- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.261
Kızlar birde bu ara göktug sürekli pipisiyle oynuyor çamaşırını indiriyor bakıyor falan
Varmı sizde böyle durumlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz mı :)Kızlar birde bu ara göktug sürekli pipisiyle oynuyor çamaşırını indiriyor bakıyor falan
Gerçekten bende cok sey ogrendim sizlerden ne güzelBen sormuştum aslında biz de de aşı izi Yok benim de hep aklıma takılıyor sende tutmamış deyince dikkati mi çekti bi Dr gittiğimiz de bende sorayım tekrar çok geçmiş olsun
kızlar hepiniz iyi ki varsınız burda okadar çok ögrendim hatırladım tek olmadığımı gördüm
Çok çok teşekkür ederim canm insallahÇok şükür sıkıntısız geçmesine sevindim canım.
İnşallah hemencecik toparlar.
Kendinize iyi bakın.
Canım benim Rabbimin emaneti onlar hele ben arka arkayada yapınca anneligin hakkını iyice vereyim istiyorum gerekli özeni gostermezsem vicdanim normal az çocuklu annelere göre daha fazla sızlıyor ... bakma ben sabirliyim falan ama valla çok yıprandım yani bu ürünü olarak bırak psikolojik olarak gelgitlerim çok oluyor tabii kendi içimde eskisi gibi mutlu huzurlu olamıyorum hep bir kaygı huzursuzluk halindeyim .sanırım çocuklar büyüdükçe kaygı artınca oluyor valla bu kış adam gibi psikoloğa gidecemSağol canım ama genel olarak iyi değilim
Beden sağlığım çok şükür iyi ama ruh sağlığım çok kötü
Şu uykkusuz bebek ne zormuş hala aynı göktuğ 3 yaşına girecek ama beni çok üzüyor uyku konusunda
Kendi uyumadığı gibi durunun da uyku düzeni kurmasını engelliyor
Kızı uyutup başka odaya koyuyorum arayıp buluyor çığlık çığlığa bağırıyor uyansın diye
Kendi uykusuz olduğu için rahat ettiğimiz hiçbir zaman yok
Ve çok şımarık oldu ne dersem tersini yapıyor gündüz artık uyumuyor
Valla kafayı yiycem ben sakın ikinciyi yapmayın kızlar
Mambur cennetliksin biliyorsun dimi
Ben pes ettim canım sana bravo üç çocukla
Sakın yanlış anlama başıma geldiği için ve çok zor olduğu için söylüyorum
Kardeşine alıştı gibi ama kendisinin huyları çok değişti deli danalar gibi oldu
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Peki tutmayınca ne olurmuş bizimde iz yok kızımda var mesela
Ayyy bende sok guzel surpriz yaptin canim haydi hayirlisi lisa abla oluyoKizlar test yaptim pozitive, ,Ben sok , tuaf duygular ,karmakarisik,
Amin.Darisi isteyenlere olsun insallahhhh...
saglikli olsun baska bisey istemiyoruz,yarin Dr .gidip tahlil yaptircam ,bakalim Lisa ne yapicak :)Ayyy bende sok guzel surpriz yaptin canim haydi hayirlisi lisa abla oluyo
Kizlar erkeklere gore daha anaç oluyo cok bunalticagini sanmiyorum sevinir abla oluyorum diye..dogana kadar lisa uc bucuk olur..hem siz okula erkende baslicaksiniz lisa okuldayken bebisine bakarsin masallahhhh sizesaglikli olsun baska bisey istemiyoruz,yarin Dr .gidip tahlil yaptircam ,bakalim Lisa ne yapicak :)
AaaaaaKizlar test yaptim pozitive, ,Ben sok , tuaf duygular ,karmakarisik,
Iyi tatiller canimmm iyi eglencelerŞimdiden iyi tatiller , mutlu bayramlar diliyorum..
Biz de bugün tatile gideceğiz bakalım nasıl geçecek. Çok bekledik.umarım biraz dinlenebilirim hihieved
Çok teşekkürlerIyi tatiller canimmm iyi eglenceler
Yaa en cok ben şokKizlar test yaptim pozitive, ,Ben sok , tuaf duygular ,karmakarisik,
Sana da iyi tatiller cnm. Umarim guzel gecer tatilin.Şimdiden iyi tatiller , mutlu bayramlar diliyorum..
Biz de bugün tatile gideceğiz bakalım nasıl geçecek. Çok bekledik.umarım biraz dinlenebilirim hihieved
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşKizlar test yaptim pozitive, ,Ben sok , tuaf duygular ,karmakarisik,