2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İnsanların hatır gönül bilmezliği neden bilmiyorum ağzınla kuş tutsan yaranamıyosun burda çoğunuz ilk Doğum yaptığımız da kv ilgilenmediğin den yada ilğileniyomuş gibi yaptığından dert yandık ama kendi başlarına bişey gelince herşey dört dörtlük bekliyor elinde geleni yapıyorsun onlada tatmin olmayıp laf söylüyorlar Babanem birini bilmeyen binini bilmez derdi şu halde bile sana laf söylüyorsa ben yapsan bilmez kv

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız ?biz okul başlama telasindayiz .bu hafta kızımla oğlumun uyum haftası ve bu saatte ayak bileklerimi hissetmiyorum sanırım yağmurumla bu hafta zor geçecek ..

@Mavisu27 canım benim yagmurum da 30 haftalıkken tam gösterdi hatta doğduğunda ilk sorduğum şey cinsiyetiydi.gece rüyalarıma girerdi . Hemde ozel doktorumdu sıkma canını bazen göstermiyorlar ...
kanadali35 canım ne güzel afferin Lisa ya darısı bize inşallah... Hep böyle severek gitsin okuluna

tubaa1 canım benim ya öyle iyi anlıyorum ki seni biliyorsun bende anneme bel fıtığı olunca bakmışttim ki seninkiyle kıyaslanamaz bile .senin durumun cok ama cok daha zor rabbim kolaylık versin ama sakın kimsenin lafına bakma bak canını dişine takarsin yaranamazsin ,hadi şimdi yarandın diyelim ileride unutulur bunlar ... Biliyorum senin derdin yaranilmak değil yardım etmek ama karsindakiler senin kadar iyi niyetli değillerki ..
Donukpudramin dediği çok doğru .

Hergun gidip bakmak nedir ya bırak kim ne derse desin zaten laf diyecek insan her halükarda der .
Bak ben sana hala içimi acıtan bir örnek vereyim ;aylarca baktım anneme sonra bayram günü geldi ,temizlik yemek herşeyini yaptım banyosunu yetiştirememistim ,onuda temizleyeyim öyle gideyim dedim .tabii saat çok geç oldu babam kal kızım çok yoruldum yemeğinde yoktur -orada ben yapmistim-yarin bayram erkenden gelicen gelenler olur dedi.cocuklar nasıl sevindi nasıl sevindi anlatamam .velhasıl annem müsade etmedi ,herkesin duzeni olsun diye cocuklar büyük bir hayal kırıklığıyla döndüler eve.... Çocuklar üzüldüğü için hiç unutmam ..

Onlarin gözünde Sen iyilik yaparken düzen falan kalmasada olur ... Sakin sen izin verme canım tutun bir yardımcı sende haftasonlari gidersin

Doğru söylüyosun canım.konuşsunlar artık yapacak bişeyim yok.çocuklarım benim herşeyim önceliğim.eşimde bugun söyledi okul açılınca gidemezsin.hafta sonları anca gidersin dedi.çok yorgunum canım ya.

Sizlerden de Allah razı olsun.derdime ortak oldunuz.akıl verdiniz.beynim durdu sağlıklı düşünemiyorum.

Bütün düzenim değişti perişan olduk.çocuklar evini istiyo.keremle ilgilenemiyorum.wc eğitimi yalan oldu.

Canım yardımcı tutmaktan utanıyolar.o zihniyette insanlar.ne diyim.anlamıyolar.bu hafta hergün ordayım gece evdeyim.okul aaçılınca kendi düzenimi dönicem yapıcak bişey yok.

Allah bilsin canım çünkü anlayacak biri değil

Canım benim kıyamam.çocukların kalbi kırılırmı hiç..ağlattın beni mamburcum.zaten dokunsan ağlıyorum

Kesinlikle öyle. Kendi eden bulur .kimse kusura bakmasın. İnsanlar kendini göz göre göre rezil etmeyi çok seviyorlar.
Boşver . Yardımcı tutmaya utanıyorlarsa kp ve teyze baksın. Biri yedirir biri kaldırır. Körler sağırlar birbirini ağırlar.
Burda çok güzel arkadaşlığımız oldu. Sakinliğini koru, az kaldı inşallah.

tubaa1 canim sen ne de yapsan, agzinla kuşta tutsan millete yaranamazsin. Biliyorum illa takiliyor ama takma bosver. Yukarda Allah var her seyi goruyor, senin niyetini biliyor . Bol sabir insallah duzene girecek hersey Allahin izniyle
sen elinden geleni yapiyosun, hatta yanlis anlamazsan yemegi kimin onune koydunuz hasta bakmaya gelenleremi?
eger oyleyse gercekten gerek yok, neden kendinizi harap ediyorsunuz. Hasta ziyareti eeen kisasindan olup bi zahmet gelen bir sey beklemeden gitsin.
ha kendinize birseyler pisirmissiniz o ayri.

Kalabalik olunca yetisirmi hic.
Kelle pacayida agzi bos yere konusacagina getirselermis

3 gunluk dunya yahu. Laf edecegine harekete gec bi yardim et, yardim etmezsen en azindan sus en guzel iyiligi yapmis oluyolar zaten susunca.

