- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
-
- Konu Sahibi adanamerkez
şimdiden gör fikrin olsunben kevser ismini seviyorum eşimde Zeynep bu muhabbeti hiç yapmadık aslında teee sözlendiğimizde isim muhabbeti yaptı kaynanam annem de susturdu ana babanın adını koymak çok saçma diye o ara bende gerek yok muhabbete isimleri belli dedim..eşimde biliyor musun erkek olursa bende Yusuf isterdim deyince ahanda bizim isimler rabbim nasip ettiyse belli oldu
adanalııııı isimleri ne diye koydun kıııız
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | bebiş cinsiyetleri :) |
---|---|---|---|
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - |
Berenimbo | 3 şubat | 10 kasım | - |
hatice1969 | 30 ocak | 9 kasım | - |
korkusuzkorkak | 4 şubat | - | - |
YAKAMAZZZZZ | 26 ocak | - | - |
parkbyull | 9 şubat | 17 kasım | - |
hazal87 | 5 şubat | 12 kasım | - |
sempatico1 | 3 şubat | 10 kasım | - |
moon2887 | 3 şubat | 10 kasım | - |
Serinse | 4 şubat | 11 kasım | - |
handete | 31 ocak | 8 kasım | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. . Hepimize hayırlı olsun..
benimde kasım 7 gözüküyo tahmini doğum bende doktora gitsem duyar mıyım acaba kalp atışlarınıSaglikla kucağınada alırsın insallah
Beni de eklermisin lutfen sat 30 Ocak termin 7 kasim teşekkürler
Anne ismi :) - Sat - Termin bebiş cinsiyetleri :) adanamerkez 30 ocak 7 kasım - mariapdr 30 ocak 7 kasım - Berenimbo 3 şubat 10 kasım - hatice1969 30 ocak 9 kasım - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - parkbyull 9 şubat 17 kasım - hazal87 5 şubat 12 kasım - sempatico1 3 şubat 10 kasım - moon2887 3 şubat 10 kasım - Serinse 4 şubat 11 kasım - handete 31 ocak 8 kasım - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
tamam mıdır kızlar bu şekilde eklensin mi ?
hiç bir şey demedi zaten vajinal ultrasyonda görebildi ancakteşekkür ederim :)
benimde 4+3 de 2100 lü bir şeydi normaldir doktor iyi demişti ama keseyi karından görmüştük :) kese boyutun ne ?
Beni de eklermisin lutfen sat 30 Ocak termin 7 kasim teşekkürler
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | bebiş cinsiyetleri :) |
---|---|---|---|
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - |
Berenimbo | 3 şubat | 10 kasım | - |
hatice1969 | 30 ocak | 9 kasım | - |
korkusuzkorkak | 4 şubat | - | - |
YAKAMAZZZZZ | 26 ocak | - | - |
parkbyull | 9 şubat | 17 kasım | - |
hazal87 | 5 şubat | 12 kasım | - |
sempatico1 | 3 şubat | 10 kasım | - |
moon2887 | 3 şubat | 10 kasım | - |
Serinse | 4 şubat | 11 kasım | - |
handete | 31 ocak | 8 kasım | - |
Pearl9703 | 30ocak | 7 kasım | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
- | - | - | - |
ben anlamıyorum ama kese için 1500 dedi bana 2100 iken gittim 6 martta kalp atışı için 20 martta çağırdı 2 kat arttığını düşünürsek çok yüksek bir miktara geliyor ama belli olmaz tabi sen bir git bakalım da görürsünde duyarsında inşallah :)bu hcg benim tahminlerimdeki gibi düzenli yükselmiyor şu an daha fazla yükseliyor bu sebeple doktor randevumu devletten aldım 20 marta ..ortalama iki kattan hesaplayınca da bu gebelik devam ederse nasipte,9600 gibi ortalama bir hcg değeriyle doktora gideceğim..bu durumda hem kese hem bebek hem kalp görünür değil mi?
