2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Clemantaine arkadasim doktora gittin mi benimde doğum 13 kadim henüz gitmedim
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin benimde 13 kasım gorunuyor...son adetim 6 şubat.....adet gunu kan verdim değer 56 çıktı labaratuvardaki pozitif dedi.daha dr gitmedim...ama şüphe var iç iş mde senin değerin kaçtı.idrarda da çift çizgi çıktı

Benim bat gunum 10 mart
4 mart 18hcg
6 mart55hcg
8 mart 150 hcg

Nasıl hanımlar adet gunum min.300 falan olur heralde

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin benimde 13 kasım gorunuyor...son adetim 6 şubat.....adet gunu kan verdim değer 56 çıktı labaratuvardaki pozitif dedi.daha dr gitmedim...ama şüphe var iç iş mde senin değerin kaçtı.idrarda da çift çizgi çıktı
canim ben beta baktirmadim
Benimki idrarda cikti canim hic beta

İ
Idrar testi yaptn mi canim cikiyomu idrarda da ? Benmde dogum tarihi ayni seninle ben idrar testi yaptm silik cikti
İdrarda çıkmasa kana niye gideyim :))) 7 gün kala silik çizgiyi gordum 6 gün kala hcg me baktırdım ondan beride bakıyorum..sen ne yaptın peki

Benim bir süre önce bir kurtajim oldu sürekli beta baktirdim ve çok yiprandim bu yüzden simdilik doktora gitmeyi yahut beta baktirtmayi düşünmüyorum. Sizce ne yapmaliyim çok kararsizim. Yarin bir gitsemmi acaba doktora

Benim bir süre önce bir kurtajim oldu sürekli beta baktirdim ve çok yiprandim bu yüzden simdilik doktora gitmeyi yahut beta baktirtmayi düşünmüyorum. Sizce ne yapmaliyim çok kararsizim. Yarin bir gitsemmi acaba doktora
gitmelisin tabikide nasılsa eninde sonunda gidiceksin her hamilelik birbirinden farklıdır canım.tabi bu benim fikrim yinede sen bilirisn

gitmelisin tabikide nasılsa eninde sonunda gidiceksin her hamilelik birbirinden farklıdır canım.tabi bu benim fikrim yinede sen bilirisn
Cevabin icin teşekkür ederim canim ben dayanamicam sanirim yarin bir gideyim insallah

İnşallahallbaby, post: 39832690, member: 620241"]cok guzel haberler inşallah bizede haber vermeyi unutma[/QUOTE]
İnsallah canim

E="GCA, post: 39833626, member: 426534"]Merhaba canım. 31 günde olduğumu sayarak 4 gün gecikti ve testim 468 çıktı[/QUOTE]
Nasil değerlendirin sonucu iyi degilmi

X