- 21 Nisan 2015
- 2.397
- 4.806
- 41
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıklandı mı canım sonuçlar?
Sınavların, eğitimin neden bu kadar allak bullak edildiğini, onemsenmedigini, hatta mümkünse seviyenin düşürülmeye çalışıldığını dün bir kez daha görmüş olduk..
Umarım ülkemiz ve milletimiz için her şey iyi olur.
Biz de evimize geldik çok şükür iyiyiz. Birkaç günlüğüne yatılı misafirim var. Ondan sonra hastane kontrollerim daha sonra tuvalet eğitimine başlayacağız inşaallah.
tubaa1 havuzu sevecektir eminim canım.
sagolun kizlar anacak vakit buldum ve kendime geldim ve yazabildim.hala soktayim .kizimi iyi motive etmisim uzulmuyor ama ben cok uzuldum
Canım bu sistem yeni tercihlerinizi çok doğru yapmanız lazım.tutan okulun kadro kötüyse olmaz..belkide nitelikli oldu diye kadroyu düzeltirler canım ne diyim..sagolun kizlar anacak vakit buldum ve kendime geldim ve yazabildim.hala soktayim .kizimi iyi motive etmisim uzulmuyor ama ben cok uzuldum
%12 lik dilimdeyiz .nasil olacak bilmiyorum.burada imam hatip vr meslek liseleri haric 4 nitelikli lise var.biz ikincisini istiyorduk olmadi. Kesin 3.su tutar dedik oda pek olmayacak gibi .4.olan lise bize cok yakin hocalari tutarda diyor ama kadro berbat vallaha napicaz ben bilmiyorum.
Şu kucucuk cocuklarin bile umitlerini heveslerini kirdilarya ne diyim.
Niye buyun liseler nitelikli hale getirilemiyor anlayamiyorum ,insan bundan utanir ya pesss!
Bizde temmuz da tatil düşünüyoruz onu atlatalım Ağustos gibi tuvalet tekrar denicem tatil de hiç ugraşamıcam çiş var mı die denize havuza girer mi bilmiyorum ama en büyük zevki su olsun taş atsın hiç bıkmıyorİnşallahh canım sever..tavuk yicemmm,dondomaaaa yicemmm diye sayıyo havuza yok sende yok diyo sıpa.korkutuyo beniya çok fena..babasının arabasını öğrenmiş aynı model arabayı görünce bağırıyo heyyyyyy babanınn araba innn hadiii diye bağrıyo otobus dolmuşa bayılıyo her gün biyere gidiyoruz otobüsle
Tuvalet eğitimi gözüme büyüyo.kabızlığı yeni atlattık.temmuzdan sonraya artık
Ben kışın kullandım alerji yaptı bende grip oldu sanıyorum boyna burnu akıyo çocuğun sonra acaba alerji mi yaptı dedim vermeyi bırakınca akıntı kesildiKizlar propolis kullanan varmi aranizda cocuklara?
Bazi yazilarda ergenlige erken sebep oldugu yaziliyor, bazilari kullananlar cok memnun..
Bir yandan alerji yaparmi diye tedirginim..
Hayırlısı olsun canım üzme kendinisagolun kizlar anacak vakit buldum ve kendime geldim ve yazabildim.hala soktayim .kizimi iyi motive etmisim uzulmuyor ama ben cok uzuldum
%12 lik dilimdeyiz .nasil olacak bilmiyorum.burada imam hatip vr meslek liseleri haric 4 nitelikli lise var.biz ikincisini istiyorduk olmadi. Kesin 3.su tutar dedik oda pek olmayacak gibi .4.olan lise bize cok yakin hocalari tutarda diyor ama kadro berbat vallaha napicaz ben bilmiyorum.
Şu kucucuk cocuklarin bile umitlerini heveslerini kirdilarya ne diyim.
Niye buyun liseler nitelikli hale getirilemiyor anlayamiyorum ,insan bundan utanir ya pesss!
Aaa neden okadar uzun sürdü ki geçmiş olsun kuzuma hafta sonu kreşte etkinlik vardı gittin miSelam sessiz sakin kasım anneleri hepimizi sıcak çarptı herhalde :) valla gün sayıyorum tatil için ama hastalık vs bitmiyor. Öksürük geçmedi hala ilerlemiyor da bitmiyor da anlamadım ki
Bizde temmuz da tatil düşünüyoruz onu atlatalım Ağustos gibi tuvalet tekrar denicem tatil de hiç ugraşamıcam çiş var mı die denize havuza girer mi bilmiyorum ama en büyük zevki su olsun taş atsın hiç bıkmıyor
Aaa neden okadar uzun sürdü ki geçmiş olsun kuzuma hafta sonu kreşte etkinlik vardı gittin mi
Çevremde 4 yaşına kadar çekersin zor geçiyo diyolar.kerem kakayı söylüyo geldi diyo ama bezini çıkarttırmıyo.ağlayarak yapıyo yine bu ara.kabızlıktan çektiğim kadar hiç birşeyden çekmedim
Ohhh canım ne güzel olmuş.tatile çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz .biz hafta sonu full duğundeydik.2 düğün vardı.kerem butun enerjiyi boşalttı bir o yana bir bu yana koştu durdu.Selamlar kizlar
Farkettimki bayagidir girmemisim. Herkes iyidir umarim. Biz tatile gittik geldik. Cok eglendik cok guzel gecti binlerce sukur olsun Rabbime. Bu sefer hic hst vs gormedik. Hersey yolundaydi.
Dun donduk tabi bugun kakilmis moddaydim. Isleri yoluna koyarsam annemde alirim solugu. Biraz da orda tatil mod
Sizler nasilsiniz. Imkan olup da tatil dusuneniz varsa hic durmayin derim. Artik herseyden anliyolar daha zevkli geciyo tum aile icin.. biz 3aile gittik cok eglenceli gecti..
Gecmis olsun cabucak iylessin kuzuSlm Kızlar, tatilcilere iyi tatiller, gelenlere kolay gelsin. Bizde annemlerin bağ evine geldik serin, bahçe mira çok seviyor ama hastalığı tavan yaptı. Gece ateşlendi Dr ye gittik. Yine salgın ne yazık ki boğaz çok fena 3 günlük antibiyotik verdi.
Check-up gibi tam kan tahlili istedi. Bazıları daha çıkmadı arayıp bilgi verecek