ben daha önce kaybettiğimden temkinli yaklaşmaya çalışıyorum canım..birde özelde çok soyuldum soğana çevrildimben anlamıyorum ama kese için 1500 dedi bana 2100 iken gittim 6 martta kalp atışı için 20 martta çağırdı 2 kat arttığını düşünürsek çok yüksek bir miktara geliyor ama belli olmaz tabi sen bir git bakalım da görürsünde duyarsında inşallah :)
Evet tarihler aynı hayırlısı artık :)
Anne ismi :) - Sat - Termin bebiş cinsiyetleri :) adanamerkez 30 ocak 7 kasım - mariapdr 30 ocak 7 kasım - Berenimbo 3 şubat 10 kasım - hatice1969 30 ocak 9 kasım - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - parkbyull 9 şubat 17 kasım - hazal87 5 şubat 12 kasım - sempatico1 3 şubat 10 kasım - moon2887 3 şubat 10 kasım - Serinse 4 şubat 11 kasım - handete 31 ocak 8 kasım - Pearl9703 30ocak 7 kasım - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ekledim canım aynıyız bu arada :)
aynen hayırlıısı :)Evet tarihler aynı hayırlısı artık :)
ben daha önce kaybettiğimden temkinli yaklaşmaya çalışıyorum canım..birde özelde çok soyuldum soğana çevrildim
ama yinede elimin altında bir özel tutucam fakat devlete de gideceğim inşallah beğenirim devleti..
Kizlar niye listemiz yokerken haftalarda oldugumuz icinmi? 2010 kasim annelerinin ilk sayfada herkesin termininin yazili oldugu bi liste vardi
Ama beni de ekle
Anne ismi :) - Sat - Termin bebiş cinsiyetleri :) adanamerkez 30 ocak 7 kasım - mariapdr 30 ocak 7 kasım - Berenimbo 3 şubat 10 kasım - hatice1969 30 ocak 9 kasım - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - parkbyull 9 şubat 17 kasım - hazal87 5 şubat 12 kasım - sempatico1 3 şubat 10 kasım - moon2887 3 şubat 10 kasım - Serinse 4 şubat 11 kasım - handete 31 ocak 8 kasım - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
tamam mıdır kızlar bu şekilde eklensin mi ?
Anne ismi :) - Sat - Termin bebiş cinsiyetleri :) adanamerkez 30 ocak 7 kasım - mariapdr 30 ocak 7 kasım - Berenimbo 3 şubat 10 kasım - hatice1969 30 ocak 9 kasım - korkusuzkorkak 4 şubat - - YAKAMAZZZZZ 26 ocak - - parkbyull 9 şubat 17 kasım - hazal87 5 şubat 12 kasım - sempatico1 3 şubat 10 kasım - moon2887 3 şubat 10 kasım - Serinse 4 şubat 11 kasım - handete 31 ocak 8 kasım - Pearl9703 30ocak 7 kasım - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
oglumun ismi Yusufinek şaban gibi eee eee beeeeeen diyesim geldi
sat 9 şubat
muhtemel doğum 17 kasım
isim kızsa Zeynep erkekse yusuf
Bu arada benim canim hic tatli istemiyor .tuzlu şeylere bayiliyorum.sizde de var mi boyle bari ddeğişiklik.birgün çikolataya istemeyen gözlerle bakacagim hic aklima gelmezdi
Herkes keseyi görmüs, kalp atisiniduymu duymus.. Ben hala doktora bile gidemedim
yavrum ben işteyim tüm gün pc başındayım internet çöp bilgi ama arada kullanabileceğim materyaller çok dün D&R e gittim hep ansiklopedi gibi hamilelik kitaplarıyla doluydu çok yorulmuştum iki üç dakika bakabildim..bi ara sağlam kafayla bakarım şu olay bir ciddileşsin
canim ben netten siparis verecem, sen arastirdiginda banada bilgi verirmisin malum gidip bakip almak daha iyi.
Benimde canim tatli istemiyor hep tuzlu ekşi seyler istiyorum.
Bende daha gidip gormedim canim yalniz degilsin:))
Canim tahmini dogum tarihlerimiz ve baslangic kilolarimizida yazalim mi?
yalnız değilsin canım bende henüz gitmedim
Yarın randevum inşaallah:)
Adanamerkez ordamısın?
Bende SAT 4şubat canom:))
Benimde canim tatli istemiyor hep tuzlu ekşi seyler istiyorum.
kiloyu çek aradan adanaBenimde canim tatli istemiyor hep tuzlu ekşi seyler istiyorum.