2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sağol canım seninde hayırlı olsun:anneadayı:
Ağlama ağlama dur bakalım bunlar güzel günlerimiz:cry:

İlk randevumuz canım sanırım sadece keseyi görebiliriz şimdilik:KK51:

Canım eğer dedüğün gibiyse Kalp atışınıda duyanlar var 6 haftalıkken. Ben 5-6 haftalık diye gittim 4 hafta dedi. Hala inanmıyorum yalnız. 1 haftadan fazla oldu evdeki teste çıkalı. Ben 5 haftalık olduğuna eminim :anneadayı:

Merhaba arkadaşlar nasipse ben de Kasım annesi olacağım inşallah.tam umutlarım tükenirken tüp bebek hesapları yaparken bir mucize kondu göbişime inanılmaz mutluyum :KK68: inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız mucizelerimizi

İnsallah canim. Hosgeldin aramiza.

Seninle gunlerimiz ayni sayilir bende carsamba gunune randevu aldim. Doktordan gelince hemen yorumlarini yaz canim:21:

Canım eğer dedüğün gibiyse Kalp atışınıda duyanlar var 6 haftalıkken. Ben 5-6 haftalık diye gittim 4 hafta dedi. Hala inanmıyorum yalnız. 1 haftadan fazla oldu evdeki teste çıkalı. Ben 5 haftalık olduğuna eminim :anneadayı:

canım bana da öyle dedi 4+3 dedi adetin 3 gün gecikmiş henüz yani dedi ben doktora gitmeden 1 gün önce beta yaptırdım yani doktorun dediğine göre 2 gün geçikmişken beta hcg 2100 cıktı banada sacma geldi milletin 300-400 cıkıyor :S 1-2 günlük gecikmede

hadi inşallah :)

İlk bebekteyken yoktu boyle bisey sat onemliydi satla gelisimi paralel gidiyorsa sorun yoktu. Bu doktorlarda yeni yeni icat cikarmasinlar simdi:KK70::KK70:
valla benim ilk ve hiç bir şey anlamıyorum sat :3o ocak bana 6 martta 4+3 dedi :KK61:hemen büyüsün istiyorum ya ondan aslında sağlıklıysa 4 müş 5 miş ne farkeder :)

selam bayanlar. Ben de cumartesi günü kan tahlili yaptırarak öğrendim gebe olduğumu :) sat'im 31 Ocak :) haftaya doktor kontrolüne gideceğiz..

5 hafta dese 14 şubat aşk cocuğu olucaktı doktor 17-18 şubat diyo o günleride hatırlamıyorum :KK70:

Hatirlamiyorum hakim bey deseydin:KK48:

selam bayanlar. Ben de cumartesi günü kan tahlili yaptırarak öğrendim gebe olduğumu :) sat'im 31 Ocak :) haftaya doktor kontrolüne gideceğiz..

Hayirli olsun canin Allah tamamina erdirsin

hahaha biz zaten 11 Şubat bir de 13 Şubatta yaptık. Hadi sperm gidesiye 14 olsa. Tamam tutturduk biyerden:KK70:

Ahaha yolculuk uzun tebi mesagatli anca o gun varmistir:KK70:

:KK48:
İyi olur tabi gitmişken
İkisi bi arada

İnsallah canim. Hosgeldin aramiza.

Seninle gunlerimiz ayni sayilir bende carsamba gunune randevu aldim. Doktordan gelince hemen yorumlarini yaz canim:21:
Sat 4subat benim
Günlerimiz yakın evet canım gelince yazarım tabiiki detayları:)

X