2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
G post: 39838661 .!.:
Kızlar Günaydın. Benim kasiklarim çok agriyo. Normal mi sizcee
Gunaydin cnm benim de çok AĞRIDI.dun itibari ile hafifledi hatta bitti.özellikle ayakta kalinca artiyordu agri.kanama olmadiktan sonra normal diyorlar.

OTE="Akasya, post: 39838861, member: 219672"]Günaydınlar:KK68:
Bugün yine kan testi yaptıracağım dua degerim düzenli artıyor olsun...[/QUOTE]
Brn De cuma yapmistim ikiye katlamisti ama dayanamadim dun yine yaptirdim yine ikiye katladi .carsamba 276 cuma 553 pazar 1205 .persembe olsa da keseyi gorsem diye sabirsizlaniyorum

Benimde ağrıyor cnm başlarda normalmiş sanırm. Adet olacakmışım gibi bie ağrı

Cevabın için saol cnm aynen dediğin gibi gecede ağrıdı sabah da öyle olunca biraz tedirgin oldum

İ
Aynen cnm benim hala sağ kasığım ağrıyor yorulunca daha da çok

Gece 4 te uyandım kasık ağrısıyla eşimi bile uyandırdım adet sancısı gibiydi
gebelik psikolojisiyle olduğunu düşünerek telkin ettim gece kendimi ama öğrenmemiz gerek bunu
normalmi dr hiç bahsetmedi bunlardan bana :KK61:

Gece 4 te uyandım kasık ağrısıyla eşimi bile uyandırdım adet sancısı gibiydi
gebelik psikolojisiyle olduğunu düşünerek telkin ettim gece kendimi ama öğrenmemiz gerek bunu
normalmi dr hiç bahsetmedi bunlardan bana :KK61:
benimde ağrıyo sol taraftan kasıkla bel arası hatta popom diyebilirim.şu an işteyim oturuyorum uzanamıyorum ondan sanırım birde azıcık yürüsem artıyor ilk 12 hafta dikakt etmemiz lazım sanrıım ama nasıl olacak ..

benimde ağrıyo sol taraftan kasıkla bel arası hatta popom diyebilirim.şu an işteyim oturuyorum uzanamıyorum ondan sanırım birde azıcık yürüsem artıyor ilk 12 hafta dikakt etmemiz lazım sanrıım ama nasıl olacak ..

Esneme gerilme eğilme hareketleri yapmamamız gerekliymiş ama ben unutum yapıyorum ki tüm pazar evde yavaş yavaş temizlik ütü yaptım mecbur. Ofiste 12. haftayı tamamlamak zor olucak ama bi şekilde yapmalıyız

Vallahi bende hicbir değişiklik yok ama geceleri inanılmaz sinirli rrüyalar görüyorum.bazen sinirden ağlayarak uyaniyorum.bu döllenme haftasindan beri boyle.acaba stresten mi anlanadim.dun sabah bir kalktim içime şeytan kacmis gibi sinirliyim:KK62:

X