2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım benim Allah kolaylık versin
Uykusuzluk çok zor bizim de bu aralar fena..
Hayırlısıyla hepsi düzelir inşaallah.
Ogretmeninizin de mekanı cennet olsun inşallah. Allah ailesine sabır versin sıralı ölüm versin rabbim
Amin Canim tesekkur ederim ..
Benim uykudan yana hic umidim yok.buyuk kizimda boyleydi hala beni bin defa uyandirir hic birsey olmasa durmadan sayiklar:bicak:7sinde neyse 70indede oyleler galiba

M Mavisu27 canim guzel haberlerle gel, insallah kistmist yoktur artik

DonukPudra DonukPudra buyuklerle ugrasmak ayri bir zorluk diimi.
Meslek neydi canim senin kacirmisim orayi

M mambur Mekani cennet olsun insallah . Zordur . Rabbin gecinden versin.

Geziye gidince iyice sapitir insan ya tum gun yok. Bazilari 1 2 gece kaliyorlar birde aman aman dusuncesi bile yorucu yani :)
Sagolasin canim gece kalmaya hic yollamadim.universiteden once aslla kaldiramam. Ama gunduz gezmeai bile yetiyor.inanin yuregi sıkısiyor onlar sagsaglim gelene kadar ..

tubaa1 tubaa1 ya canim varya yilsonu gezisi yemegi forografi derken vallaha ocagimiza incir agaci diktiler ya parasi ayri dert gitmesi aayri dert..siz naptiniz sadece piknikmi?
4.sinif veda ywmegi diyorlar ,kisi basi nasil pahali .simdi ben tek gotursem digerlerine tazik .diyorumki velilere pahali yok ucuz yerlerin eti kokarmis ,kelle eti yiyemzlermis.bide bunu toplulukta soyluyorlar rencide ediyorlar . Kizlar iste bide buyuyunce veli derdide ayri oluyor:işsiz:

tubaa1 tubaa1 ya canim varya yilsonu gezisi yemegi forografi derken vallaha ocagimiza incir agaci diktiler ya parasi ayri dert gitmesi aayri dert..siz naptiniz sadece piknikmi?
4.sinif veda ywmegi diyorlar ,kisi basi nasil pahali .simdi ben tek gotursem digerlerine tazik .diyorumki velilere pahali yok ucuz yerlerin eti kokarmis ,kelle eti yiyemzlermis.bide bunu toplulukta soyluyorlar rencide ediyorlar . Kizlar iste bide buyuyunce veli derdide ayri oluyor:işsiz:
Canımmmm Allah kolaylık versin.bu devirde çocuk okutması zor masraflı.bizim sadece piknik oldu.8.sınıflar etkinlik yapıyolarmış yılsonu partisi geziler.şimdilik rahatız bakalım.
Veli derdi dedinde ne aklıma geldi.kızım 2.sınıftayken annrler gününe öğrtm.çiçek alalım dedim.sınıf annesiydim. 3 lira toplamıştım.velinin biri bana sordunmu da çiçek almaya kalkıyosun vermem dedi :kızgın:iyi dedidim verme bidaha da konuşmadım kadınla :halay:öğretmenlere sabır diliyorum işleri çok zor

Canımmmm Allah kolaylık versin.bu devirde çocuk okutması zor masraflı.bizim sadece piknik oldu.8.sınıflar etkinlik yapıyolarmış yılsonu partisi geziler.şimdilik rahatız bakalım.
Veli derdi dedinde ne aklıma geldi.kızım 2.sınıftayken annrler gününe öğrtm.çiçek alalım dedim.sınıf annesiydim. 3 lira toplamıştım.velinin biri bana sordunmu da çiçek almaya kalkıyosun vermem dedi :kızgın:iyi dedidim verme bidaha da konuşmadım kadınla :halay:öğretmenlere sabır diliyorum işleri çok zor
Her yerde cikiyor bu tipler :sinirli:

X