2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok şükür canım .. Allah göstermesin ,beterinden korusun.
Kolay gelsin bu arada . benim de başlamam gerek ama kolum kalkmıyor resmen..

fermante nasıl oldu Defne'nin konuşması
Ayni canim. Degisiklik yok. 3gundur sabah aksam okuyorum. Suya yasin okuyup icirdim. Hayirlisi Allahtan bekliyorum.

Kizlar nasi yapiyosunuz o kürü tarif atin bakim. Esim icin hazirlayim.

Kaymaz taban pamuklu yuzey kesme halilardqn alcnm. Yeni model renkler cikmis hatta. Dijital baski renkler guzel

https://www.seralhali.com.tr/tuylu-ipek-gri-kaymaz-yolluk-100-cm

Nasil aldin ya. Ben napsam alamiyorum.
Alıyorum canım ya.iyide yiyorum.yazmayım şimdi yuh dersin..
Saat başı acıkıyorum.kışın böyle değildi..bi çay aldım bugun tok tutuyomuş.yarın başlıcam bakalım..hamileyken bilw böyle iştah yoktu.tam 68 çıktım bugün kışın 62 kiloydum

Çok şükür canım .. Allah göstermesin ,beterinden korusun.
Kolay gelsin bu arada . benim de başlamam gerek ama kolum kalkmıyor resmen..

fermante nasıl oldu Defne'nin konuşması

Kolay gelsin canım.temizlik yapıcam diye oğluşumu hasta etme sakın

Selam cnm. Kolay gelsin. Bitirene kadar yeniden kirlenir kisir dongu de hic bitmez..
Gecmis olsun gozunaydin.
Teşekkürler kızlar.
Sadece Mehmet uyuduğunda yaptığım için yavaş gidiyor
Mutfakta bugün 4 . gün yarına anca biter
Hava iyice ısınmadan yapmam lazımdi dolapların içi fena olmuş
Atilacaklar, tuzlanacaklar vs

Fermante ben ince bir tutam maydanoz sapını bir bardak suda az bir şey kaynatiyordum içine birkaç damla limon sıkıp içiyordum canım.

Kizlar soylemeyi unuttum aklima geldi yazayim. Okul deneyimi yasadik biraz. Gideniniz var mi?
Ozel bi okulun atolyesi vardi boyama ve okuma gunu yaptilar. Ilk gittigimizde epey cekingendi siniftan iceri gitmek istemedi 2.gidisimizde daha bi acikti. Ogretmeni hatirladi bildi. Boyamalarini yapti. Arkadasina boya verdi. Ikincide kelebek yaptilar kelebek uzerinw pul yapistirmaca yani.. cok hizli bitirip ikinci kelebege bile gecti tamamladi. Yani anliycaginiz simdi okul gorse burasi benim okulum degil benimki uzkata biraz felan diyor. Tabi ben de bi sevinc bi cosku sormayin..

MaşAllah size. Okula alışmakta zorlanmayacaksınız demektir
Rabbim kuzularımızı, işinin hakkını verip eğitimi severek yapan iyi öğretmenlerle karşılaştırsın.

Maşallah Defne'ye
Becerikli, uyumlu kuzum
Aslında seneye ben de istiyorum ama 2-3 saat şeklinde.pyle bir yer de bulabilir miyiz bilmiyorum
Ama eminim Okul çok şey katacak onlara

Kaymaz taban pamuklu yuzey kesme halilardqn alcnm. Yeni model renkler cikmis hatta. Dijital baski renkler guzel

https://www.seralhali.com.tr/tuylu-ipek-gri-kaymaz-yolluk-100-cm

Aklimda bunlar vardi evet sanirim boyle alirim.
Yeterki saclar yapismasin cidden su anki halilarima bir yapistimmi temizlemesi asiri yorucu

Ne guzel canim gotur oyle arada alisir.
Bende gecen gun isim vardi orda staj yaptigim ana okuluna goturdum 5,10dkligina .. cocuklar uyuyordu ama uyumayan cocuklardan biriyle boyle hemen oynama moduna girdi. Ah insallah zorlanmazlar ama tabi yanlarinda biz yokken ne yaparlar bilemiyorum.

Maydanoz kurunu bende sevimlinin dedigi gibi yapiyodum blenderden geciriyodum.
Ama 1 hafta sonrasinda asiri asiri yumurtalik agrim oldu birakmistim. Temizliyormus cunki bana fazla geldi herhalde.

Teyzeleri maşallah deyimde oğluma sanki sihirli bir değnek değdi.çok uysal akıllı ağlamaları tutturmaları geçti gitti.uykularımızda düzene girdi.gece hiçç uyanmıyo artık.rabbime şükür dualarımı kabull etti.çok mutluyum. şu son 3 ay gerçekten çok yıprattı beni.inşallah yeni huy çıkarmazda hep böyle devam eder.

Masaallah Kerem paşaya
Şeytan kulağına kurşun :))
Demek ki her zaman umut var
İnşaallah hep böyle devam eder canım

Selam kizlar.
Ishal icin oneriniz varmi.
6 gundur bir geciyor gibi bir yeniden basliyor .
Bugun cocuklar icin olan toz aldim bakalim gecmezse hala yarin dr cikarsammi diyorum.
Muz, kurabiye, patates vs ise yaramadi

Aman aman masaAllah canim.
Donemsel zaten o illa duzeliyor huylari.

Sabır canım.bak bir anda düzeliyo ben bile şok oldum.bam başka çocuk oldu.sıra sizde inşallah en kısa zamanda sende yazarsın değişti diye.benim kerem düzeldiyse her çocuk düzelir.öyle ağladı ağladı baktı anne her dediğini yapmadı pes etti.sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…