- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.481
Bence misafir azaldı diye bahane ediyolar....işime gelir..kerem böyle devam ederse bi süre gelmw derler belki.teyze diyoki siz yokken daha rahat.dinleniyo uyuyo diyo.
Kendi oğlumu tanıyamaz oldum.çok sinirli oldu.sanırum benim gerginliğim ona da yansıyo.herşeye bağırıyo.zil çalınca misafire kapıyı o açıyo.olaki biz açsak kendini yerlere atıyo milletin bacagına yapışıp çıkın didinnn ben açıcam diyo.millet dışarı çıkıyo tekrar zile basıyo kerem açıyo kapıyı.
Heh soyle yola gelsinler.. ne bencil insanlar onun duzeni var da sizin yok mu? Durum olmaz vs idare edersin ki o bile zor. Bikacgun degilki sonucta belirsizlik var isin ucunda.. hic yanasma cnm kesinlikle tutulsun bakici diger turlu dusunmek bile istemiyorum seni oyle..Kızlar teyzenin aklı başına geldi sonunda..hani bacısını kimseye bırakmazdı millet ne derdi..bugun açıldı neymiş kendi düzenide varmış sabahtan akşama kadar yanında duramazmış.ben anlatmaya çalıştım anlamadı...hastaya bakması kolaymı?
Kp eşimle konuşmuş teyze bakmıcak gibi tuba zaten bakamaz bakıcı bulucam demiş şükür..kızlar o kadar sabit insanlarki düşünün o kadar yoruluyırum bide laf anlatmaya çalışıyorum.artık bıraktım başlarım teyzesindende tribindende laflarından da hizmetimi yapıp çocuklarımı alıp odaya çekiliyorum.eşimin sülalesini uzun bir müddet görmek istemiyorum.çok yoruldum.gözlerimin önü morardı.
Kv sanırım kerem den rahatsız oluyo.dinlenemiyo.artık gelen azalıyo akşamları gel dedi.okul açılana kadar akşamları gidicem.
El tutmama blzde çoktandır var yeni moda siz durun önce ben çıkıyım arkasın dan çıksak bile kıyameti koparıyor biara parkta kaydıragnn merdivenlerine de yaptı hangi çocuğu tutucan öle yaptıkça eve geldik şükür parkta yapmıyor artıkhosgeldin yeni yas sendromu. Benzer durum bizdede var. Merdivenden inerken elini tuttum diye asagiya kdr indigimiz merdiveni geri cikip tekrar iniyor. Neymis tekbasina inebilirmis
Herşeyi kendi yapmayı istiyor.bu dönem çok önemli.özgüvenleri bu zamanda gelişiyohosgeldin yeni yas sendromu. Benzer durum bizdede var. Merdivenden inerken elini tuttum diye asagiya kdr indigimiz merdiveni geri cikip tekrar iniyor. Neymis tekbasina inebilirmis
Aynen canım kolay sandılar.ama çok zor.tubaa1 aman iyi bari bakici isine razi gelmisler canim
bence akillarinda yoktu sen ilk soyleyince tepkisini koydu ama sonra dusununce mantikli gelmistir.. veya biri onunla konustuysa
her neyse iyi olmus yani
oglanda o ortamdan geriliyodur ister istemez canim, senin gerginliginde ayri tabi. zaman buldukca bolca disari cikar unutsun o gunleri.
illa yanlarinda konusuluyor anliyorlar uzuluyorlar falan
Sen İki çocukla yatalak gibi haliyle ona bakıyorsun da kelle paça derdine mi düşmüş !Kızlar kafayı sıyırcam az kaldı.12 de geldim eve.balkona uzandım dinlenmeye çalışıyorum.
Bakıcı işini konuştum kp ve teyzeyle.okul açılınca ben bu kadar kalamam dedim tutalım dememle teyze "ben millete bacısı aynı binada oturuyoda bakamamış dedirtmem"dedi.bende tamam o zaman söyleyen gitti dedim.ücretini eşim vericem dedi ama yok.anlamıyolar.
