- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
Kızlar Günaydın. Benim kasiklarim çok agriyo. Normal mi sizcee
Benimde ağrıyor cnm başlarda normalmiş sanırm. Adet olacakmışım gibi bie ağrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Günaydın. Benim kasiklarim çok agriyo. Normal mi sizcee
Canim bugun duyarsak burda yazarim ayrica 2 gundur atesim yuksek 39 derece acaba bebegime bisey olur mu (((Insallah canim ya bendemi erken gitsem acaba. Zor sabrediyrm :) insallah guzel seyler soyler doktorumuz ve duyariz insala. Kalp atusini
Günaydınlar
Bugün yine kan testi yaptıracağım dua edin değerim düzenli artıyor olsun...
ben kullaniyorum cnmKimse yokmu arkadaşlar folbiol 5 mg kullanan var mi? varsa bir sorum olacak
Gunaydin cnm benim de çok AĞRIDI.dun itibari ile hafifledi hatta bitti.özellikle ayakta kalinca artiyordu agri.kanama olmadiktan sonra normal diyorlar.G post: 39838661 .!.:Kızlar Günaydın. Benim kasiklarim çok agriyo. Normal mi sizcee
yaptın mı testi 1 saat 10 dk oldu bak ben sayıyorum ..Günaydınlar
Bugün yine kan testi yaptıracağım dua edin değerim düzenli artıyor olsun...
Aynen cnm benim hala sağ kasığım ağrıyor yorulunca daha da çokGunaydin cnm benim de çok AĞRIDI.dun itibari ile hafifledi hatta bitti.özellikle ayakta kalinca artiyordu agri.kanama olmadiktan sonra normal diyorlar.
Cevabın için saol cnm aynen dediğin gibi gecede ağrıdı sabah da öyle olunca biraz tedirgin oldum
İ
Aynen cnm benim hala sağ kasığım ağrıyor yorulunca daha da çok
benimde ağrıyo sol taraftan kasıkla bel arası hatta popom diyebilirim.şu an işteyim oturuyorum uzanamıyorum ondan sanırım birde azıcık yürüsem artıyor ilk 12 hafta dikakt etmemiz lazım sanrıım ama nasıl olacak ..Gece 4 te uyandım kasık ağrısıyla eşimi bile uyandırdım adet sancısı gibiydi
gebelik psikolojisiyle olduğunu düşünerek telkin ettim gece kendimi ama öğrenmemiz gerek bunu
normalmi dr hiç bahsetmedi bunlardan bana
cnım byaa gec yazıorum ksuura bkma ama kan testı ile öğrendım suanda da 6+6 gunluk gebeyım.asırı mıde bulantılrım basladı .sen ne alemdesn :::))Sağlıkla al kucağına inşallah canım. Benim sat 23 ocak. Sen kanda mı öğrendin gebeliğini yoksa evde mi yaptın test ?
benimde ağrıyo sol taraftan kasıkla bel arası hatta popom diyebilirim.şu an işteyim oturuyorum uzanamıyorum ondan sanırım birde azıcık yürüsem artıyor ilk 12 hafta dikakt etmemiz lazım sanrıım ama nasıl olacak ..
Benim daha 1 haftam var canım öğrenmeyecnım byaa gec yazıorum ksuura bkma ama kan testı ile öğrendım suanda da 6+6 gunluk gebeyım.asırı mıde bulantılrım basladı .sen ne alemdesn :::))
hdı hayrlsı hakknda norml yollamı asılama flnmı?? ben asılama ıle gebe kaldımBenim daha 1 haftam var canım öğrenmeye
Kan verdim sonucu yarın alacağım. Öyle bir ilçedeyim ki devlet hastanesine jinekolog belirli günlerde geliyor. Aile hekimine gittim artık.Günaydın canım hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah. Bekliyoruz seni
Kan verdim sonucu yarın alacağım. Öyle bir ilçedeyim ki devlet hastanesine jinekolog belirli günlerde geliyor. Aile hekimine gittim artık.