- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- Konu Sahibi adanamerkez
MaşallahKızlar çıktı kan tahlilim 468 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahKızlar çıktı kan tahlilim 468 çıktı
canım eski topiklerde yazışmıştık görünce çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin
Maşallah
hadi ya zararı yok dimiii hiççekiyoruz işte iki çılgın hahahah :) ben zaten angel talk diye bi alet var ondan da alıcam... 12. haftadan sonra kullanılıyo karından bebişin kalp atışlarını dinliosun evde hihihi
Gecmisolsunhadi ya zararı yok dimiii hiç
ben çok hastayım faranjit oldum
normal 5.haftanın içindesinmerhaba bende kasım annesi olacağım rabbim nasip ederse inşallah benim sat 1 şubat ve salı günü öğrendm 4+3 te hcg değerim 2162 ama keseyi vajinal ultrasyonda görebildi benim hcg değerim yüksek mi sizce cevap yazabilirmisiniz :)
Hoşbulduk:)
Merhaba canım hatırladım evet çok teşekkür ederim ya inan daha ben inanamıyorum. Henüz kimseye demedim Eşime birazdan diyeceğim. Sen ne yapıyorsun
HosgeldinizMerhabalar ben de aranıza yeni katıldım. . Hepimize hayırlı olsun...
Son adet tarihin yazacaktım bat yazmışım.  Hoşbulduk:)
Bat tarihi derken? Beklenen adet tarıhımı?
Bizim zamanımızda SAT vardı bitek
1.mart oluyo sanırım
ne güzel bak geldi bebeğin büyücek içinde. bizde tedaviye devam ediyoruz yumurta takibinden bi sonuç alamadık eşime test yapıldı hareketsizlik çıktı benimde yarın rahim filmi var. duruma göre tedaviye yön vereceğiz.