Rabbim sabir versin , en kisa zamanda sifasina kavusurlar insallah
Gorumcede ayni evdemi hani onada mi.bakiliyor orda

Canım görümcem kendi evinde eltisi geldi o bakıyo.oda bugun hasteneye yattı.yarın dizinden ameliyat oluyo platin takılcak.

Her gelene yemek koymuyoruz da akrabaların çoğu köyde üzüm zamanı pekmez kaynatıyolar hepside işi gücü bıraktı geldi.bide haberi duyar duymaz geldiler 4 aile düşün dayıları yengeler...kv görümcem kazadan bir gün sonra geldiler.dayıları benimle kv.evinde beklediler.çoçuklarıda geldi.bu yuzden ilk 3 gün hep yemekli oldu.diğer gelenlere çay meyve suyu veriyırum.çok zor.

İnan yemek yapacak dermanımda yok.

Kızlar teyzenin aklı başına geldi sonunda..hani bacısını kimseye bırakmazdı millet ne derdi..bugun açıldı neymiş kendi düzenide varmış sabahtan akşama kadar yanında duramazmış.ben anlatmaya çalıştım anlamadı...hastaya bakması kolaymı?
Kp eşimle konuşmuş teyze bakmıcak gibi tuba zaten bakamaz bakıcı bulucam demiş şükür..kızlar o kadar sabit insanlarki düşünün o kadar yoruluyırum bide laf anlatmaya çalışıyorum.artık bıraktım başlarım teyzesindende tribindende laflarından da hizmetimi yapıp çocuklarımı alıp odaya çekiliyorum.eşimin sülalesini uzun bir müddet görmek istemiyorum.çok yoruldum.gözlerimin önü morardı.
Kv sanırım kerem den rahatsız oluyo.dinlenemiyo.artık gelen azalıyo akşamları gel dedi.okul açılana kadar akşamları gidicem.

Bence misafir azaldı diye bahane ediyolar....işime gelir..kerem böyle devam ederse bi süre gelmw derler belki.teyze diyoki siz yokken daha rahat.dinleniyo uyuyo diyo.
Kendi oğlumu tanıyamaz oldum.çok sinirli oldu.sanırum benim gerginliğim ona da yansıyo.herşeye bağırıyo.zil çalınca misafire kapıyı o açıyo.olaki biz açsak kendini yerlere atıyo milletin bacagına yapışıp çıkın didinnn ben açıcam diyo.millet dışarı çıkıyo tekrar zile basıyo kerem açıyo kapıyı.

Son düzenleme:
tubaa1 canım Allah büyük o görüyor sonuçta sen canını sıkma. Etrafın çenesi olmasa zaten elinden geleni içinden de gelerek en iyi şekilde yaparsın ama o çeneler yok mu yapacağını yaptırmaz ederler. Benim dedemin kolu kırılmıştı. O hafta tatile gidecektik. Amcalarım siz gidin biz De dursun demedikleri için iptal etmiştik. Onlar el gibi birer kutu kurabiyeyle kendi babalarına geçmiş olsuna geldiler. Bir komşumuz Allah razı olsun bir tencere paça çorbası yapmış çok faydası olur, evinde gelen giden dolu sen uğraşma komşum diye. Hastaya zor bakana da zor, aynı şartlarda olanlar yükü paylaşmalı, bakıcıyla desteklenmeli gerekirse ama insanlarsa vicdan kalmayıp el görsün diye yaşadıkları için kimse taşın altına elini sokmuyor ne yazıkki

Yaaa kolay miymis .. Herkesin düzeni var sonuçta. Bir ya da iki gün değil ki.. Allah yardım etsin bakana da zor ,baktırana da.
Çocuk sesi kaldırmıyor olabilir kv kafası.hoş bazen biz bile tahammül edemiyoruz ki Keremin ayarı kaçmıştır yavrumun.
Senin enerjin elbet ona da yansıyor.
Çok sevindim bakıcı olayına sonunda dank etti.
Bakiciyi da çeneleriyle kaçırmasalar bari.

Aynen canım çok zor.akrabalarla aynı semtte oturmakta akıl işi değil.uzak dursan duramıyosun yakın olsa böyle sıkıntı işte..

Ayy canım benim içimi okuyosun.bende aynısını düşünüyorum çenelerine dayanmaz gibi geliyo..eşimin kuzeni dün diyoki gizlice bune abla Allah kolaylık versin sana, bacağı kırılana kadar çenesi kırılaydı susardı bari dedi, düşün..

Öğlenleri evdeyim şükür.bugun hiç kalkmıcam akşama kadar yatıcam.
Kerem ilk günler nispeten iyiydi 2 gündür çok bunaldı.bunalttıda.kv çocukları susturunn diye bağırıyodu.

Gecmis olsun siz de mi yakalandiniz arilara. Biz de annemdeyken defne cicege konan ariyi tutmak istedigi icin soktu ari. Nasi cigerim yandi. Once anlamadim. Sonra kendisi soyledi ari beni yediii diye.. ayy o an neler neler gecti aklimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…