- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.461
Ayni canim. Degisiklik yok. 3gundur sabah aksam okuyorum. Suya yasin okuyup icirdim. Hayirlisi Allahtan bekliyorum.Çok şükür canım .. Allah göstermesin ,beterinden korusun.
Kolay gelsin bu arada . benim de başlamam gerek ama kolum kalkmıyor resmen..
fermante nasıl oldu Defne'nin konuşması
Nasil aldin ya. Ben napsam alamiyorum.Kızlar tam 4 kilo almışım yaa..çok moralim bozuldu.rejim yapıcam.bide iştahım açıldı ki sürekli yemek yiyorum
Kizlar nasi yapiyosunuz o kürü tarif atin bakim. Esim icin hazirlayim.İyi şükür teyzesi
Yaramazlıklara başladı bile :))
tubaa1 kıştan çıktık hepimizin sorunu bu malesef. Artık park bahçe kosturur verirsin canım merak etme
Sevimli ben de birkac sene önce içmiştim maydanoz. Böbreklerim için. Guzel Ödem de atıyor evet
Kaymaz taban pamuklu yuzey kesme halilardqn alcnm. Yeni model renkler cikmis hatta. Dijital baski renkler guzelAh benimde bu ara istah tavann..
Yani simdi yalan yok soyle bandira bandira yemenin tadi baska ya iste ben bunu yazin cok fazla yapiyorum ve haliyle kac dilim ekmek yedigim belirsizzz
Ama 3 4 gundur squata basladim aklima geldikce onu bari yapayim diyorum hic yokun yaninda iyidir..
M Mavisu27 yerim o yaramazi. Bol yaramazlik yapsin annesi oh yeterki iyi olsun.
Kolay gelsin temizlik icin.
Ben basladimmu o gun bitirmem gerek ya her gune bir ida ayirinca hevesim kaciyor ertesi gun asla totomu kaldiramiyorum
Koridorda halilarimi degistirmeyi dusunuyorum kizlar varmi oneriniz hafif olsun ve ozellikle kil tuy toplamasin su ankiler supurgeyle gecsem bile cikmiyor cok yoruyor beni.
Turkiyeye gitmeyi dusunuyorm nasipse varsa oneriniz bileyim alayim
Alıyorum canım ya.iyide yiyorum.yazmayım şimdi yuh dersin..Nasil aldin ya. Ben napsam alamiyorum.
Çok şükür canım .. Allah göstermesin ,beterinden korusun.
Kolay gelsin bu arada . benim de başlamam gerek ama kolum kalkmıyor resmen..
fermante nasıl oldu Defne'nin konuşması
Kolay gelsin canım.temizlik yapıcam diye oğluşumu hasta etme sakın
Ah benimde bu ara istah tavann..
Yani simdi yalan yok soyle bandira bandira yemenin tadi baska ya iste ben bunu yazin cok fazla yapiyorum ve haliyle kac dilim ekmek yedigim belirsizzz
Ama 3 4 gundur squata basladim aklima geldikce onu bari yapayim diyorum hic yokun yaninda iyidir..
M Mavisu27 yerim o yaramazi. Bol yaramazlik yapsin annesi oh yeterki iyi olsun.
Kolay gelsin temizlik icin.
Ben basladimmu o gun bitirmem gerek ya her gune bir ida ayirinca hevesim kaciyor ertesi gun asla totomu kaldiramiyorum
Koridorda halilarimi degistirmeyi dusunuyorum kizlar varmi oneriniz hafif olsun ve ozellikle kil tuy toplamasin su ankiler supurgeyle gecsem bile cikmiyor cok yoruyor beni.
Turkiyeye gitmeyi dusunuyorm nasipse varsa oneriniz bileyim alayim
Teşekkürler kızlar.Selam cnm. Kolay gelsin. Bitirene kadar yeniden kirlenir kisir dongu de hic bitmez..
Gecmis olsun gozunaydin.
