2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım eski topiklerde yazışmıştık görünce çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin

Merhaba canım hatırladım evet çok teşekkür ederim ya inan daha ben inanamıyorum. Henüz kimseye demedim Eşime birazdan diyeceğim. Sen ne yapıyorsun

merhaba bende kasım annesi olacağım rabbim nasip ederse inşallah benim sat 1 şubat ve salı günü öğrendm 4+3 te hcg değerim 2162 ama keseyi vajinal ultrasyonda görebildi benim hcg değerim yüksek mi sizce cevap yazabilirmisiniz :)

normal 5.haftanın içindesin
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hafta 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Merhaba canım hatırladım evet çok teşekkür ederim ya inan daha ben inanamıyorum. Henüz kimseye demedim Eşime birazdan diyeceğim. Sen ne yapıyorsun

ne güzel bak geldi bebeğin büyücek içinde. bizde tedaviye devam ediyoruz yumurta takibinden bi sonuç alamadık eşime test yapıldı hareketsizlik çıktı benimde yarın rahim filmi var. duruma göre tedaviye yön vereceğiz.

Hoşgeldiniz terymom, post: 39835301, member: 665376"]Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. . Hepimize hayırlı olsun...[/QUOTE]
Hosgeldiniz doğum günleri ayni gözüküyor bizimkilerin hayirlisi

Ayyyyyyyy kizlar kusura bakmayin ama birileri bana yardim edebilirmi? Cevapla butonuyla cevap yazamiyorum.cevap verdiğimkkişinin yorumuna karisiyor YAZDIKLARIM. çok sinir oldum.ağlamak istiyorum

slm kizlarr..Allahima sukurler olsun ..Rabbim dualarimizi duydu bizimde yuzumuzu guldurdu.. Allahim bana ve tum anne adaylarina saglikla sihatle eli ayagi duzgun bir sekilde hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin ..
ben bugun yine cok buyuk korkularla test yaptim ve bu bir mucizeydi ... bizim Mucizemiz Rabbimizin hediyesi..
yarin nasipse hemen dr gidicem..endiseliyim 2 negatf asilamam vardi mayista tup bebek dusunuyorduk umarim bir sorun cikmaz..

İnşallah Cnn hayırlısıyla insallah. Darısı başına olsun. Ve isteyen herkese. Yarın da iyi sonuçlar alırsın inşallah. Habersiz birakma

Yeni hamileler hoşgeldiniz :) Günaydın kızlar. Bu aralar çok sinirli ve huysuzum noluyo bana normalmi böyle olması pamuk gibiydim eskiden şimdi neden çabuk sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…