- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- Konu Sahibi adanamerkez
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahEwe
Saat 3 te gidicem bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahEwe
Saat 3 te gidicem bugun
Sağol canım seninde hayırlı olsun
Ağlama ağlama dur bakalım bunlar güzel günlerimiz
İlk randevumuz canım sanırım sadece keseyi görebiliriz şimdilik
Merhaba arkadaşlar nasipse ben de Kasım annesi olacağım inşallah.tam umutlarım tükenirken tüp bebek hesapları yaparken bir mucize kondu göbişime inanılmaz mutluyum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız mucizelerimizi
Canım eğer dedüğün gibiyse Kalp atışınıda duyanlar var 6 haftalıkken. Ben 5-6 haftalık diye gittim 4 hafta dedi. Hala inanmıyorum yalnız. 1 haftadan fazla oldu evdeki teste çıkalı. Ben 5 haftalık olduğuna eminim
Canım eğer dedüğün gibiyse Kalp atışınıda duyanlar var 6 haftalıkken. Ben 5-6 haftalık diye gittim 4 hafta dedi. Hala inanmıyorum yalnız. 1 haftadan fazla oldu evdeki teste çıkalı. Ben 5 haftalık olduğuna eminim
doktor kese boyuna göre söylüyor sanırım :SYaw bu hafta konusunda onemli olan SAT degil mi arkadaslar?
Yaw bu hafta konusunda onemli olan SAT degil mi arkadaslar?
doktor kese boyuna göre söylüyor sanırım :S
İlk bebekteyken yoktu boyle bisey sat onemliydi satla gelisimi paralel gidiyorsa sorun yoktu. Bu doktorlarda yeni yeni icat cikarmasinlar simdi
Valla Doktor istediğini desin arkadaş hahahah ben 5 haftalığım tamam Anneyim ben hissederim!
valla benim ilk ve hiç bir şey anlamıyorum sat :3o ocak bana 6 martta 4+3 dedi hemen büyüsün istiyorum ya ondan aslında sağlıklıysa 4 müş 5 miş ne farkeder :)İlk bebekteyken yoktu boyle bisey sat onemliydi satla gelisimi paralel gidiyorsa sorun yoktu. Bu doktorlarda yeni yeni icat cikarmasinlar simdi
Ahaha yaptigim gunu ben biliyom arkadas o gun tuttu iste bir sefer oldu nokta atisi inandiramaz beni
Valla Doktor istediğini desin arkadaş hahahah ben 5 haftalığım tamam Anneyim ben hissederim!
5 hafta dese 14 şubat aşk cocuğu olucaktı doktor 17-18 şubat diyo o günleride hatırlamıyorum
5 hafta dese 14 şubat aşk cocuğu olucaktı doktor 17-18 şubat diyo o günleride hatırlamıyorum
selam bayanlar. Ben de cumartesi günü kan tahlili yaptırarak öğrendim gebe olduğumu :) sat'im 31 Ocak :) haftaya doktor kontrolüne gideceğiz..
hahaha biz zaten 11 Şubat bir de 13 Şubatta yaptık. Hadi sperm gidesiye 14 olsa. Tamam tutturduk biyerden
hahaha biz zaten 11 Şubat bir de 13 Şubatta yaptık. Hadi sperm gidesiye 14 olsa. Tamam tutturduk biyerden
selam bayanlar. Ben de cumartesi günü kan tahlili yaptırarak öğrendim gebe olduğumu :) sat'im 31 Ocak :) haftaya doktor kontrolüne gideceğiz..
zaten kendi doktorum şehir dışındaydı bu il sürecimde başkasına gitmek zorunda kaldım kendi doktoruma bir daha sorucam iyi bakın aşk çocuğu bu dicemHatirlamiyorum hakim bey deseydin
Hayirli olsun canin Allah tamamina erdirsin
Ahaha yolculuk uzun tebi mesagatli anca o gun varmistir
İyi olur tabi gitmişkenCanım eğer dedüğün gibiyse Kalp atışınıda duyanlar var 6 haftalıkken. Ben 5-6 haftalık diye gittim 4 hafta dedi. Hala inanmıyorum yalnız. 1 haftadan fazla oldu evdeki teste çıkalı. Ben 5 haftalık olduğuna eminim
Sat 4subat benimİnsallah canim. Hosgeldin aramiza.
Seninle gunlerimiz ayni sayilir bende carsamba gunune randevu aldim. Doktordan gelince hemen yorumlarini yaz canim
Kızlar bebeğimin kalp atışını duydum. Vay be gerçekten karnımda biri var:)