-
- Konu Sahibi adanamerkez
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin benimde 13 kasım gorunuyor...son adetim 6 şubat.....adet gunu kan verdim değer 56 çıktı labaratuvardaki pozitif dedi.daha dr gitmedim...ama şüphe var iç iş mde senin değerin kaçtı.idrarda da çift çizgi çıktıClemantaine arkadasim doktora gittin mi benimde doğum 13 kadim henüz gitmedim
canim ben beta baktirmadimCanım hayırlı olsun rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin benimde 13 kasım gorunuyor...son adetim 6 şubat.....adet gunu kan verdim değer 56 çıktı labaratuvardaki pozitif dedi.daha dr gitmedim...ama şüphe var iç iş mde senin değerin kaçtı.idrarda da çift çizgi çıktı
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin benimde 13 kasım gorunuyor...son adetim 6 şubat.....adet gunu kan verdim değer 56 çıktı labaratuvardaki pozitif dedi.daha dr gitmedim...ama şüphe var iç iş mde senin değerin kaçtı.idrarda da çift çizgi çıktı
Idrar testi yaptn mi canim cikiyomu idrarda da ? Benmde dogum tarihi ayni seninle ben idrar testi yaptm silik ciktiBenim bat gunum 10 mart
4 mart 18hcg
6 mart55hcg
8 mart 150 hcg
Nasıl hanımlar adet gunum min.300 falan olur heralde
İdrarda çıkmasa kana niye gideyim :))) 7 gün kala silik çizgiyi gordum 6 gün kala hcg me baktırdım ondan beride bakıyorum..sen ne yaptın pekiIdrar testi yaptn mi canim cikiyomu idrarda da ? Benmde dogum tarihi ayni seninle ben idrar testi yaptm silik cikti
Baya erken cikmis senin benm dun cok silik cikti bugun biraz belirginlesti carsambaya randevum var inşAllahİ
İdrarda çıkmasa kana niye gideyim :))) 7 gün kala silik çizgiyi gordum 6 gün kala hcg me baktırdım ondan beride bakıyorum..sen ne yaptın peki
gitmelisin tabikide nasılsa eninde sonunda gidiceksin her hamilelik birbirinden farklıdır canım.tabi bu benim fikrim yinede sen bilirisnBenim bir süre önce bir kurtajim oldu sürekli beta baktirdim ve çok yiprandim bu yüzden simdilik doktora gitmeyi yahut beta baktirtmayi düşünmüyorum. Sizce ne yapmaliyim çok kararsizim. Yarin bir gitsemmi acaba doktora
artışın gayet iyi canımBenim bat gunum 10 mart
4 mart 18hcg
6 mart55hcg
8 mart 150 hcg
Nasıl hanımlar adet gunum min.300 falan olur heralde
Cevabin icin teşekkür ederim canim ben dayanamicam sanirim yarin bir gideyim insallahgitmelisin tabikide nasılsa eninde sonunda gidiceksin her hamilelik birbirinden farklıdır canım.tabi bu benim fikrim yinede sen bilirisn
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza. İlk bebisin kac yasinda?
Aynen canim tahlil yaptir bugun, ben tahlilde yaptirmadim doktorada haftaya gidicem bu ikinci bebisim olcak nasipse.
Cevabin icin teşekkür ederim canim ben dayanamicam sanirim yarin bir gideyim insallah
Benimkide böyleydi silik hayırlı olsun muhtemelen 2 haftalık falandirMerhaba hanımlar. Benim sat 1 Şubat. 31-33 günde bir oluyorum. Hasta olcak gibi ağrım. Dün pembe leke geldi. Ama sabaha devamı gelmedi. Bende test yaptım durumum ekte. Sizce var mı bisey
Benimkide böyleydi silik hayırlı olsun muhtemelen 2 haftalık falandir
Merhaba canım. 31 günde olduğumu sayarak 4 gün gecikti ve testim 468 çıktı