MaşAllah size. Okula alışmakta zorlanmayacaksınız demektirKizlar soylemeyi unuttum aklima geldi yazayim. Okul deneyimi yasadik biraz. Gideniniz var mi?
Ozel bi okulun atolyesi vardi boyama ve okuma gunu yaptilar. Ilk gittigimizde epey cekingendi siniftan iceri gitmek istemedi 2.gidisimizde daha bi acikti. Ogretmeni hatirladi bildi. Boyamalarini yapti. Arkadasina boya verdi. Ikincide kelebek yaptilar kelebek uzerinw pul yapistirmaca yani.. cok hizli bitirip ikinci kelebege bile gecti tamamladi. Yani anliycaginiz simdi okul gorse burasi benim okulum degil benimki uzkata biraz felan diyor. Tabi ben de bi sevinc bi cosku sormayin..
Maşallah Defne'yeKizlar soylemeyi unuttum aklima geldi yazayim. Okul deneyimi yasadik biraz. Gideniniz var mi?
Ozel bi okulun atolyesi vardi boyama ve okuma gunu yaptilar. Ilk gittigimizde epey cekingendi siniftan iceri gitmek istemedi 2.gidisimizde daha bi acikti. Ogretmeni hatirladi bildi. Boyamalarini yapti. Arkadasina boya verdi. Ikincide kelebek yaptilar kelebek uzerinw pul yapistirmaca yani.. cok hizli bitirip ikinci kelebege bile gecti tamamladi. Yani anliycaginiz simdi okul gorse burasi benim okulum degil benimki uzkata biraz felan diyor. Tabi ben de bi sevinc bi cosku sormayin..
Kaymaz taban pamuklu yuzey kesme halilardqn alcnm. Yeni model renkler cikmis hatta. Dijital baski renkler guzel
https://www.seralhali.com.tr/tuylu-ipek-gri-kaymaz-yolluk-100-cm
Kizlar soylemeyi unuttum aklima geldi yazayim. Okul deneyimi yasadik biraz. Gideniniz var mi?
Canım Yasin okuyup niye içirdin kaçırdım herhaldeAyni canim. Degisiklik yok. 3gundur sabah aksam okuyorum. Suya yasin okuyup icirdim. Hayirlisi Allahtan bekliyorum.
Masaallah Kerem paşayaTeyzeleri maşallah deyimde oğluma sanki sihirli bir değnek değdi.çok uysal akıllı ağlamaları tutturmaları geçti gitti.uykularımızda düzene girdi.gece hiçç uyanmıyo artık.rabbime şükür dualarımı kabull etti.çok mutluyum.şu son 3 ay gerçekten çok yıprattı beni.inşallah yeni huy çıkarmazda hep böyle devam eder.
İnşallah canımmmMasaallah Kerem paşaya
Şeytan kulağına kurşun :))
Demek ki her zaman umut var
İnşaallah hep böyle devam eder canım
Teyzeleri maşallah deyimde oğluma sanki sihirli bir değnek değdi.çok uysal akıllı ağlamaları tutturmaları geçti gitti.uykularımızda düzene girdi.gece hiçç uyanmıyo artık.rabbime şükür dualarımı kabull etti.çok mutluyum.şu son 3 ay gerçekten çok yıprattı beni.inşallah yeni huy çıkarmazda hep böyle devam eder.
Sabır canım.bak bir anda düzeliyo ben bile şok oldum.bam başka çocuk oldu.sıra sizde inşallah en kısa zamanda sende yazarsın değişti diye.benim kerem düzeldiyse her çocuk düzelir.öyle ağladı ağladı baktı anne her dediğini yapmadı pes etti.sonunda
+
Nasılsınız canlar ,
Tuba seninki düzeldi ,benim Kerem başladı . özellikle 2 haftadır çok hırçın. Saçma saçma inatlari ve bağırarak ağlamaları bana artık geliyorlar .
Bir de hızını alamayıp balkona çıkıp ağlıyor . ya sabır