- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.701
fermante canım çok geçmiş olsun ya verilmiş sadakanız varmış cidden. Aklım çıktı okurken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm. Sanirim ya evet. Ne zaman evden duasiz cikip topluluga girsem bisi oluyor.Cook gecmis olsun,Sukur bir sey olmamis.Allah korumus Nazarmi degdi kuzuma
Hem de ne aglama. Bi dd ilkten gormedim sarildim falan olur oyle carpismalar diyorum cocuga. Ama bi degisik agliyo bi dr baktim ki durum fena..Allah korumus fistigimi..kiyamam nasil korkmus aglamistir..sukur bisey olmamis..anlik hersey
Ah canım benim... Bir anlık herşey cidden.çok geçmiş olsun...yeni krem keşfettim fastum merhem böyle morluk ve kizarmalarda çok etkili. Komşumda 2 kere başıma geldi 3-4 saate geçti ikisi de.
Bol bol oku kuzuma.
Amin cnm insallahOf okurken bile içim kötü oldu allah kazadan beladan korusun bütün yavruları
Cok cok sukur..Ah canım Allah korumuş
Çok şükür bin şükür..
Cok saol cnm. Benim de.. o an idrak edemiyosun da sonradan ya gozune gelseydi diye dusunup durdum..fermante canım çok geçmiş olsun ya verilmiş sadakanız varmış cidden. Aklım çıktı okurken
Geçmiş olsun canım ikinize de Bugün bi arkadaşım da ishal diodu bağırsak enflasyon olmuş sularla ilgili bi sıkıntı olabilirSelam kızlaaar, çiş mağdurlarına sabırlar, hastalara şifalar dilerim :) bende hastayım, grip mirada dibimden ayırılmıyor. Eli kulağında oda olur. Zaten dün akşam su gibi ishal oldu. Bugün de bir kez yapmış. İnşallah mikrobik fln değildir, çok tedirginim ya
Bununla gecmis olsun canim.verdigimiz sadakalar kurtariyo biziSaol cnm. Sanirim ya evet. Ne zaman evden duasiz cikip topluluga girsem bisi oluyor.
Hem de ne aglama. Bi dd ilkten gormedim sarildim falan olur oyle carpismalar diyorum cocuga. Ama bi degisik agliyo bi dr baktim ki durum fena..
2adim dibimde gerceklesti gercekten bian yani.. bende de lr in acil durum seti var o da bu tur seylere cok iyi geliyo ondan surdum. Morluk degilde baya bi delinmisti bugun iyi cok sukur toparladi orayi.
Amin cnm insallah
Cok cok sukur..
Cok saol cnm. Benim de.. o an idrak edemiyosun da sonradan ya gozune gelseydi diye dusunup durdum..
Geçmiş olsun canım ikinize de Bugün bi arkadaşım da ishal diodu bağırsak enflasyon olmuş sularla ilgili bi sıkıntı olabilir
Saol cnm. Sanirim ya evet. Ne zaman evden duasiz cikip topluluga girsem bisi oluyor.
Hem de ne aglama. Bi dd ilkten gormedim sarildim falan olur oyle carpismalar diyorum cocuga. Ama bi degisik agliyo bi dr baktim ki durum fena..
2adim dibimde gerceklesti gercekten bian yani.. bende de lr in acil durum seti var o da bu tur seylere cok iyi geliyo ondan surdum. Morluk degilde baya bi delinmisti bugun iyi cok sukur toparladi orayi.
Amin cnm insallah
Cok cok sukur..
Cok saol cnm. Benim de.. o an idrak edemiyosun da sonradan ya gozune gelseydi diye dusunup durdum..
Otrivine kullandim canim.kizimada kullanmistim.faydasi oldu.cok gecmis olsun yakisiklimaKızlar ya bizim burun tıkanıklığımiz geçmiyor bir türlü. Ne gece ne gündüz.
Başka bir şey yok iştahsızlık dışında.
Evde buhar makimasiyla buhar veriyorum sprey de sıkıyorum ama yok bir nebze bile açılmıyor.
Eşime doktora goturelim diyorum istemiyor birkaç güne geçer bir suru ilaca gerek yok diyor.
Sizce neden açılmıyor?
Ne yapabilirim?
G GCA geçmiş olsun canım
tubaa1 Sen hangi spreyi verdin Tuba?
Kızlar ya bizim burun tıkanıklığımiz geçmiyor bir türlü. Ne gece ne gündüz.
Evde buhar makimasiyla buhar veriyorum sprey de sıkıyorum ama yok bir nebze bile açılmıyor.
Eşime doktora goturelim diyorum istemiyor birkaç güne geçer bir suru ilaca gerek yok diyor.
Sizce neden açılmıyor?
Ne yapabilirim?
G GCA geçmiş olsun canım
Amin canim.
Aynen dedigin gibi canim.bana sariyolar.ben cevabimi veriyorum ama icim sogumuyo kaldiramiyorum artik..esim de onlar gibi olsaydi bitmisti.herseyM Mavisu27 canim benimde aklima alerjik olabilecegi geldi.
ama bazen inatci oluyor ve acilmak bilmiyor, hele yatinca uzerine birde ikisi tikaninca başin patliyor gibi resmen..
insaAllah hemen atlatir , alerjik bir durum degilse gecer artik herhalde kac gun olmus yani
tubaa1 Rabbim yuvaniza huzur versin insaAllah canim
keske bu kadar buyutulmese. Herkesin canı burnunda ve saldiracak yer ariyorlar galiba..
DonukPudra gecmis olsun Kereme insaAllah cabucak atlatir
Canım geceleri horluyosa geniz eti olabilir oda tıkanıklık yapıyomuşKızlar ya bizim burun tıkanıklığımiz geçmiyor bir türlü. Ne gece ne gündüz.
Sizce neden açılmıyor?
Ne yapabilirim?
G GCA geçmiş olsun canım
Canım eşin savunuyosa sen hiç muhatap olup iyice sinirlerini bozma evini de huzursuz etme Onlar ne yapsan diyecek bişey buluyor belli kiKizlar ben hic iyi hissetmiyorum kendimi..son zamanlarda yasadiklarim beni cok yordu.sevgili kp esimi dolduruyo bana karsi.esim surati asik geldi aksam soyledi. Benimde agzima gelen gitti..kriz gecirdim resmen.esimde babasini aradi bidaha getirmiyorum tugbayi aslada getirmem evinize dedi.neler yasiyorum bir bilseniz.yaptigim her sey.bosmus..evlerine yemek yapip gondermiyomusum..konu bu..
Dua edin bana canlarim.hic huzurum yok.esim beni biliyo savunuyoda ama yinede geriliyoruz.arayip kp le tartismamak icin zor tutuyorum kendimi.
Çok geçmiş paşaya Ertuğrul da bana sattı hastalığı kendi de tam iyileşmedi