2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Pazar gununden beri atesliyiz.. bogazlar temiz ama bagirsak enfeksiyonu olmus dedi.
Hafif ishal ve karin agrisi vardi sadece. Hic tahlil falan yapmadan hersey normalken hemen nasil boyle tani koyuyorlar benim aklim almiyor artik. Ishal dedigimde hani gunde 1 kere bilemedin 2 kere.

Insallah dogru antibiyotigi iciyoruzdur bos yere habire ikişertane iciyoruz genelde hep..
Çok geçmiş olsun gerçekten tahlil yapmadan teşhis koymadı ilginç olmuş ama salgın falan varsa ona istinaden vermiştir belki

Pazar gununden beri atesliyiz.. bogazlar temiz ama bagirsak enfeksiyonu olmus dedi.
Hafif ishal ve karin agrisi vardi sadece. Hic tahlil falan yapmadan hersey normalken hemen nasil boyle tani koyuyorlar benim aklim almiyor artik. Ishal dedigimde hani gunde 1 kere bilemedin 2 kere.

Insallah dogru antibiyotigi iciyoruzdur bos yere habire ikişertane iciyoruz genelde hep..

Geçmiş olsun canım, muhtemelen salgın vardır ona istinaden demiştir ama tahlil yapmadan vermemesi gerekirdi. Sonuçta sadece ateş yapan viral enfeksiyon da olabilir ki ona ateş düşürüden başka bir ilaç etki etmiyor

Merhaba 2015 kasım anneleri nasılsınız ? Tatlıbebeklerimiz büyüdü çok şükür ben ikinci bebeğime hamileyim aralık annesi olacağım nasip olursa sizde durumlar nasıl hamile olan var mı ?

Merhaba 2015 kasım anneleri nasılsınız ? Tatlıbebeklerimiz büyüdü çok şükür ben ikinci bebeğime hamileyim aralık annesi olacağım nasip olursa sizde durumlar nasıl hamile olan var mı ?
Merhabalar hoşgeldiniz.
Ben de ikinci bebeğime hamileyim ocakta dogacak inşaallah.

Selam kızlar.
Biz de bayramı güzel geçirdik pazardan beri de annemlerdeyiz eğlenceli ve güzel geçiyor pazar döneceğiz eve. Gidince bez olayına el atmayı düşünüyorum.

Bizim gece uykularimiz bugünlerde iyi şükür 3. aziyi patlattı. Son bir tane kaldı.

Ama İyice bana düşkün oldu gözden kaybolsam feryat figan ağlıyor. Halbuki babamla arabaya binip nerelere gider beni aramazdi aynı şekilde annem ve ablamla da..

Yarın da düğünümüz var. Bakalım inşaallah rahat geçer :)

Çok geçmiş olsun gerçekten tahlil yapmadan teşhis koymadı ilginç olmuş ama salgın falan varsa ona istinaden vermiştir belki

Var aslinda salgin varda nebileyim iste. Her neyse cok sukur atlattik. Tabi cevrede cogu hasta bu aralar yine..

Geçmiş olsun canım, muhtemelen salgın vardır ona istinaden demiştir ama tahlil yapmadan vermemesi gerekirdi. Sonuçta sadece ateş yapan viral enfeksiyon da olabilir ki ona ateş düşürüden başka bir ilaç etki etmiyor

Hm onu bilmiyodum canim.
Bu yaz neden oyle anlamadim ama hala herkes viruslerle salginlarla ugrasiyor.. haziran ayi bitecek nerdeyse. Pek hatirlamiyorum yaz aylarinin boyle hastalikla gecmesini. Veya vardi ama biz cocuklu olmadigimiz icinmi dikkat etmedik bilmem

Hayirli olsun, Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.
Nickin cok tanidik geliyor, daha once geliyomuydun buraya

M Mavisu27 hamilesin ya ondandir duskunlugu canim. Hissediyordur. Alisir zamanla bence

Bizimkinede bu sabah video gosteriyorum kucuk cocuk minicik kardesini seviyo.
Sevebilirmiyim diye soruyo bana. Telefondan bebegi seviyo cildiricam :) videodaki opunce o da telefonun ekraninfan bebegi opuyo.
Bu ara cok bebek sever oldu . Ne kadar masumlar ya :KK68:

Var aslinda salgin varda nebileyim iste. Her neyse cok sukur atlattik. Tabi cevrede cogu hasta bu aralar yine..

Hm onu bilmiyodum canim.
Bu yaz neden oyle anlamadim ama hala herkes viruslerle salginlarla ugrasiyor.. haziran ayi bitecek nerdeyse. Pek hatirlamiyorum yaz aylarinin boyle hastalikla gecmesini. Veya vardi ama biz cocuklu olmadigimiz icinmi dikkat etmedik bilmem

Hayirli olsun, Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.
Nickin cok tanidik geliyor, daha once geliyomuydun buraya

M Mavisu27 hamilesin ya ondandir duskunlugu canim. Hissediyordur. Alisir zamanla bence

Bizimkinede bu sabah video gosteriyorum kucuk cocuk minicik kardesini seviyo.
Sevebilirmiyim diye soruyo bana. Telefondan bebegi seviyo cildiricam :) videodaki opunce o da telefonun ekraninfan bebegi opuyo.
Bu ara cok bebek sever oldu . Ne kadar masumlar ya :KK68:

Evet kasım annelerini çok uzun takip ettim

Selam canlarrr özledim sizi 5 gün annemde kaldım.her gun bir yeri gezdim Ankara yı fethettim :halay::halay:

Oy kullanmak için geldim eve.netim azdı uğrayamadım kimsecikler yok.sessiz sakin kalmış buralar.nerelerdesiniz?

