Hmm :/
Psikolojik bi destek mi alsaniz acaba, bir yardimi dokunurmu bilemedim ama .
Bazilsri malesef oyle iste alismasi baya uzun suruyor.
Zorlaniyorsundur eminim Allah kolaylik versin. Insallah artik daha sakinlesip kardesini sevmeye baslar.
Seviyodur o ama iste kiskanclik agir basiyor simdi ona
Pedagogun söylediği şeylerin çoğunu biliyoruz canım ama mesele uygulamakta malesef
O anı yaşarken onların hiçbiri kalmıyor akılda
Aynen çok seviyor ama istemiyor da
Canım havalarda ısındı annenin yada kv yanına gitsen biraz kalabalık ta ilgisi dağılır sen de biraz rahat edersin hem gerçi şartlarını bilmeden yorum yapıyorum ama inşaallah keyifli günler çabuk gelir
Zaten kayınvaldeler burda canım göndermedim ramazan diye
Eşim oruç tutuyor birde bu telaşenin arasında sahur iftar düşünemem diye
İnşallah sağolasın
wakewake inş bir an önce atlatıtsınız canım. Kıskanmasına sebep olanlar var mı, direk içgüdüsel mi öyle?
Tek sorun beni paylaşamamak canım başka derdi yok
Su içecek mesela onu bile başkasının elinden içmiyor inadından
Teşekkür ederim canım şükür iyiyiz.
Sen de iyi ol lütfen.
Şimdi çocukların için yapabileceğin en iyi şey kendine iyi bakman. Stres ve uzuntu de canin, sağlığın baş düşmanı. Bu yüzden sakin kalmalisin. Böyle kabullen olabildiğince zararsız atlatmaya bak sadece ve elbette geçecek diye dusun.
Ablamın oğlu 12 yaşında ve hala 6 yasindaki kardeşi için "Bunu niye
doğurdun anne " diyor... Yani her yaşta ve her zaman kardeş kıskançlığı oluyor kendini kötü hissetme.
Bir de Goktug'un ilgisini çekecek şeyler yapsaniz ya da sık sık dışarıya çıksa yaz da geldi. Ya da bebeğin bakımına onu da dahil etsen kardeşini oyuncak bebek gibi görse banyo, alt değiştirme, giydirme vs. Biraz isinmaz mi acaba?
Zaten her gün dışarıda canım ben duruyu bırakıp mutlaka onunla parka çıkıyorum hem kendim hem onun için
Zaman ayırmakta sıkıntı yok kayınvalde buradayden
Ve o bakım işlerinin çoğunu birlikte yapıyoruz ama onlar falan etkili olmuyor
wakewake Allah yardımcın olsun canım benim. Zor bir süreç ama geçecek inşallah biz neler atlatmadık ki . sen sakın kalıp bebeği koruma gudunu Göktuğ'ün yanında gösterme lütfen.
Kv'ler gitti mi ?
**
Wc egitiminde olanlar nasıl gidiyor.ben anca ağustosta başlayacağım .. Kurs o zaman bitecek. İlk hafta ben olmak istiyorum yaninda
Burdalar canım gitmediler
Evet dediğin gibi onu korumaya çalıştıkça daha çok hırslanıyor saldırıyor
Evet neler atlatmadık hala uykusuz gecelere devam
Ama bugün durunun kontrolü vardı doktor artık gece uyursa emzirmek için sakın uyandırma dedi uyku düzenini oluşturur artık eğer onu bir bozarsan 6 yaşına kadar düzene girmez dedi
Oysa ki göktugun doktoru uyandır diyordu hep aç kalmasın diye
Hayır o ilk ay için geçerli kan şekeri falan düşmez artık dedi bu doktor
Tuvalet eğitimini bende Temmuz ağustosa bıraktım ama şimdiden bi lazımlık alıp koydum klozetin yanına
Bu senin diyorum sende buraya yapacaksın istediğin zaman dedim
Benimle girdikçe de söylüyorum belki ister alışır diye ama şu an bende hazır değilim psikolojik olarak
Allah kolaylık versin bunda bari sıkıntı yaşamayalım