merakina dustu simdi gecen kvalide ruya gormus yorumunda erkek bebek falan diyo. Yaw he hee dedim bende:))

Artik endilenme sadece dikkat et dinlenmene bak saglikli beslen.

Kızlaarr hızınıza yetişemiyorum:) Bugün doğum günüm bi yandan face den kutlamalara cevap yazıyorum. Yataktan çıkamadım bugün :)
Bu arada bu sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım ben. Adet sancısı gibi ama baya şiddetli. Sonra lavaboya gittim başım döndü midem bulandı mide boş kusamadımda öğürdüm bir süre. ıyy iğrencim dimi detaylarıyla yazdım :) Öğürme sırasında feci terledim sonrada titreme geldi. Bunların toplamı 3 4 dakika sürdü aslında :) ama ben korktum biraz. Cuma keseyi görsemde içim rahatlasa​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…