Iyi aksamlar kizlar :KK200:
Ozledim hanidir gelemedim ne fuzel sayfalar dolmustur dedim ama cok sesiz kalmis insallah herkesler iyidir?
Yaz geldiya bizim duzen falan kalmadi ,iyiyiz cok sukur ...
Yarindan sonra sinav sonuclari belli olacak.bugunden umutludum belki birseyler degisirde şu okullara tekrar duzenlwme gelir diye ama boşunaymis ..

Kızlar bu arada Allah izin verirse 20 temmüz da tatile çıkıcaz.kerem banyoyu hala sevmiyo cıldırıyo.denize gircekmisin hayıuuyyy havuza hayıyyyy diyo.dondurma yiyecekmisin diyorumm evvvetttt diyo.tam fırlama oldu bu ara..
fermante fermante sanırım siz tatile çıkmıştınız.defne girdi mi havuza denize?
Havuzu banyo gibi saniyordur hele bir oynamaya baslasin cikmak bilmez annesi...bizimkide kafaya su dokulunce fena:))

Ozledim hanidir gelemedim ne fuzel sayfalar dolmustur dedim ama cok sesiz kalmis insallah herkesler iyidir?
Yarindan sonra sinav sonuclari belli olacak.bugunden umutludum belki birseyler degisirde şu okullara tekrar duzenlwme gelir diye ama boşunaymis ..
Malesef benimde diyecek bişeyim yok.umidim de yok.

Guzel haberler yaz canım sıralamanızın iyi gelecegini düşünüyorum.hayırlısı neyse o olsun yavrun için en iyisi olsun inşallah.hakwtti çünki

Açıklandı mı canım sonuçlar?
Sınavların, eğitimin neden bu kadar allak bullak edildiğini, onemsenmedigini, hatta mümkünse seviyenin düşürülmeye çalışıldığını dün bir kez daha görmüş olduk..
Umarım ülkemiz ve milletimiz için her şey iyi olur.
Biz de evimize geldik çok şükür iyiyiz. Birkaç günlüğüne yatılı misafirim var. Ondan sonra hastane kontrollerim daha sonra tuvalet eğitimine başlayacağız inşaallah.
tubaa1 tubaa1 havuzu sevecektir eminim canım.

Açıklandı mı canım sonuçlar?
Sınavların, eğitimin neden bu kadar allak bullak edildiğini, onemsenmedigini, hatta mümkünse seviyenin düşürülmeye çalışıldığını dün bir kez daha görmüş olduk..
Umarım ülkemiz ve milletimiz için her şey iyi olur.
Biz de evimize geldik çok şükür iyiyiz. Birkaç günlüğüne yatılı misafirim var. Ondan sonra hastane kontrollerim daha sonra tuvalet eğitimine başlayacağız inşaallah.
tubaa1 tubaa1 havuzu sevecektir eminim canım.
İnşallahh canım sever..tavuk yicemmm,dondomaaaa yicemmm diye sayıyo havuza yok sende yok diyo sıpa.korkutuyo beni:halay:ya çok fena..babasının arabasını öğrenmiş aynı model arabayı görünce bağırıyo heyyyyyy babanınn araba innn hadiii diye bağrıyo otobus dolmuşa bayılıyo her gün biyere gidiyoruz otobüsle:KK49:
Tuvalet eğitimi gözüme büyüyo.kabızlığı yeni atlattık.temmuzdan sonraya artık

Kızlar bu arada Allah izin verirse 20 temmüz da tatile çıkıcaz.kerem banyoyu hala sevmiyo cıldırıyo.denize gircekmisin hayıuuyyy havuza hayıyyyy diyo.dondurma yiyecekmisin diyorumm evvvetttt diyo.tam fırlama oldu bu ara..
fermante fermante sanırım siz tatile çıkmıştınız.defne girdi mi havuza denize?

Sever bencede canim, bir yolunu bulur alistirirsin annelerde careler tukenmezz :)
Ama deniz varsa havuzu bosver derim zaten gitmisken denize girsin.

Tatil benide korkutuyor ama daha zaman bar diyip simdilik dusunmuyorum bakalim.
Biz ozellikle sabah gunes dogarken cikan o buhar icin gidiyoruz. Nereye gideceksiniz bilmem ama karadeniz taraflara gidecekseniz tavsiye ederim cunki karadeniz ve 2 denizde daha varmis sadece o buhar.

Her giden memnun . Gecen sene hep uyandirip gittik , denize yakin yasayanlar cidden o konuda sansli

Kizlar propolis kullanan varmi aranizda cocuklara?
Bazi yazilarda ergenlige erken sebep oldugu yaziliyor, bazilari kullananlar cok memnun..
Bir yandan alerji yaparmi diye tedirginim..

Sever bencede canim, bir yolunu bulur alistirirsin annelerde careler tukenmezz :)
Ama deniz varsa havuzu bosver derim zaten gitmisken denize girsin.

Tatil benide korkutuyor ama daha zaman bar diyip simdilik dusunmuyorum bakalim.
Biz ozellikle sabah gunes dogarken cikan o buhar icin gidiyoruz. Nereye gideceksiniz bilmem ama karadeniz taraflara gidecekseniz tavsiye ederim cunki karadeniz ve 2 denizde daha varmis sadece o buhar.

Her giden memnun . Gecen sene hep uyandirip gittik , denize yakin yasayanlar cidden o konuda sansli
Alanya ya gidicez canım.karadenizi de cok istıyorum gitmeyi bakalım nasip.

X