Kp.kızım sen çok yoruldun elinden geleni yapıyosun okul açılınca öğlen gel çıkış saatine git dedi.olmazsa iki güne bir gelirsin dedi.kv de sesten çok rahatsız oldu sesten ve misafirden.susturun çocukları diye bağrıyo.ev küçük 2 oda çocuklar arada oynuyo kerem durmuyo zaten.bunaldım kızlar ya..memnunda edemiyosun.bır bır konuşuyo.gelenler diyoki kelle paça iç diyolar hani yapanmı var diyo..dünya misafirini ağırladım ağırlıyorumda,yemekli çaylı.ben hayatımda kelle paça yemedim bırakın pişirmeyi.Allah bilsin ne deyim..hasta haliyle beni kötülyo.iyilikten bilmez
Yerim senitubaa1 sen git canim soyle guzel bir kelle paca corba yapan bir ,yardimcidan bul,Ben bu evin gelini degil kiziyim de annem icin en dogrusu neyse o olsun de ,teyze cook israr ederse bi hafta Sonu ugrarsin okadar. kendinide hic uzme ,
Canim benim önceki mesajlarinda üzüldüm bunda kerem güldürdü beni :))Bence misafir azaldı diye bahane ediyolar....işime gelir..kerem böyle devam ederse bi süre gelmw derler belki.teyze diyoki siz yokken daha rahat.dinleniyo uyuyo diyo.
Kendi oğlumu tanıyamaz oldum.çok sinirli oldu.sanırum benim gerginliğim ona da yansıyo.herşeye bağırıyo.zil çalınca misafire kapıyı o açıyo.olaki biz açsak kendini yerlere atıyo milletin bacagına yapışıp çıkın didinnn ben açıcam diyo.millet dışarı çıkıyo tekrar zile basıyo kerem açıyo kapıyı.
Öyle canım malesef.Allah bilsinSen İki çocukla yatalak gibi haliyle ona bakıyorsun da kelle paça derdine mi düşmüş !
Öyle söyleyenlere cevabını verip sustursa daha da kimse ağzını acamaz ama..
Kadir kıymet bilmez. Çekip gideceksin evine kalacak öyle ortada görecek. Ay çok sinirlendim.
Kalp krizinin ardından bu ameliyat tehlikeli olamayacak mi acaba?Aynen canım kolay sandılar.ama çok zor.
Kızlar kv kalp krizi geçirdi.oyle korktumki.ambulans yarım saatte zor geldi.hastaneye kaldırıldı.o an çok kötüydü.adresi bile zor verdim.şu an kendinde.
Yarın bacağından ameliyat oluyo.platin takılcak.sol kolda ameliyat platin olucak.eşim yıllık izin aldı geceye kadar hastanede.1 gece teyze kaldı.dün de kp hasta bakıcı tuttu şükür.evede geçince ayarlıcam dedi.
Bende biraz dinlendim.kızımla ilgileniyorum okul alışverişini yaptık.okul düzene girer bu arada..
Saolasın canım.eski günlerimi özledim.bende anlamadım sözde bugun ameliyt olcaktı.tansiyon yüksek demişler.bugun doktor en erkwn çarsamba böyle ameliyata alamam demiş.bilmiyorum nasıl olacak.çokda açuklama yapmıyolarKalp krizinin ardından bu ameliyat tehlikeli olamayacak mi acaba?
Senin adına çok sevindim canım.
İnşaallah eski düzenine kısa zamanda kavusacaksin. Çocuklarınla da rahat rahat ilgilenirsin.
Kayinvalidene de Allah acil şifalar versin..
Tekrar geçmiş olsun Canım...Saolasın canım.eski günlerimi özledim.bende anlamadım sözde bugun ameliyt olcaktı.tansiyon yüksek demişler.bugun doktor en erkwn çarsamba böyle ameliyata alamam demiş.bilmiyorum nasıl olacak.çokda açuklama yapmıyolar
Saolasın canım benim.Tekrar geçmiş olsun Canım...
Herşey üst üste sinaniyorsunuz resmen.Allah yardımcınız olsun.
Yerim seni
Nasıl da güzel güzel çözüm buluyorsun
İnşallah canım.saolsın.tubaa1 kayna'na acil sifalar, canim . Insallah biran once iylesir .Sende duzenine kavursursun ,yardimci olayi iyi olmus sevindim.
Tekrar gecmis olsun cnm. Allah sifa versin insallah. Okul baslayinca duzen oturur mecburen. Bakici olayi da duzenli olacaktir herkes icin.İnşallah canım.saolsın.